Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brass, celtycka. Ale fajnie wygląda kolor antracyt, pooglądaj na domach, jeszcze jak fajnie dobrane kolory elewacja,komin i okna,miodzio. Ja od początku uparłam sie na brąz i nie było przeproś! Zrobię wnętrza jak bedą posadzki, zeby ładnie sie prezentowało. Choć nie wiem czy oddadzą rzeczywistość, na zdjęciach niestety nie widać jak duże wyszły nam pomieszczenia nad garażem. Ale porobię

Nic tylko ręce zacierajcie!!! A co i ile czego kupować to tylko majster wie, podpowie gdzie i od kogo sprawdzony materiał! Pamiętaj,że na szczęście: jak geodeta bedzie tyczył dom to pierwszą łopatę ty masz wbić pod palik i w naroża domu po wykopaniu ław wrzuć 4 otoczaki, i roboty zaczynaj tylko w środę albo sobotę, a do męża należy wymurowanie pierwszego bloczka w fundamencie! Te rady dał nam geodeta i ja sie do nich zastosowałam coby szczęściu dopomóc. A co tam! :D

A i jeszcze o 5 zasadzie zapomniałam, mąż niech pieniążki zamuruje, zeby ich nie zabrakło na budowę!!

Wizja wnętrz, coś tam mi kiełkuje ale to tylko pomysły jak bedzie z realizacją zobaczymy bo ja dużo wymyślam, ze mój mąż nie nadąża za mną. Kazdy etap obcykam i ci sie pochwalę. Póki co to zastanawiam sie nad łazienką ( kafelki) i terakotą do holu. Co wiem na pewno, ze w salonie i pokoju oraz cała góra bedziemy mieli parkiet dębowy, to pewniak bo juz kupiony a resztę wymyślam,az mi dymi! :lol: