tacim 06.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 właśnie co firma to inaczej montaż parapetów , ozdobników itd czasem cena może wzrosnąć 100% a jak u Was liczono rzeczone otwory pow ileś m2 nie liczono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasznowydom 29.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja płacę 28 zł/m2. W tym jest już wszystko (klejenie, szpachlowanie i takie tam). Ale fakt, że mam mega tanią ekipę z jakiejś wioski odległej o prawie 100 km od placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 29.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nowy rok tuż tuż a więc wraca temat ocieplenia zewnętrznegopiszecie na gotowoczyli; styropian cztery placki na arkuszdwa kołki na arkuszsiatka bezpośrednio na styropiannarożniki bezpośrednio do styropianu bez dodatkowych pasków siatki przy oknachklej jedna warstwagrunt byle jakistrukturawszystko szybko na tip-top a przede wszystkim tanioa pytanko o wygłąd, trfałość, mostki cieplnecena którą podajecie zależy od regionu jak i ekipy decyzja należy do inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 29.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sama robocizna 40 zł. 1m.kw. na styropianie oraz 50zł. za metr na wełnie. W cenie wliczony jest montaż parapetów. Gwarancja 5 lat . Materiały firm Kabe , Kreisel , Sto . [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 29.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Do KUBA 1 Co to ma być ??? To Twoje zestawienie prac ??? Mam nadzieje ,że to sarkazm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 29.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Zgadłeś LARGO1 ale tych typowych ekip jest coraz więcej co robią poniżej normy cenowej bo im trafiła się okazja zarobienia na kilka flaszek a przy okazj zaniżają opinie o wykonawcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 29.12.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Sama robocizna na styropianie 40zł./1m.kw. - na wełnie 50 zł./1m.kw. w cenie montaż parapetów ,gwarancja 5 lat lecz wyłącznie na materiałach firm Kabe , Kreisel , Sto, Fast. Z materiałem odpowiednio :Kabe 95zł. Kreisel 105 zł. Sto 125zł. Fast 95zł. Na bazie styropianu, tynki akrylowe lub silikonowe. Do systemów opartych na wełnie doliczyć trzeba około 40 %. [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LARGO1 29.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 DO KUBA 1 Odetchnąłem z ulgą ,że nie jesteś kolejnym amatorem ociepleń . Mnóstwo jest tzw: "firm " , które robią coś , na czym się kompletnie nie znają. A szanowni klienci , niczego nie świadomi pozwalają na to chcąc zrobić coś jak najtaniej się da . Źle zrobione docieplenie niestety ponosi za sobą bardzo kosztowne konsekwencje , które pojawiają się dopiero po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 29.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja płacę 28 zł/m2. W tym jest już wszystko (klejenie, szpachlowanie i takie tam). Ale fakt, że mam mega tanią ekipę z jakiejś wioski odległej o prawie 100 km od placu budowy obys nie byl autorem lub nie dolaczyl do watkow w wymianie doswiadczen o tematyce wieje mi w domu i nie wiem skad z gniazdek? ale dlaczego wieje tez przy grzejnikach!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts