arecki1338 10.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 porzebuje waszej pomocy, w piatek wyjezdzam na 3 miesiace i chialbym kupic jakis prezent dla mojej zony, niestety, nie mam zadnego pomyslu. Moze macie jakies propozycje. Najlepiej jakby to cos mozna zamowic w jakims internetowym sklepie. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 moze, nóż spręzynowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 moze, nóż spręzynowy ... doobre Przypomniala mi sie anegdotka (chyba z jakiejs ksiazki ) Facet wybiera sie na przyjecie i pyta kumpla co moze kupic Gospodyni tegoz przyjecia - ma nieduzo kasy to raz a dwa chce cos "niepraktycznego" bo praktyczny prezent to nie wypada Kumpel mysli, mysli i w koncu pyta: Kumpel: -Tanio ma byc? Facet : Tak ! tak tanio!!! K: - Niepraktycznie? F: - Tak !!! Niepotrzebny, zupelnie niepraktyczny! K: - I dla Kobiety? F: -Tak! dla kobiety!!! K: - Krem do golenia...... a tak serio - nic kompletnie nie wiedzac o Twojej zonie , o tym co lubi, jaki ma styl, czym sie interesuje - nie sadze bysmy sie wstrzelili w cos z czego sie ucieszy [ no zawsze mozna parfumy ale... tez nie wiadomo jakie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 krem do golenia - baaardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.12.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Na trzy miesiące? I żona sama? Ogromne puzzle. albo czasochłonne robótki ręczne albo póść ją na komputer albo kup Play Station 3 albo psa lub kota może rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 11.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Skoro wyjeżdżasz na 3 miesiące- to żona bedzie potrzebowała jakiegoś twojego następcy. Może być hydraulik bardzo znany we Francji. Nie zostawiaj jej na Święta samej. Ja bym się wściekła i żaden prezent by mnie nie pocieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 11.12.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ciuch , ciuch i jeszcze raz ciuch. Ciuchów nigdy za wiele. No ostatecznie torebka, buty, apaszka, szlafroczek itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.12.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Skompletuj Małżonce zestaw do decoupage'u i zapodaj linka do następującego wątku na Forum Muratora: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67638 Będzie co miała robić przez długie zimowe wieczory...a i przy odwiedzaniu Forum będzie miała uciech sto Ja pojutrze wyjeżdżam na 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tak ,dla jaj możesz jej kupic -pas cnoty gdzieś widziałem na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.12.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ekstra bielizna- ale musisz znac jej rozmiar i co lubi , ciuch zawsze. kobietka jak ma chandrę- a bedzie miała jak bedziesz wyjezdżał to tylko ciuch - na mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł76 14.12.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Każda kobieta uwielbia perfumy. Ale słodkości, kwiaty czy perfumy może podarować każdy. Są jednak pewne drobiazgi, które dotyczą strefy intymnej (...jeś li seksowny prezent , to tylko... seksowna bielizna). Albo jakiś "praktyczny" prezent; po prostu coś, co przyda się jej w kuchni czy w ogóle w domu. Wtedy przy każdym użyciu podarunku będzie mogła pomyśleć o zaradności i pomysłowości mężczyzny. Każdy kochający mężczyzna sam będzie wiedział czego jego żona potrzebuje najbardziej. http://www.dejna.pl/index.php?d=produkt&id=243 a może zwyczajny prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 moze, nóż spręzynowy ... doobre Przypomniala mi sie anegdotka (chyba z jakiejs ksiazki ) Facet wybiera sie na przyjecie i pyta kumpla co moze kupic Gospodyni tegoz przyjecia - ma nieduzo kasy to raz a dwa chce cos "niepraktycznego" bo praktyczny prezent to nie wypada Kumpel mysli, mysli i w koncu pyta: Kumpel: -Tanio ma byc? Facet : Tak ! tak tanio!!! K: - Niepraktycznie? F: - Tak !!! Niepotrzebny, zupelnie niepraktyczny! K: - I dla Kobiety? F: -Tak! dla kobiety!!! K: - Krem do golenia...... a tak serio - nic kompletnie nie wiedzac o Twojej zonie , o tym co lubi, jaki ma styl, czym sie interesuje - nie sadze bysmy sie wstrzelili w cos z czego sie ucieszy [ no zawsze mozna parfumy ale... tez nie wiadomo jakie ] ...jak nie praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 21.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 kup jakąś fajną bieliznę żona na pewno się ucieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 12.01.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 BIŻUTERIA.....zawsze się sprawdza Nawet, żeby miała kilogramy biżuterii to zawsze jakieś nowe kolczyki, łańcuszek, pierścioneczek......się przyda tylko uwaga na wielkość prezentu: żebyś nie kupił jej np. wielkich kolczyków podczas gdy ona lubi małe i skromne, lewdo zauważalne, albo na odwrót, bo może być skucha Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Na trzy miesiące? I żona sama? Ogromne puzzle. albo czasochłonne robótki ręczne albo póść ją na komputer albo kup Play Station 3 albo psa lub kota może rybki? a może wibrator przepraszam, mam dzisiaj wisielczy humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Majka, skoro męża długo w domu nie będzie to prezent jak najbardziej trafiony . Gorzej z tą seksowną bielizną, a nuż pragnie ją pokazać sąsiadowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kumpel: -Tanio ma byc? Facet : Tak ! tak tanio!!! K: - Niepraktycznie? F: - Tak !!! Niepotrzebny, zupelnie niepraktyczny! K: - I dla Kobiety? F: -Tak! dla kobiety!!! K: - Krem do golenia...... ...jak nie praktyczny hmm... no w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 porzebuje waszej pomocy, w piatek wyjezdzam na 3 miesiace i chialbym kupic jakis prezent dla mojej zony, niestety, nie mam zadnego pomyslu. Moze macie jakies propozycje. Najlepiej jakby to cos mozna zamowic w jakims internetowym sklepie. Dzieki za pomoc. TAK!!! szlafroczek perfumy [perfumy są zawsze mile widziane... byle nie te same co ostatnio ] cienie do oczu, o ile umiesz kupić kosmetyczkę!!! [na pewno nie tylko ja bezskutecznie marzę od polowy listopada, żeby dostać kosmetyczkę... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Na trzy miesiące? I żona sama? Ogromne puzzle. albo czasochłonne robótki ręczne albo póść ją na komputer albo kup Play Station 3 albo psa lub kota może rybki? a może wibrator przepraszam, mam dzisiaj wisielczy humor może lepiej jej zbytnio nie pobudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.01.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Boże... co się ze mna dzieje? zapomniałam o torebce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts