zezo 09.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Podział na tematy To powinno być zrobione już dawno, ale ludzie kto to ma zrobić KTO? Szanowenj redakcji to już sie nawet pisać nowych tematów w muratorze nie chce, jak czytałem artykuły kilka lat temu to teraz sa poddawane lekkiej obróbce i od nowa to samo, po 4 letniej prenumeracie muratora doszedłem do wniosku że już więcej makulatury zbierał nie będę. A tak szczerze to na forum jest JEDEN WIELKI BAJZEL, wyszukiwarka dno kompletne ale my piszemy o tym a nikt nic sobie z tego nie robi, tak więc drodzy forumowicze życzę dużo cierpliwości przy dążeniu do wiedzy budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 09.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Podział na tematy To powinno być zrobione już dawno, ale ludzie kto to ma zrobić KTO? Szanowenj redakcji to już sie nawet pisać nowych tematów w muratorze nie chce, jak czytałem artykuły kilka lat temu to teraz sa poddawane lekkiej obróbce i od nowa to samo, po 4 letniej prenumeracie muratora doszedłem do wniosku że już więcej makulatury zbierał nie będę. A tak szczerze to na forum jest JEDEN WIELKI BAJZEL, wyszukiwarka dno kompletne ale my piszemy o tym a nikt nic sobie z tego nie robi, tak więc drodzy forumowicze życzę dużo cierpliwości przy dążeniu do wiedzy budowlanej. mocne, ale na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ Rydzyk 10.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 :) i zamiast zmiany szty graficznej Forum moze watro byloby Szaowna Redakcjo popracowac nad ulepszeniem wyszukiwarki Zmiana szaty graficznej forum to popierdółka - zmiana styli, podmiana grafik, dopracowanie wyglądu. O ile admin/grafik cokolwiek robił w tym kierunku (oprócz głównych banerów ) , a nie poprzestał na podmianie gotowych schematów Chociaż wrzawa podniesiona wokół tych czynności godna była lepszej sprawy A żeby zaingerować w mechanizm wyszukiwarki, to się już trzeba znać. O co tutejszych adminów nie podejrzewam Nikt dla "widzimisię" użyszkodników babrał się w (nie swoim na dodatek) kodzie nie będzie. Zwłaszcza gdy forum też jest wzięte z gotowca a nie pisane przez dział informatyki "Muratora". Proponuję zapomnieć o tym pomyśle - wyszukiwarka będzie działać tak, jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.12.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ...wyszukiwarka będzie działać tak, jak działa. w sumie nie dziala najgorzej - kwestia wprawy ja tam co chce znajduje bez klopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts