Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koiarka.  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Koiarka.

• spalinowa
    • elektryczna
    • traktorek spalinowy

Recommended Posts

...ja traktorek, bo działka pochyła i długa na 60m, więc niebardzo mi szię uśmiecha zasuwanie z kosiarą..

...poza tym w zimie jest z niej pług...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

spalinowa

...wysiliłeś się i napisałeś wiencej niż "1", albo "tak"...

...moje gratulacje...!!!

Tak sobie przegladam sondaze i mam wrazenie że tylko ksetvipb tu działa co post to twój,jestes strasznie wszechstronny gośc :) A wracając do tematu u mnie byc kosiarka spalinowa Toro 6,5 konia, samobieżna ....

Dzialke mam 2.200 m2. Dom zajmuje ok. 300 m2. Dzialka netto ok. 1.900 m2. Mysle o kosiarce, spalinowej z napedem oczywiscie. Jednak... mysle rowniez o traktorku, ale chyba nieco za mala dzialke mam...

...a za dużo piniendzy :evil: :wink:

A za duzo pieniedzy chcialbym miec...

I bede mial!!! Wiara czyni cuda.

• 2 weeks później...
elektyczna oczywiście (agroma 1300 W) miala byc doraźnie i kosztowala na wyprzedaży 180 zł :oops: . Wyszedlem z zalożenia że na żwieżej dzialce nie wyzbieram kamieni i pewno sie rozpadnie po 1 sezonie. A tu mila niespodzianka :o już 3 sezony przeszła i ok ,do koszenia mam ok 1000 m :D

• 2 weeks później...
Ja ma spalinową z napędęm. Napęd się sprawdza gdy kosi żona. Dla mnie jest za wolny w małej trawie i za szybki w gąszczu. Przeżyłem już elektryczną - pocięty kabel, brak mocy a najlepsze jest to: na wisce u mojej rodzinki chłopaki zrobili kosiarkę z silnika 3 fazowego chyba ze 3kW. Kosiła jak ta la la nawet krzaki. W końcu gdy trafiła na kamień wielkości pięści, pirzgnęła nim w drzwi stodoły tak że zrobił dziurę na wylot. Od tej pory kosiarki nie używają :)