Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I prosze kolejna stronka nam sie otworzyła. A co do dachu, bo widzę ze jest na tapecie to my dokładnie zapłaciliśmy 55tys (materiał i robocizna), nie najniższa półka wam powiem jak na nasz rejon. Ale mam nadzieję ze zrobione raz a dobrze. U nas jest cementowa brassa, a wybór podyktowany ceną. Chcieliśmy coś lepszego od bachodachówki a na cementową nas nie stać, i wybraliśmy tak po środku.

no jasne, że może być!!!!

super, ze sie odezwałaś, już myślałam, ze nas zostawiłaś...... :cry:

ja trochę się boję klaść cementową, w blloku, w którym mieszkam 8 - letnia cementowa, czerwona dachówka od północnej strony wygląda okropnie, jest cała zielona :(

Kasia a ile w tym robocizna dachu a ile materiał?

Ile bloczków było nie pamietam, ale ile trzeba kupić powiedział nam majster!

Rynny mamy stalowe PLASTAL. Mooon wiadomo ze rynny kupisz tam gdzie dachówkę, zorientuj sie co oferują. Niech pan sie wyprodukuje i opowie o zaletach stalowych i plastikowych a potem sama tą wiedzę porównaj z tym co wyczytasz na forum i dokonaj wyboru. No niestety moja droga, to dopiero początek trudnych wyborów - takie czy takie?

A jeszcze ci powiem, ze bedąc z dziećmi w domu dużo spraw załatwiałam telefonicznie. Co i ile kosztuje i gdzie. A póżniej mężuś miał na gotowo. Jak wam zaczną murować to troszkę odetchniesz. A z tą stalą, to my chyba ze 4 czy 5 razy dokupywaliśmy! :lol: :lol:

tak, ja też troche załatwilam telefonicznie, ale nie wszystko da radę....

jak już masz zdjęcie na fotosiku to masz tam coś takiego, jak "Pobierz pozostałe kody", to jest na sammy dole, klikasz na to i otwiera ci sie nowe okno, z którego kopiujesz link , ja chyba kopiowałąm: "pełen rozmiar na forum"