mooon123 15.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 pogoda na zalewanie może i wymarzona.... gorzej z dojazdem...... przyjechali i pojechali bo się zakopali..... ław dalej nie mamy...... w związku z tym przerwaliśmy na razie budowanie i zajęliśmy się robieniem drogi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 15.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja elewację będę miała piaskową, zbliżoną do koloru klinkieru i opaski wokół okien prawdopodobnie o ton jaśniejsze ( nad kolorem opasek wciąż sie waham). no, no ! myślę, ze bedziesz miała bardzo ładnie, wszystko dopasowane, do brązowego dachu właśnie takie kolory pasują czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 15.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzieki mooon123. I ślę wyrazy pocieszenia, niestety tak to jest ze raz idzie wszystko sprawnie i gładko ale bywa ze coś po drodze gruchnie, ze ręce opadają i płakać sie chce. Cierpliwości a wszystko wyprowadzicie i ani sie obejrzycie a juz nadproża, strop bedziesz zamawiała. A z tego zalewania zostaną wspomnienia i do swojego mężuli powiesz: ... a pamietasz jak.....?( i kupa śmiechu) Pamietaj ze będą jeszcze lepsze i gorsze dni! Ważne z tego wszystkiego żeby szło do przodu. Powodzenia i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 15.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 dzięki Kasiu! mam nadzieję, że potem będzie już tylko lepiej dzisiaj biegaliśmy po tych chaszczach i szukaliśmy słupków granicznych do tej drogi nieszczęsnej..... w sumie to nam nawet sprawnie poszło, facet nam wycenił dach, jutro się mamy spotkać, zobaczymy, ile mu wyszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 16.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 w piątek albo w poniedziałek facet ma nam zrobić drogę, nawet na końcu ma walcem przejechać parę razy, w ogóle ma być piękna i śliczna , ma ją robić dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 16.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 myślałąm, że zacznę nową stronę a tu nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 16.04.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 he, he udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 18.04.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 co tu taka cisza?zagląda tu jeszcze ktoś czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 18.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A cisza bo i nic sie nie dzieje!!!! Pan od wylewek juz na 5 termin umówiony, płakać mi sie chce. Miał być w tamten piątek, potem miała być sobota, potem wtorek-środa, potem napewno w tym tygodniu. Niestety piąty termin ustalony w poniedziałek - czy bedzie??? Brama i drzwi czekają już 1,5 miesiąca w magazynie, zamontuję w tym miesiącu!!!! Mooooon 123 uzbrajaj sie w cierpliwość. Jestem z tych co termin i obietnica to rzecz święta i jak ja coś nawalam to mi wstyd i zginam sie w pół z przeprosinami a tu, kto by sie tobą przejmował. Załamka, można czekać jak wiadomo ze coś bedzie a tak to i tego poniedziałku pewna nie jestem. A poza tym dalej mam dylemat z łazienką na dole, nie mogę zdecydować sie na glazurę, konkretnie to nic mi sie nie podoba tak do końca! . I jak znalazłam ładne płytki do holu to były matowe a boje sie ze bedą problemy z utrzymaniem czystości. Rozumiesz chcę taki pół poler, nie zupełnie błyszczące i nie zupełnie matowe. W wiatrołapie,holu i kuchni chcę mieć te same, tylko różnia w odcieniach moze być. Ps. podoba mi sie PERCY z Paradyża ale ze względu na cene mąż kazał wybić sobie z głowy! PETERS jakie płytki z żonką wybraliście do łazienki i holu, pochwal sie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 18.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kasia u nas też nic się nie dzieje...... szlag mnie trafia bo tydzień już nam uciekł...... więc rozumiem cię doskonale.... niestety, robotnicy powyjeżdżali a ci co zostali rządzą...... Kasia piękne te płytki! jaki kolor chciałaś? Beżowe czy szare? Może uda ci się jeszcze męża przekonać? Powiedz, ze to na lata, że bez sensu kupować coś co nie do końca ci się podoba..... a jak nie to tupnij nogą i powiedz, że albo te albo żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 18.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A ile kosztują za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 18.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Coś blisko 100zł, chyba 90zł z kawałeczkiem! i chciałam ten grafit. Co racja to racja mozna ładne i za 60zł kupić. A jak zliczamy koszty to chyba nam tego kredytu nie wystarczy!! Oj ciężko! Ale właśnie mnie oświeciło z łazieneczką, tylko muszę sie dowiedzieć co to za płytki, przedyskutować z mężulą i sie pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 19.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mooon123 gdzie sie podziewasz? I pozostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 20.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 jestem, jestem właśnie wróciliśmy ze spaceru, byliśmy na działce...... qrczę aż serce boli, beton można by było lać i powoli wyjść z tej ziemi ........ no nic, jutro ma nam facet tą drogę robić......... może wtedy z górki już pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 20.04.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Mooon123 zobaczysz,jak szybko ruszycie to ani sie obejrzysz a fundament stanie!!! I ładna dobra droga, bez dziur cieszy! I w przypadku deszczu zaden cieżki samochód z dostawą ci sie nie zakopie! To ze teraz macie opóżnienie to pamietaj... nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło!!! Pozdrawiam i czekam na zdjecia działeczki z piękną drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 20.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 mam nadzieję jak tylko będe miała co fotografować to na pewno wkkleję Kasia a jak twoja łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 21.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A łazienka w powijakach!!!! To co znalazłam, na czyimś zdjeciu spodobłało mi sie ale: płytki bazowej już jak sie okazało nie produkują a mozaika jakiejś niemieckiej firmy za bagatela 800zł/m2, wiec znowu szukam. Czekamy na posadzkarzy. Miał być z rana,przesunął na 12 i wciąż czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 21.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 he, he Kasia, jesteś niezła w wybieraniu tych kafli, co cena to lepsza a jak będziesz miała rozmieszczone sprzęty w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 22.04.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam, chwalę sie że posadzki sie robią, wieczorem skończą!!! Bo ja juz tak mam ze jak coś misie bardzo spodoba, patrzę na cenę i uuuuuuuuuuuuuu, i szukam dalej!! A na górze, na lewo od okna wanna narożna, na prawo ( na ściance od schowka) kolejno od ścianki kolankowej: kaloryfer, bidet, kibelek (tu podwieszane ) i na ścianie z sypialnią podwójna umywalka. Tak bedzie!!!! O kafelki nie pytaj bo jeszcze z dołu nie wyszłam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 22.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Mooon123, dobre wieści z frontu! W piątek bedę miała okienka dachowe a we wtorek 29.04 montują bramę i drzwi wejściowe. Mam nadzieję że i u ciebie robota ruszyła na przód i pewnie tak jest bo nie ma cie w domciu. Sledzisz postępy na działeczce?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts