Va_ldi 10.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Planuję w przyszłym roku doprowadzić do działki prąd elektryczny. W ZE otrzymałem informacje że muszę mieć pozwolenie na budowę domu, bo inaczej nie mamy o czym rozmawiać.. Prosze o odpowiedz czy faktycznie warunkiem jest pozwolenie na budowe domu, i jakąś podstawę prawną. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S. K 11.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Chyba tak. Ja po podpisaniu umowy z ZE musiałem dostarczyć pozwolenie na budowę aby cokolwiek ruszło z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 12.12.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 U mnie wystarczyły warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.12.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 CZESC POWIEM CI JAK JA TO ZALATWILEM BO NIE WIEM CZY MUSI BYC JA MIALEM KLOPOTY Z DECYZJA o budowie wiec nie mialem jeszcze pozwolenia na budowe a prad juz mam jak to idzie to nie wiem wiem tylko ze mozesz miec tymczasowe przylacze na czas budowy tylko czy to musi byc po okazaniu pozwolenia na budowe zawsze mozna powiedziec ze najpier chcesz zabezpieczyc teren siatka i do tego potrzeny prad cos trzeba wymyslic zeby wszystkie przeszkody omijac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djan 12.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nie ma alternatywymusisz mieć pozwolenie na budowę żeby zrobić przyłącze do działkia potem wystąpić z wnioskiem o założenie licznika , założyć na działce skrzynkę "budowlaną" i będziesz miał prąd budowlanynie dostarcza ci pradu "na grunt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 13.12.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Hey.U mnie też wystarczyły waruki zabudowy. O pozwolenie nikt nawet nie pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts