Ella 11.12.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tak mi się miło dyskutowalo o niuansach lingwistyczno -interpretacyjnych, coś naskrobałam, wciskam "wyślij", a tu - wątek się rozpłynął. Stanowczo protestuję ! I odpowiadam, co miałam odpowiedzieć: [ Przecie 'spójne', 'konsekwentne' i 'logiczne' to wcale nie to samo co 'jasne' i 'komunikatywne' . Artyści czasem używają metafor i aluzji, licząc na przenikliwość swych odbiorców ... Pacz pani - dla mnie spójne i logiczne równa się komunikatywne...no, ale ja tylko panią od polskiego jestem Widzisz Pani , mnie za to na lekcjach z psychoanalizy uczyli czytać różne takie pokrętne i niekomunikatywne, co to potem się okazują konsekwentne i logiczne ... Jak to mówią - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Co do artystów zgadzam się całkowicie Zaraz...zaraz...czy to znaczy, że nasz Jorg artystom jezd ? A ktoż to wi.... Zawsze warto taką ewentualność wziąć pod rozwagę przy interpretacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 I co ? Wątek jako zapewne niepoprawny politycznie, zniknął w czeluściach cenzorskiego żołądka . A ja siem pytam: dlaczego właśnie w momencie, kiedy zapytywałam o tożsamość podobizny zdobiącej avatar Luca Skywalkera, a budzącej oburzenie niektórych ? Jakaś mroczna tajemnica ? Spisek jaki, cy co ? Objaśnijcie blondynce, o tssso chodzi , bo blondynka ciekawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Chodzi o to ...ze weryfikacja poszła dalej niż horyzonty myślowe wielu adeptówlogicznego rzemiosła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Znaczy siem... ta Weryfikacja dalsze horyzonty ma, niewidoczne dla maluczkich ? Hmm, co mi to przypomina ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 chyba Ci to przypomina wzrost cen !gdyż mała podaz mielonki wrozy tasiemcowe kolejki w sklepach ....trza będzie znowu na kapuste kiszoną przejść (tylko to pH w ustach ...) a tak wogle to ja chyba ide w Ojca Chrzestnego rewolwera jeszcze nie mam ,ale za to mam sygnet -jak kto chce to moze go ucałowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.12.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja nie zjadłam przysięgam sie to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Po zajrzeniu do "psychologa" już miałam oprotestować dietą cud, że żarłoczność cenzora na tym forum przekracza wszelkie granice przyzwoitości, ale znalazłam niniejszy wątek w "Uwagach", więc zabieram się za czekoladkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 A ja siem pytam: dlaczego właśnie w momencie, kiedy zapytywałam o tożsamość podobizny zdobiącej avatar Luca Skywalkera, a budzącej oburzenie niektórych ? Jakaś mroczna tajemnica ? Spisek jaki, cy co ? Objaśnijcie blondynce, o tssso chodzi , bo blondynka ciekawa ... Mam odpowiedziec tobie jako psychologowi tak dla jasnosci , czy jako kobiecie o jasnych wlosach ? Doprecyzuj , prosze , bo robi mi to roznice przy udzielaniu odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 A ja siem pytam: dlaczego właśnie w momencie, kiedy zapytywałam o tożsamość podobizny zdobiącej avatar Luca Skywalkera, a budzącej oburzenie niektórych ? Jakaś mroczna tajemnica ? Spisek jaki, cy co ? Objaśnijcie blondynce, o tssso chodzi , bo blondynka ciekawa ... Mam odpowiedziec tobie jako psychologowi tak dla jasnosci , czy jako kobiecie o jasnych wlosach ? Doprecyzuj , prosze , bo robi mi to roznice przy udzielaniu odpowiedzi . A jaką różnicę ? Przecie blondynka pytanie zadawała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.12.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 A jaką różnicę ? Przecie blondynka pytanie zadawała ... Jak chcesz . Odp: przecie takie sa wyroki niebios . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 A jaką różnicę ? Przecie blondynka pytanie zadawała ... Jak chcesz . Odp: przecie takie sa wyroki niebios . Bardzo filozoficznie, aczkolwiek celnie powiedziane. Od razu widac, ze z lewakkami dyskursy prowadzisz i sie rozwijasz ekumenicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Przy wiadomym osobniku ciezko sie rozwinac , bo on ciagle sie powtarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ej, chiba mnie nie zrozumialeś. Pytanie blondynki dotyczyło przecież tożsamości podobizny na Twoim avatarze, a odpowiedzi się nie doczekałam, bo wątek został wycięty - czy niebiosa maczały paluchy w tym, że niektorych ten blondasek oburza (C2, jeśli dobrze pamiętam)? Czy ktoś wreszcie oświeci ciekawską blondynkę, co twarzy celebrities nie zna, bo TV nie posiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ej, chiba mnie nie zrozumialeś. Pytanie blondynki dotyczyło przecież tożsamości podobizny na Twoim avatarze, a odpowiedzi się nie doczekałam, bo wątek został wycięty - czy niebiosa maczały paluchy w tym, że niektorych ten blondasek oburza (C2, jeśli dobrze pamiętam)? Czy ktoś wreszcie oświeci ciekawską blondynkę, co twarzy celebrities nie zna, bo TV nie posiada ? Na "Ej" to nawet tramwaj nie staje , to co ja bede reagowal .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ale jesteś ... Przecie to byla jedynie partykuła wyrażająca zdziwienie ... Nie bądź taki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Musisz dac mi cos w zamian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 A co byś chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ja to bym drapanko po pleckach chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ladnie sie rozwija wewatek tak subtelnie, wrecz dziewiczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.12.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Selimmku, a znasz odpowiedź na pytanie blondynki? Jeśli tak, to zrobimy licytację - powiecie, co który chce w zamian, a blondynka sobie wybierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts