peters2 13.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Nie robię deskowania. Robię natomiast podbitkę na krokwiach od góry, na połać dachu wystającą z elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Pamietaj o zdjeciach dachu i moze pomieszczeń,bo mnie skręca zeby zobaczyc wnetrza naszej PLANETY.U nas z doumentacja ciagnie sie,chyba trafilismy na leniwego architekta,w ogóle nami nie kieruje,my nie bardzo wiemy co dalej robic a on zwyczajnie wyjechał na urlop a my co czekamy na niego!!!!Nie nadajemy na tych samych falach,no cóz!!!Ale najwazniejsze z polecenia był,tylko co z tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja tez bym z chęcia zdjęcia zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 13.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 mooon i jak zdecydowaliscie sie juz na PLANETE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 13.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 tak, na 99% zamówiliśmy już projekt, dostaliśmy fakturę pro-formę, musimy zapłacić i będzie nasza i wiecie co, im dłużej na nią patrzę tym bardziej mi sie podoba przeglądałam jeszcze dzisiaj jakieś projekty, ale zawsze znajduję w nich jakieś ale, które dyskwalifikuje dany projekt tak więc będzie Planeta Kasiu, liczę na zdjęcia chociaż od Ciebie, jak już zaczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 16.07.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Beda zdjecia,jesli uda nam sie zaczac! Wczoraj rozmawiałam z sasiadami z okolicy i maja stan surowy z dachem domu GRANAT z Krajobrazów- identyko jak nasz,rózni sie paroma szczegółami ale jakbym chodziła juz po swoich pomieszczeniach,super uczucie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 19.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jak będę miał juz dachówkę na dachu, to pokażę zdjęcie. Na razie jeszcze droga daleka. Ale więźba kuz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 20.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 oki,czekamy,tylko zrób zdjecia z róznych stron! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 23.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 a my kupiliśmy projekt, pieniądze przelane a przesyłki nie ma długo czekaliscie na wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 24.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ponad tydzień czekałam,bo podobno bardzo popularny projekt i nie nadążaja z przygotowaniem,przyślą na pewno! Ja dzwoniłam do biura we wrocławiu i pytałam czy juz wysłali,takze wiedziałam kiedy sie spodziewać.Dostaniesz piekną walizeczkę!Ja płaciłam jeszcze za dostarczenie do domu 25zł,kurier przyniósł do rąk własnych.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 30.07.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 mamy juz projekt zaczyna się papierkowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 01.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A u nas takie zmiany,ze w koncu nasze dokumenty trafiaja na ZUD w ten piątek,oby wszystko było ok i dalej składamy reszte papierów( i to co wypocił nasz architekt pożal sie Boze fachowiec!!!) do kupy i staramy sie o pozwolenie,cieżko nam to idzie,ale niestety trafiliśmy na architekta lubiacego alkohol i tak sobie radzi z robotą,ze w zasadzie sama nie wiem jak mu sie kreci interes - dodam ze człowiek z polecenia.Juz morze łez wylałam!A murarze zamówieni na wrzesień,jak zdąrzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 01.08.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A u nas takie zmiany,ze w koncu nasze dokumenty trafiaja na ZUD w ten piątek,oby wszystko było ok i dalej składamy reszte papierów( i to co wypocił nasz architekt pożal sie Boze fachowiec!!!) do kupy i staramy sie o pozwolenie,cieżko nam to idzie,ale niestety trafiliśmy na architekta lubiacego alkohol i tak sobie radzi z robotą,ze w zasadzie sama nie wiem jak mu sie kreci interes - dodam ze człowiek z polecenia.Juz morze łez wylałam!A murarze zamówieni na wrzesień,jak zdąrzyc? dacie radę , zdążycie! a na kogo się zdecydowaliśćie? na tego człowieka, który robi całosc ze swoimi materiałami czy sami będziecie załatwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ten ze swoimi materiałami za duzo krzyknął i zdecydowalismy sie na murarzy,kt. wszystko trzeba dowieżć, ale cos za cos,tutaj cena normalna!Poki co w przyszłym tygodniu woda i prąd-maja robić!Zobaczymy czy cos drgnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 06.08.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ciężko będzie zdążyć, no chyba ze Wasze Starostwo szybko działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 09.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 trafilismy na okres urlopowy,wszystko sie wydłuża,ale coż,jutro mam nadzieje zejda dokumenty z zudu,a dalej zobaczymy Peters masz ten dach?Zdjecia prosimy,koniecznie!!!Napisz jeszcze czym kryłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 14.08.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ciągle nie mam dachówki na dachu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 18.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 jaką masz dachówkę na dachu i co sie dzieje ze nie położona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 18.08.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Dachówkę mam Robena, ale ciągle nie położonąi. Szkoda gadać. Najpierw ciesla mnie długo woził a teraz dekarz. Miał wejść w zeszłym tygodniu, ale właśnie się dowiedziałem że cięsla wykonując dach dla mojego dekrza ( to sa kumple ) spadł kilka dni temu z pracownikami z jakiegoś dachu no i jest zadyma. Szpital itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 24.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A u Was jak postepy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts