Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fachowcy"doradcy" z forum na start!!!

Recommended Posts

Podział na tematy

To powinno być zrobione już dawno, ale ludzie kto to ma zrobić

KTO?

Szanowenj redakcji to już sie nawet pisać nowych tematów w muratorze nie chce, jak czytałem artykuły kilka lat temu to teraz sa poddawane lekkiej obróbce i od nowa to samo, po 4 letniej prenumeracie muratora doszedłem do wniosku że już więcej makulatury zbierał nie będę.

A tak szczerze to na forum jest JEDEN WIELKI BAJZEL, wyszukiwarka dno kompletne :evil: :evil: ale my piszemy o tym a nikt nic sobie z tego nie robi, tak więc drodzy forumowicze życzę dużo cierpliwości przy dążeniu do wiedzy budowlanej.

Podział na tematy

To powinno być zrobione już dawno, ale ludzie kto to ma zrobić

KTO?

Szanowenj redakcji to już sie nawet pisać nowych tematów w muratorze nie chce, jak czytałem artykuły kilka lat temu to teraz sa poddawane lekkiej obróbce i od nowa to samo, po 4 letniej prenumeracie muratora doszedłem do wniosku że już więcej makulatury zbierał nie będę.

A tak szczerze to na forum jest JEDEN WIELKI BAJZEL, wyszukiwarka dno kompletne :evil: :evil: ale my piszemy o tym a nikt nic sobie z tego nie robi, tak więc drodzy forumowicze życzę dużo cierpliwości przy dążeniu do wiedzy budowlanej.

mocne, ale na temat

:) :) i zamiast zmiany szty graficznej Forum moze watro byloby Szaowna Redakcjo popracowac nad ulepszeniem wyszukiwarki

Zmiana szaty graficznej forum to popierdółka - zmiana styli, podmiana grafik, dopracowanie wyglądu. O ile admin/grafik cokolwiek robił w tym kierunku (oprócz głównych banerów ;) ) , a nie poprzestał na podmianie gotowych schematów :lol: Chociaż wrzawa podniesiona wokół tych czynności godna była lepszej sprawy ;)

A żeby zaingerować w mechanizm wyszukiwarki, to się już trzeba znać. O co tutejszych adminów nie podejrzewam ;) Nikt dla "widzimisię" użyszkodników ;) babrał się w (nie swoim na dodatek) kodzie nie będzie. Zwłaszcza gdy forum też jest wzięte z gotowca a nie pisane przez dział informatyki "Muratora".

Proponuję zapomnieć o tym pomyśle - wyszukiwarka będzie działać tak, jak działa.