ciara 09.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam! Ten sam wątek wpisałam na "dokumenty własne", ale bez odzewu więc próbuje TU! Chcielibysmy rozbudować dom teściów - w bok dokładnie o kuchnie, pokój i osobne wejście. Niestety działka nie należy do najwiekszych i zachowanie tzw norm 3m od płotu z jednej strony nie wchodzi w gre, więc pozostaje nam pisanie do UM a za ich pośredbictwem do Ministerstwa o pozwolenie na zabudowe do ok 1,5m. W związku w powyższym mam pytanko czy ktoś z WAS pisał już może o takie pozwolenie, a może ktoś wię jak to ładnie ująć? W UM poinformowali nas mniej więcej co napisac - że działka mała, ze sąsiad sie zgadza, że nie ma okien od strony płotu gdzie z nami graniczy, że z innej strony się nie da, że to jedyna mozliowsc ale wiecie jak czlowiek jest laikiem to nawet nie wie jak do tego sie zabrać, więc jeśli KTOŚ jest w stanie pomóc to baaaaaaaaardz bardzo prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomec69 09.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Proponuje, udaj się najpierw do organu wydającego pozwolenia na budowę. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciara 12.12.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Proponuje, udaj się najpierw do organu wydającego pozwolenia na budowę. Sęk w tym, że byłam już w UM a tam powiedzieili, ze trza napisać pismo z prośbą o pozwolenie ... więc ja jeszcze raz prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomec69 13.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 W takim razie musisz pisać. Z tego co wiem na odpowiedź możesz poczekać nawet 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts