mooon123 05.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 a i jeśli mozna wiedzieć to ile wasz kosztowałą ta usługa?w expanderze bank się z nimi dzieli swoją prowizją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Brass, celtycka. Ale fajnie wygląda kolor antracyt, pooglądaj na domach, jeszcze jak fajnie dobrane kolory elewacja,komin i okna,miodzio. Ja od początku uparłam sie na brąz i nie było przeproś! Zrobię wnętrza jak bedą posadzki, zeby ładnie sie prezentowało. Choć nie wiem czy oddadzą rzeczywistość, na zdjęciach niestety nie widać jak duże wyszły nam pomieszczenia nad garażem. Ale porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Tego nie wiem bo to bank im płaci za współpracę, choć i ja sie pewnie do tego tez dokładam ale nie tak bezpośrednio. Pracujesz czy siedzisz w domu? Ciągle jak spojże jestes dostępna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ten mętlik to jeszcze nie przy jednym wyborze i decyzji!! Teraz ja zastanawiam sie nad terakotą do holu i całą łazienką. Szukamy kompromisu pomiedzy ceną a tym co nam sie podoba! Trudna decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 05.03.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 jestem na zwolnieniu, brzuch mi twardnieje i mam dużo odpoczywać, to odpoczywam i salon i kuchnię też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A to sie nie chwaliłaś ze was przybędzie, pisałaś tylko o córci. Fajnie byłoby sie poznać,jak nie osobiście to chociaż może wirtualnie (jakieś zdjęcia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 ok, pocykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 05.03.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Co do mojego stanu posiadania to się pochwalę, a więc nasza rodzina to 2 + 1 (dwuletnia córeczka) + 1 (po dzisiejszej wizycie lekarskiej wiem, że chłopczyk, pojawi się w lipcu ) chwaliłam się ok, postaram się wysłać ale wieczorem, a może wybierzecie się nad morze? zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No to ja sie przedstawiłam, czekam na ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A przydałoby sie powdychać jodu, chłopaki mi chorują. Mam rodzinę nad morzem,kto wie może przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kasiula, prześlij mi zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Marnia,zdjęcia dachu wysłałam. A mnie osobiście to poznasz jak przyjedziesz do Lublina a dzieciaki widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Wysłałam jeszcze raz bo w adresie wstawiłam kropkę: m.m...., rozumiesz, zawodna pamięć! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 06.03.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Kasiu, sprawdź pocztęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 06.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzieki, miło was poznać, zawsze to inaczej jak człowiek wie do kogo pisze. A córunia to prawdziwy amorek z łobuzerskim uśmieszkiem, zgadłam? Po kim te loki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 06.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Loki po tatusiu , tatuś, gdyby miał dłuższe włosy to by miał afro na głowie (na szczęście nosi bardzo krótko ścięte), a co do łobuzerskiego uśmiechu..... to łobuz z niej na całego, zwłaszcza jak ma gorszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 06.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 AAAAAA RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po świętach mamy zaczynać....... kto mówi czego, ile kupić? kier bud? majster??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 06.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Nic tylko ręce zacierajcie!!! A co i ile czego kupować to tylko majster wie, podpowie gdzie i od kogo sprawdzony materiał! Pamiętaj,że na szczęście: jak geodeta bedzie tyczył dom to pierwszą łopatę ty masz wbić pod palik i w naroża domu po wykopaniu ław wrzuć 4 otoczaki, i roboty zaczynaj tylko w środę albo sobotę, a do męża należy wymurowanie pierwszego bloczka w fundamencie! Te rady dał nam geodeta i ja sie do nich zastosowałam coby szczęściu dopomóc. A co tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 08.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dzięki!, jak nie zaszkodzi a może pomóc to na pewno zastosujemy Peters coś się nie odzywa..... My jeszcze fundamentów nie mamy a ja już kafelki oglądam.... , Kasiu, masz już jakąś wizję wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 10.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A i jeszcze o 5 zasadzie zapomniałam, mąż niech pieniążki zamuruje, zeby ich nie zabrakło na budowę!! Wizja wnętrz, coś tam mi kiełkuje ale to tylko pomysły jak bedzie z realizacją zobaczymy bo ja dużo wymyślam, ze mój mąż nie nadąża za mną. Kazdy etap obcykam i ci sie pochwalę. Póki co to zastanawiam sie nad łazienką ( kafelki) i terakotą do holu. Co wiem na pewno, ze w salonie i pokoju oraz cała góra bedziemy mieli parkiet dębowy, to pewniak bo juz kupiony a resztę wymyślam,az mi dymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts