kasiula77 31.10.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Coś u nas cicho,my sie tylko odzywamy, nasz peter nic nam nie podpowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 31.10.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Kasiula, szukaj w innym tartaku, może nawet w innym województwie. Info znajdziesz na forum, gdzie ludzie drewno kupują. Głowa do góry i szukaj. Pocieszenie znajdziesz u nas "nowi budowniczy" czy coś w tym rodzaju Wdepnij czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 02.11.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To drewno co mam jest z Biłgoraja i po 750, w innych tartakach w ogole nie mają drewna a i ta cena nie jest bardzo wygórowana,a ten facet sie nie wyrabia z produkcja. Poza tym gdzie indziej okres oczekiwania do 4 tygodni wiec chyba tutaj poczekam,nigdzie indziej nie pośpiesze! Pozdrawiam. I pochwal sie obiektem od którego ci piersi rozrywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Chyba jest sezon na więźby i inne drewniaki i stąd to wszystko. Moja ogromna pociecha na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Dzieki za pocieche,poniewaz z dumy te rany na piersiach twych nie bede ci ich łatac i balsamować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Zdominowaliśmy wątek. HALO LUDZIE !!!! ZAGLĄDA TU KTOŚ JESZCZE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Tak jakoś wyszło,Peters milczy i mooon123 również,smutne. Ja w sumie nie mam o czym pisać bo budowa stanęła, tak paplam o niczym. Szkoda ze peters nie dzieli sie doswiadczeniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 My musimy trzymac naszą stronke na szczycie,co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz221 04.11.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich!! jesli ktos jeszcze tutaj jest? piszcie cos pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 04.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja zaglądam, zaglądam caly czas!!!! Tylko nie mam co pisać na razie..... Sprawdzamy murarza, którego wstępnie wybraliśmy, tzn. odwiedziliśmy właścicicieli domu, który zbudował a poza tym mamy jeszcze kilka namiarów i będziemy dzwonić po lludziach i pytać czy zadowoleni.... Marnia, Ty już masz jakiegoś murarza? Poza tym ciągle nie mamy mapki a co za tym idzie adaptacji.... I ciągle się zastanawiamy jakie zmiany wprowadzić.... i czy poszerzać o metr czy nie........ pzdr m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 04.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich!! jesli ktos jeszcze tutaj jest? piszcie cos pozdrawiam Witaj, czyżby nowy Planetariusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 05.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mooon123 pisz cokolwiek,co ogólnie u cie słychac? Czyzby dołączył do nas ktos nowy,czy lubi sobie nasza stronke czytac? Marnia, z tego co wiem dalej szuka wykonawców. A ja czekam na drewno i co za tym idzie na cieśle, i doczekac sie nie moge!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 05.11.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja zaglądam, zaglądam caly czas!!!! Tylko nie mam co pisać na razie..... Sprawdzamy murarza, którego wstępnie wybraliśmy, tzn. odwiedziliśmy właścicicieli domu, który zbudował a poza tym mamy jeszcze kilka namiarów i będziemy dzwonić po lludziach i pytać czy zadowoleni.... Marnia, Ty już masz jakiegoś murarza? Poza tym ciągle nie mamy mapki a co za tym idzie adaptacji.... I ciągle się zastanawiamy jakie zmiany wprowadzić.... i czy poszerzać o metr czy nie........ pzdr m Jeszcze na majstra się nie zdecydowałem. Poszerzenie o metr, to powazna sprawa. Czy nie musi się za to zabrać projektant?? Czy poszerzać??? Jedyne wyjście zobaczyć w rzeczywistości. Peters sie nie odzywa, więc jedziemy do kasiuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 06.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A zapraszam,ale dachu wciąż brak. Niewątpliwie z dachóweczką to nie to samo co teraz,ale zanim wy sie wybierzecie to moze i dach zrobią!! Czekam cierpliwie do końca tygodnia a pozniej to juz nie wytrzymam!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 06.11.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Miałam dacharzy oczywiscie na mysli,nie was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 06.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 wrrrrr jeszcze 2 tygodnie będziemy czekać na mapkę, bo utknęła w ZUD'zie a tam jakiś nowy system wprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 08.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich i przepraszam że przez jakiś czas nie było mnie na forum. U mnie ocieplają budynek, położyli instalację elektryczną ( wyszła strasznie drogo)i tynkują wnętrza tynkkiiem gipsowym. Myślę że gdzies do wtorku powinni wszystko otynkować. kasiula dziękuję za zdjęcia, bardzo ładnie wyszło ze nie wspomnę o dzieciach . Ciekawe jak bedzie wyglądał dach z podniesioną ścianą kolankową. Bałem się tak robić bo nie chciałem zmieniac wyglądu budynku. Ale przedużenie krokwii powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 08.11.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jeżeli macie ochote zobaczyć moją Planetę to oczywiście zapraszam do Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 08.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No,Peters tak długo milczałes ze juz myslałam ze w ogóle tu nie zajrzysz. Miło znów "widzieć". Dwa pytanka: Ile zapłaciłes za elektrykę?(nie trzymaj tego w tajemnicy) , Ile wyliczyłes metrów powierzchni ścian, wew i na zew.? chcemy sie zorientowac ile bedzie nas kosztowała robocizna. Tylko sie nie wymiguj i pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters2 08.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Nie liczyłem bardzo dokładnie powierchni ścian. Wstępnie wyliczyłem powierchnie zewnętrzną do ocieplenia na ok 200m2,natomiast ścian wewnętrznych na ok. 540-550m2. Zobaczymy ile wyliczą wykonawcy. Jeżeli chodzi o elektrykę to wyszło ok 10tys. Fakt że może trochę przesadziłem z ilością obwodów, w każdym pokoju jest gniazzdo TV, sieć komputerowa, oraz telefon oraz sporo wylączników typu schodowego. Dzisaij zamontowano bramę garażową. Wszystko było by fajnie gdyby nie te drzwi pomiedzy bylą kotlownią a garażem. Trzeba je będzie zdemontować i przesunąć do wewnątrz pomieszczenia gospodarczego o jakieś 10mm . Niestety przy otwartym skrzydle zahaczały o prowadnice od bramy garazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts