Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamietaj o zdjeciach dachu i moze pomieszczeń,bo mnie skręca zeby zobaczyc wnetrza naszej PLANETY.U nas z doumentacja ciagnie sie,chyba trafilismy na leniwego architekta,w ogóle nami nie kieruje,my nie bardzo wiemy co dalej robic a on zwyczajnie wyjechał na urlop a my co czekamy na niego!!!!Nie nadajemy na tych samych falach,no cóz!!!Ale najwazniejsze z polecenia był,tylko co z tego!

tak, na 99%

zamówiliśmy już projekt, dostaliśmy fakturę pro-formę, musimy zapłacić i będzie nasza :)

i wiecie co, im dłużej na nią patrzę tym bardziej mi sie podoba :p

przeglądałam jeszcze dzisiaj jakieś projekty, ale zawsze znajduję w nich jakieś ale, które dyskwalifikuje dany projekt

tak więc będzie Planeta :D

Kasiu, liczę na zdjęcia chociaż od Ciebie, jak już zaczniesz :)

Ponad tydzień czekałam,bo podobno bardzo popularny projekt i nie nadążaja z przygotowaniem,przyślą na pewno! Ja dzwoniłam do biura we wrocławiu i pytałam czy juz wysłali,takze wiedziałam kiedy sie spodziewać.Dostaniesz piekną walizeczkę!Ja płaciłam jeszcze za dostarczenie do domu 25zł,kurier przyniósł do rąk własnych.Pozdrawiam!

A u nas takie zmiany,ze w koncu nasze dokumenty trafiaja na ZUD w ten piątek,oby wszystko było ok i dalej składamy reszte papierów( i to co wypocił nasz architekt pożal sie Boze fachowiec!!!) do kupy i staramy sie o pozwolenie,cieżko nam to idzie,ale niestety trafiliśmy na architekta lubiacego alkohol i tak sobie radzi z robotą,ze w zasadzie sama nie wiem jak mu sie kreci interes - dodam ze człowiek z polecenia.Juz morze łez wylałam!A murarze zamówieni na wrzesień,jak zdąrzyc?

A u nas takie zmiany,ze w koncu nasze dokumenty trafiaja na ZUD w ten piątek,oby wszystko było ok i dalej składamy reszte papierów( i to co wypocił nasz architekt pożal sie Boze fachowiec!!!) do kupy i staramy sie o pozwolenie,cieżko nam to idzie,ale niestety trafiliśmy na architekta lubiacego alkohol i tak sobie radzi z robotą,ze w zasadzie sama nie wiem jak mu sie kreci interes - dodam ze człowiek z polecenia.Juz morze łez wylałam!A murarze zamówieni na wrzesień,jak zdąrzyc?

dacie radę :), zdążycie!

a na kogo się zdecydowaliśćie? na tego człowieka, który robi całosc ze swoimi materiałami czy sami będziecie załatwiać?

Dachówkę mam Robena, ale ciągle nie położonąi. Szkoda gadać. Najpierw ciesla mnie długo woził a teraz dekarz. Miał wejść w zeszłym tygodniu, ale właśnie się dowiedziałem że cięsla wykonując dach dla mojego dekrza ( to sa kumple ) spadł kilka dni temu z pracownikami z jakiegoś dachu no i jest zadyma. Szpital itd.