kasiula77 10.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 No i intensywnie szukam płytek do holu,kuchni bo chcę zeby były z tej samej serii tylko w dwóch kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 10.03.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 A jak planujecie zrobić połączenie kuchni i salonu?Będziecie mieli barek, tak?I czemu zrobiliście kawałek tej ściany przy scienie zew. taki wysoki?Żeby schować szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 10.03.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Kazdy etap obcykam i ci sie pochwalę. Póki co to zastanawiam sie nad łazienką ( kafelki) i terakotą do holu. trzymam cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 10.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dokładnie, ten kawałek ścianki przy barku jest po to aby nie widać było szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trebor35 10.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkim budujących planetę. Mam pytanie, a właściwie wiele pytań na temat tego projektu. Na początku chciałem zapytać tych, którzy wybudowlai już ten dom, czy są zadowoleni z rozwiązań. Mile widziane byłyby zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 11.03.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witamy Trebor 35, ja Ci na razie nie pomogę, bo zaczynamy po SwietachKasia a jak u Ciebie? Robicie coś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 12.03.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Na tapecie wciąż tynki, pan robi sam z pomocnikiem także do świąt sie nie wyrobi. Ale góra już zrobiona i dzisiaj zaczyna przy schodach. pan od wylewek juz umówiony i bedzie po świetach. Trebor a o jakie rozwiązania pytasz, co cie np. niepokoi? Wiesz wszystko zależy od tego co sie komu podoba i czego oczekuje, GUSTA!!! Padaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 12.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Duzy plus to zadaszone wejscie, sąsiedzi nie mają i obawiaja sie deszczy i wiatrów, ostatnio wspominali ze to mamy dobrze wymyślone ( co mnie cieszy)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czyli można powiedzieć, że po świętach będziecie mieli stan developerski , super! Kasiu a mogłabyś mi napisać na priv, jakie koszty ponieśliście do tej pory? Chyba, że wolisz zachować to w tajemnicy, zrozumiem U nas mamy problem z wodą, sąsiad powiedział, że będzie nam sprzedawał wodę po 100 zł, za 1 m^3 (za taką ilośc mieszkając w bloku płacę ~3 zł) jesteśmy w kropce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 12.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No tak, może nie zaraz po świetach ale na pewno pod koniec kwietnia a moze w polowie zamkniemy domek na klucz! A sąsiad chyba zwariował, co to jest 1m3 wody, a nie bedziecie ciągnąć wodociągu, tak zwyczajnie? I nie martw sie, każdy problem jakoś da sie rozwiązać. My chyba wiekszy mamy z prądem, prawdopodobnie szybciej wybuduję dom i w nim zamieszkam niż bede miała prąd, i tak ratuje nas prą budowlany i jak wiadomo za spore pieniądze i to na jakies pół roku. Ale chyba nic innego nam nie pozostaje jak takie własnie rozwiązanie. A dodam ze podczas zakupu działki właściciel sam sie chwalił ze wodociąg jest w granicy działki a prąd o z tego słupa ( wskazał rączką) ale niestety to co wydawało sie blisko wcale takie nie jest bo słup jest ale za słaby zeby podpiąć jeszcze 3 gospodarstwa i muszą wybudować nowe trafo.......... i długo by opowiadać. Ale poddawac sie nie wolno i jak wywalają drzwiami to jesli chodzi o własne dobro to trzeba pakować sie oknem, i tak robimy, a co! Sie rozpislam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 12.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 wodociąg załatwiają inni sąsiedzi, mówią, że będzie pod koniec roku, chociaż wydaje mi się, że to bardzo optymistyczny termin, więc wodę trzeba na razie kombinować, prąd ma być we wrześniu, będziemy jechali na generatorze, na szczęście nie musimy go kupować, majster ma.A jakie będziecie mieli okna? Drewniane czy plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Okna z Oknoplastu Kraków,pcv. Rozumiem już z tą wodą, a zastanówcie sie nad takimi wielkimi baniakami, wielkość jakiś 1m3. Widziałam że ludzie kupują takie 2 i jazda. Z pewnościa dużo taniej wyjdzie, a i taki ciężar z dostawą jest na działeczkę. Kwestia tylko ceny i niech sie sąsiad....z jego wodą. W końcu aby do przodu. Co ty na to? Braliście to pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.03.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A i jeszcze ci powiem, ze to co zamierzaliśmy na początku przeznaczyć na stan surowy niestety sie nie sprawdziło. Wydaliśmy wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Czyżby mooon123 panowie nas opuścili? Od dłuższego czasu tylko my, smutno! A Peters w ogóle juz o nas zapomniał, ani zdjęć ani jego samego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Okna z Oknoplastu Kraków,pcv. Rozumiem już z tą wodą, a zastanówcie sie nad takimi wielkimi baniakami, wielkość jakiś 1m3. Widziałam że ludzie kupują takie 2 i jazda. Z pewnościa dużo taniej wyjdzie, a i taki ciężar z dostawą jest na działeczkę. Kwestia tylko ceny i niech sie sąsiad....z jego wodą. W końcu aby do przodu. Co ty na to? Braliście to pod uwagę? Braliśmy, chcieliśmy kupić taki zbiornik, ale z tego co słyszałam to sprzedają puste. chcieliśmy taki kupić i napełniać wodą od sąsiada właśnie... Nie słyszałam, żeby sprzedawali z dostawą napełnione, u was tak sprzedają? gdzie? w hurt budowlanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A i jeszcze ci powiem, ze to co zamierzaliśmy na początku przeznaczyć na stan surowy niestety sie nie sprawdziło. Wydaliśmy wiecej! to tak zawsze chyba niestety jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Czyżby mooon123 panowie nas opuścili? Od dłuższego czasu tylko my, smutno! A Peters w ogóle juz o nas zapomniał, ani zdjęć ani jego samego??? no właśnie ani Petersa, ani Marni..... zdjęcia Petersa to bym z chęcią zobaczyła , pewnie ma piękne wnętrza już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Chyba nie dane nam bedzie pooglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Właśnie oglądam płytki na necie i spisuję wszystko co mi sie spodoba, póżniej zweryfikuję na żywo i dokonam wyboru, coby mieć z głowy następny problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 chyba faktycznie nie pooglądamy a co z tą wodą? u Was sprzedają takie napełnione baniaki? w jakich kolorach gustujesz? masz już jakieś wizje łazienek? salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts