Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja elewację będę miała piaskową, zbliżoną do koloru klinkieru i opaski wokół okien prawdopodobnie o ton jaśniejsze ( nad kolorem opasek wciąż sie waham). :D

no, no ! :lol: myślę, ze bedziesz miała bardzo ładnie, wszystko dopasowane, do brązowego dachu właśnie takie kolory pasują czekamy na zdjęcia!

Dzieki mooon123. I ślę wyrazy pocieszenia, niestety tak to jest ze raz idzie wszystko sprawnie i gładko ale bywa ze coś po drodze gruchnie, ze ręce opadają i płakać sie chce. Cierpliwości a wszystko wyprowadzicie i ani sie obejrzycie a juz nadproża, strop bedziesz zamawiała. A z tego zalewania zostaną wspomnienia i do swojego mężuli powiesz: ... a pamietasz jak.....?( i kupa śmiechu) Pamietaj ze będą jeszcze lepsze i gorsze dni! Ważne z tego wszystkiego żeby szło do przodu. Powodzenia i pozdrowienia.

A cisza bo i nic sie nie dzieje!!!! :cry: :cry: Pan od wylewek juz na 5 termin umówiony, płakać mi sie chce. Miał być w tamten piątek, potem miała być sobota, potem wtorek-środa, potem napewno w tym tygodniu. Niestety piąty termin ustalony w poniedziałek - czy bedzie??? Brama i drzwi czekają już 1,5 miesiąca w magazynie, zamontuję w tym miesiącu!!!! Mooooon 123 uzbrajaj sie w cierpliwość. Jestem z tych co termin i obietnica to rzecz święta i jak ja coś nawalam to mi wstyd i zginam sie w pół z przeprosinami a tu, kto by sie tobą przejmował. Załamka, można czekać jak wiadomo ze coś bedzie a tak to i tego poniedziałku pewna nie jestem.

A poza tym dalej mam dylemat z łazienką na dole, nie mogę zdecydować sie na glazurę, konkretnie to nic mi sie nie podoba tak do końca! :cry: :cry: . I jak znalazłam ładne płytki do holu to były matowe a boje sie ze bedą problemy z utrzymaniem czystości. Rozumiesz chcę taki pół poler, nie zupełnie błyszczące i nie zupełnie matowe. W wiatrołapie,holu i kuchni chcę mieć te same, tylko różnia w odcieniach moze być. Ps. podoba mi sie PERCY z Paradyża ale ze względu na cene mąż kazał wybić sobie z głowy! :cry:

PETERS jakie płytki z żonką wybraliście do łazienki i holu, pochwal sie trochę. :lol:

Kasia u nas też nic się nie dzieje...... szlag mnie trafia bo tydzień już nam uciekł...... więc rozumiem cię doskonale.... niestety, robotnicy powyjeżdżali a ci co zostali rządzą......

Kasia piękne te płytki! jaki kolor chciałaś? Beżowe czy szare? Może uda ci się jeszcze męża przekonać? Powiedz, ze to na lata, że bez sensu kupować coś co nie do końca ci się podoba..... a jak nie to tupnij nogą i powiedz, że albo te albo żadne :wink:

Coś blisko 100zł, chyba 90zł z kawałeczkiem! i chciałam ten grafit. Co racja to racja mozna ładne i za 60zł kupić. A jak zliczamy koszty to chyba nam tego kredytu nie wystarczy!! Oj ciężko! Ale właśnie mnie oświeciło z łazieneczką, tylko muszę sie dowiedzieć co to za płytki, przedyskutować z mężulą i sie pochwalę.

Mooon123 zobaczysz,jak szybko ruszycie to ani sie obejrzysz a fundament stanie!!! I ładna dobra droga, bez dziur cieszy! I w przypadku deszczu zaden cieżki samochód z dostawą ci sie nie zakopie! To ze teraz macie opóżnienie to pamietaj... nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło!!! Pozdrawiam i czekam na zdjecia działeczki z piękną drogą. :wink: :wink:

A łazienka w powijakach!!!! To co znalazłam, na czyimś zdjeciu spodobłało mi sie ale: płytki bazowej już jak sie okazało nie produkują a mozaika jakiejś niemieckiej firmy za bagatela 800zł/m2, wiec znowu szukam. Czekamy na posadzkarzy. Miał być z rana,przesunął na 12 i wciąż czekamy.

Witam, chwalę sie że posadzki sie robią, wieczorem skończą!!! :lol: :lol: :lol: Bo ja juz tak mam ze jak coś misie bardzo spodoba, patrzę na cenę i uuuuuuuuuuuuuu, i szukam dalej!! A na górze, na lewo od okna wanna narożna, na prawo ( na ściance od schowka) kolejno od ścianki kolankowej: kaloryfer, bidet, kibelek (tu podwieszane :roll: :wink: ) i na ścianie z sypialnią podwójna umywalka. Tak bedzie!!!! O kafelki nie pytaj bo jeszcze z dołu nie wyszłam, :-? :-? :-?