mooon123 20.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 hm.... no to z tego co piszesz to lodówka obok okna się nie zmieści bo chyba nie ma 50? ja słyszałam tyllko o 60..... A ze spiżarki wolałabm nie rezygnować, wydaje mi się, że dużo rzeczy tam się zmieści...... jak nie chcesz drzwi harmonijkowych to jakie będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a myślałyście o drzwiach przesuwnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 20.02.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witamy, chcielibyśmy dołączyć do grona PLANETARIUSZY. Jesteśmy młodym małżeństwem i myślimy , że w Planecie mieszkałoby się nam dobrze. Jesteśmy w trakcie kupowania działki w okolicach Wołomina. Obejrzeliśmy już mnóstwo projektów, i Planeta wydaje się najbardziej funkcjonalna. Zapoznaliśmy się też z Waszymi uwagami, które są bardzo trafne. Pomyśleliśmy o tym, że taki balkonik, jaki znajduje się na poddaszu w części tylnej domu, możnaby wstawić też z przodu. Co o tym myślicie??? Prosimy Was o przesłanie kilku fotek Waszej Planety.niezależnie od etapu budowania na adres: [email protected]. POZDRAWIAMY javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 20.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witamy, chcielibyśmy dołączyć do grona PLANETARIUSZY. Jesteśmy młodym małżeństwem i myślimy , że w Planecie mieszkałoby się nam dobrze. Jesteśmy w trakcie kupowania działki w okolicach Wołomina. Obejrzeliśmy już mnóstwo projektów, i Planeta wydaje się najbardziej funkcjonalna. Zapoznaliśmy się też z Waszymi uwagami, które są bardzo trafne. Pomyśleliśmy o tym, że taki balkonik, jaki znajduje się na poddaszu w części tylnej domu, możnaby wstawić też z przodu. Co o tym myślicie??? Prosimy Was o przesłanie kilku fotek Waszej Planety.niezależnie od etapu budowania na adres: [email protected]. POZDRAWIAMY javascript:emoticon('') Witay serdecznie Im nas więcej tym lepiej Ja fotek Wam nie wyślę, bo jeszcze nie zaczęłam budować niestety, mam nadzieję, że ruszymy w marcu, to wtedy chętnie służę..... co do balkonu to pewnie można, my zrezynowaliśmy akurat z tego, który jest i nie będziemy mieć żadnego..... szczerze mówiąc to nie widzę takiej potrzeby, bo jest duży taras, no ale z balkonem ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 20.02.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a myślałyście o drzwiach przesuwnych? marnia, ja myslalam raczej o takichh składanych na pół a nie o takich typowych harmonijkowych przesuwane muszą się gdzieś przesuwać tylko jak to zrobić? w spiżarni raczej nie bo tam będą półki, a w samej kuchni też przeciież będzie zabudowa, nie wiem jak to by miało wyglądać? a jak Ty planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 21.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam nowych zainteresowanych, fajnie ze sie powiekszamy! No tak nie wspomniałam ze zmniejszyłam spiżarkę do 90cm i na lodówkę zostało dokładnie 75cm do okna, a drzwi do spiżarki mam przesunięte w stronę salonu ( nie po środku), dokładnie 40cm ścianki ,miejsce na drzwi 80tki i dalej ścianka. Sąsiedzi mają podobny układ i wstawiają właśnie przesuwne, podejzę jak u nich wyjdzie. Zdjęcia podeślę i dachu też bo tamte co miałam to z pierzynką śniegu były i mało było widać, zrobie jeszcze raz! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 21.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No i z nowości mam rozprowadzoną elektrykę, hydraulikę i kanalizację! I czekamy na pana z banku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 21.02.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 kurczę chyba faktycznie warto zmniejszyć spiżarkę, żeby się tam lodówka zmieściła, musze to jeszcze przemyśleć KAsiu idziecie jak burza!!!! Czekam na fotki, również jakbyć mogła wnętrza cyknąć Mam nadzieję, że jak skończycie - ty i peters to będziecie tu zaglądać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 21.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 My jeszcze nie mamy projektu, ale już zastanawialiśmy się gdzie wstawić lodówkę, na razie na podstawie rzutów.Myślimy, że dobrym rozwiązaniem będzie przesunięcie drzwi do spiżarni w stronę blatu kuchennego, a na pozostałej części dłuższej ściany spiżarni wstawić lodówkę wbudowując ją częściowo w spiżarnię. W ten sposób spiżarnia nie zostanie zbyt wiele zmniejszona i będzie dobry dostęp do lodówki.Chcemy kupić lodówkę dwuskrzydłową, szer. około 92 cm, a głębokość to jakieś 70 cm.Jeśli możecie podajcie dokładne wymiary kuchni i spiżarni, bo może nasz pomysł nie jest trafiony. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 22.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Idziemy jak burza bo planujemy sie na jesień wprowadzić, nie wiem czy da radę we wrześniu czy moze w listopadzie ale... Najwiekszym naszym problemem jest niestety prąd!!!!! Bo, nasz tutejszy LUBZEL dał termin do czerwca 2009 i ups, i problem. I można tu planować! A wymiary kuchni to 230x350 plus spiżarka (moja pomniejszona). Mooon 123 jak nie bedzie netu na naszej wsi,choć planujemy łącze bezprzewodowe, to dam ci mój numer tel i bedziesz dzwonić w razie jakby co!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 a myślałyście o drzwiach przesuwnych? marnia, ja myslalam raczej o takichh składanych na pół a nie o takich typowych harmonijkowych przesuwane muszą się gdzieś przesuwać tylko jak to zrobić? w spiżarni raczej nie bo tam będą półki, a w samej kuchni też przeciież będzie zabudowa, nie wiem jak to by miało wyglądać? a jak Ty planujesz? Myślę o drzwiach chowanych w ścianie, jak w przedziale w pociągu. Ale na razie tylko myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 22.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Takie drzwi mają moi rodzice w duzym pokoju, robione przez tatka ze 100 lat temu!! I juz oszczędność na miejscu jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.02.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Myślę o drzwiach chowanych w ścianie, jak w przedziale w pociągu. Ale na razie tylko myślę. ja też na razie tylko myślę czy do takich drzwi trzeba zrobić ścianę z karton gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.02.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kasiu, jak już się zdecydujecie na jakiś piec to daj znać, bo my równiez będziemy miec gaz, w ostatnim Muratorze wybierają piec gazowy, ale jeszcze nie zdążyłam przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mooon 123 jak nie bedzie netu na naszej wsi,choć planujemy łącze bezprzewodowe, to dam ci mój numer tel i bedziesz dzwonić w razie jakby co!! Pozdrawiam Byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 25.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mooon 123 jak nie bedzie netu na naszej wsi,choć planujemy łącze bezprzewodowe, to dam ci mój numer tel i bedziesz dzwonić w razie jakby co!! Pozdrawiam Byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 29.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Myślę o drzwiach chowanych w ścianie, jak w przedziale w pociągu. Ale na razie tylko myślę. ja też na razie tylko myślę czy do takich drzwi trzeba zrobić ścianę z karton gipsu? Tak naprawdę to nie wiem jak to technicznie wygląda. Ale w necie jest trochę firm i można podpatrzyć rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 29.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ładnych parę lat temu ojciec zrobił tak: po bokach płyty,sklejka. Nie wiem, ale 15 lat temu nie było karton-gips. i do drzwi przymocował rolki,kt. suwają sie po prowadnicach,wykorzystał drzwi taki jakie były wcześniej. Gotowe i proste jak sie ma materiały, smykałkę i trochę chęci i pomyślunek ( u mego taty piwko) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 01.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jak się ma zdolności i smykałkę, to rzeczywiście wydaje się proste, ale jak się nie ma do takich rzeczy ręki to tylko trzeba liczyć na fachowców.... A my w końcu otrzymaliśmy pozwolenie na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 01.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No to za łopaty i na linię startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts