ryniu 07.05.2003 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Od jakiegoś czasu (chyba, że ja źle widzę) brak jest na ostatniej stronie "Muratora" skrótu zawartości następnego numeru. Niby drobna rzecz ale uważam, że była potrzebna. Podkręcała apetyt i można się było wstępnie zorientować czy kolejny numer będzie zawierał jakieś interesujące daną osobę artykuły. Czyżby kolejny nietrafiony pomysł marketingowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 07.05.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 Ryniu - spójrz na początek. w przedostatnim numerze przeniesli to na początek i przypuszczam że w ostatnim numerze też to się tam znajduje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 08.05.2003 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Biję się w piersi! W gąszczu reklam na początku numeru umknęła mi gdzieś rzeczona zajawka. Ale to tylko dowód na to, że nie należy zmieniać przyzwyczajeń starych (stażem! ) czytelników. Zaanonsowanie treści następnego numeru na końcu a nie na początku bieżącego wydaje mi się jednak bardziej naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts