Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj peters, jakieś zmiany u ciebie? Co teraz robisz? U nas tynki, góra zrobiona i salon też, ale roboty sie ślimaczą bo zimno i słabo sie im zaciera :( . Ale do końca miesiąca planują skończyć, jakieś 2-3 dni przeżyję przesunięca. Facet solidnie pracuje, a ze pogoda płata figle?

Mooon 123 mnie urządzenia nie lubią to pewnie dlatego innym sie udaje a mnie nie!!! :lol: Serio, często tak mam! Chyba sie anty nastawiam i dlatego.

Jak uda mi sie wkleić samodzielnie jakieć zdjęcie to chyba cud bedzie!!! :roll:

peters witamy !!!!

już się bałyśmy, ze zapomniałeś o nas :D

Super, ze jusz masz posadzki :)

może prześlesz nam zdjęcia? :lol:

lewdo się pojawiłeś a ja juz cię maltretuje, ale Kasia ma podniesione górne piętro o dwa pustaki i to nie to samo, bo jej są wyzsze i ma więcej miejsca

Kasia, próbuj!, czekam na kominek :)

Witam Cię Kasiu!

Jeszcze raz dzięki za zdjęcia Planety. Pogodą się nie przejmuj, po świętach na pewno zaświeci słońce i Twoje tynki wyschną na cudo. Pomyśl, że przed innym to jeszcze daleka droga. My dopiero od wczoraj mamy projekt i zastanawamy się kiedy uda się wszystko pozałatwiać, żeby budowa ruszyła.

Dzieki Trebor, to teraz ja cie pocieszę, ze wszystko po kolei. Jak ja miałam w rękach projekt to peters już budował. A teraz juz robię tynki. Czas leci jak szalony i czasami jest go za mało. Trebor czy to oznacza ze już zdecydowaliście sie na 100% na planetę i dołączacie do naszego grona? Zdjęcia są takie sobie, starałam sie wybrać jak najlepsze, prześlę wam jeszcze planetkę z oknami. Pozdrawiam

Tak zdecydowaliśmy się na projekt Planeta 3 (bez garażu).Ciągle się jednak zastanawiam czy te pokoje na poddaszu nie są za małe, czy zmieszczę wszystko w kuchni etc. etc. Poprostu chciałabym już to wszystko widzieć, a tu budowa dopiero w przyszłym roku. Dlatego jak macie zdjęcia to bardzo chętnie obejrzę. Budować będziemy w Bochni (Małopolskie)

Ja zdjęć na razie nie mam, bo tak, jak pisałam zaczynamy po świętach

ja też się bałam, że kuchnia jest mała, ale jest ustawna, policzyłam, że będę w niej miała więcej szafek niż w obecnej (teraz mam 10 metrową) no i dochodzi spiżarnia, w której też się dużo zmieści

co do pokoi na górze to wydają mi się dosyć duże

pozdrawiam

m

Też sie zastanawiam? Ja zaglądam ale nic nie piszę bo nic sie nie dzieje. Stan sprzed świat bez zmian, pogoda również bez zmian i zastój!!! :cry: :evil: Pozdrawiam

Mooon123 a jak u ciebie? Wykopki zrobione pod fundamenty? Czy też pogoda cie powstrzymuje?

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrniaaaaaaaa!!!!!!

Peeeeeeeeeeettttttttteeeeeeeeeeersssssssss!!!! Gdzie wy?