marnia 01.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tak tak moon , I zacznij już kręcić ... zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 01.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tak tak moon , I zacznij już kręcić ... zbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Do kręcenia zbrojenia to majchry są i mooon 123 szkoda rączek akurat na to, póżniej przydadzą sie do sprzątania na ten przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.03.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 he he he do sprzątania to sie resztę rodziny angażuje No, jutro (pojutrze) składam papiery na kredyt i bedą negocjacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.03.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj długo jest od złozenia do negocjacji, u nas juz minął miesiąc i nic,łaskę robią czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 03.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 na razie to szukamy kier bud, bo wcześniej jakoś czasu nie było w jakich bankach bierzecie kredyt? nas niestety też czeka ta "przyjemność", w środę idziemy do Expandera, zobaczymy co nam tam powiedzą, co zaproponują zastanawiamy się czy sprzedać mieszkanie czy wynajmować...... marnia, jakie przewidujesz koszty budowy? u nas ceny porównywalne więc pewnie wyjdzie nam podobnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 03.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 6 strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Składam wnioski w 5 bankach i niech oni się martwią.Wniosek do niczego nie zobowiązuje. A można dostać lepsze warunki i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kalkulacje które robię pokazują ok 500.000 ale mam nadzieję, że będzie taniej.Nie przerażaj się tym bo w mojej kalkulacji spore koszty to ciepła stolarka ok 70.000, reku, solary itp.Tak naprawdę to nie mam kalkulacji dla siebie, bo i trudno zrobić, ceny są niestabilne. Od XII poroterm zdrożał 2 zł./1szt. (10.000 zł w plecy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 04.03.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ale to jest kwota, za jaki stan?developerski, czy łącznie z całą wykończeniówką, ogrodzeniem, kostką przed domem, itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mam nadzieję, że ze wszystkim. Kalkulacja dla banków jest na poziomie 520.000 zł. i lekko zawyżona. Tak naprawde mam nadzieję, że będzie to znacznie mniej. Zobaczymy jak poszczególne etapy budowy wyjdą w porównaniu z w/w kalkulacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 04.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 też liczę się z taką kwotą, oczywiście mam nadzieję, że będzie taniej,kredyt będziemy brać podobny, z chęcią porównam z tobą warunki jak już będziemy mieć konkrety, na razie mamy jedną ofertę z Getinbanku, kredyt 500 000, rata 2786,2 (po kursie 2,274) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 04.03.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Na razie wiedzie u mnie prim Millenium, bo mam najkorzystniejsza ofertę ale zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 My skorzystaliśmy z doradcy finansowego i on szukał najkorzystniejszych ofert. I tak złożyliśmy wnioski w 3 bankach: Millenium, Pol Bank i Kredyt Banku i ciągle nic, do tej pory tylko Millenium wysłało rzeczoznawcę ( pana w garniturku i eleganckich bucikach, gdzie na działce błoto po kolana, był ubaw jak próbowali sie dostać na posesję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Trzeba mieć czas zeby samemu chodzić od banku do banku a tak poszłam tylko w jedno miejsce , oczywiście sama też szukałam ale oferty jakie dostałam z np. PKO BP, PKOSA, LUKASa, i Śląskiego w porównaniu z tym co wyyrał mi doradca w ogóle nie były atrakcyjne a i warunki jakieś dziwne np. zeby wziąść kredyt we frankach muszę zarabiać w euro (PKOSA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kurka rozpisuję sie na raty, myśli skupić nie mogę! Kochani mamy juz i okienka i pan zaczął tynki, w zasadzie góra jest juz w połowie zrobiona. ale osobiście jeszcze nie widziałam. Wyślę wam zdjecia to porównacie sobie okienka dzielone u mnie i nie dzielone u petersa. Robota idzie zgodnie z założeniami tylko kaska sie konczy a z banku sie nie odzywają . Słuchajcie 1,5 miesiąca i u was sciany zobaczę, to co mam to w pół roku "zrobiłam". Czas zasuwa ze czasami nadążyć nie można z decyzjami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kasiula, trochę słońca na niebie i masz gości z ze stolicy.Już nie moge sie doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 05.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kasiu a u jakiego byliście doradcy? W Expanderze? Przyślij zdjęcia, przyślij koniecznie!!!!!m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Słońce jest ale gości coś nie widać??? W przyszłym tygodniu i parapety będą także z dnia na dzień coś sie zmienia. A u doradcy z Open Finance byliśmy, naprawde miło posłuchać kogoś jak sie na tym zna! Ja mu tylko powiedziałam na czym mi zależy a resztą on sie zajął. ważne jak ma sie dzieci i mało czasu na wyjścia, ganianie i załatwianie. Sprawdzcie pocztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 05.03.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 piękny dom!!!!! gratulacje !!!!! bardzo ładna dachówka, jaka? ja teraz mam mentlik i ikompletnie nie wiem jaką bym chciała.... a masz może jakieś fotki wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts