Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto zjadł wątek???

Ella

Recommended Posts

Tak mi się miło dyskutowalo o niuansach lingwistyczno -interpretacyjnych, coś naskrobałam, wciskam "wyślij", a tu - wątek się rozpłynął.

Stanowczo protestuję :evil: :evil: :evil: !

I odpowiadam, co miałam odpowiedzieć:

[

Przecie 'spójne', 'konsekwentne' i 'logiczne' to wcale nie to samo co 'jasne' i 'komunikatywne' .

Artyści czasem używają metafor i aluzji, licząc na przenikliwość swych odbiorców :wink: :lol: ...

Pacz pani :) - dla mnie spójne i logiczne równa się komunikatywne...no, ale ja tylko panią od polskiego jestem :oops:

Widzisz Pani :) , mnie za to na lekcjach z psychoanalizy uczyli czytać różne takie pokrętne i niekomunikatywne, co to potem się okazują konsekwentne i logiczne ... :roll:

Jak to mówią - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...

Co do artystów zgadzam się całkowicie :) Zaraz...zaraz...czy to znaczy, że nasz Jorg artystom jezd ?

A ktoż to wi.... Zawsze warto taką ewentualność wziąć pod rozwagę przy interpretacjach...

I co :o :cry:?

Wątek jako zapewne niepoprawny politycznie, zniknął w czeluściach cenzorskiego żołądka :-? :roll: :evil: .

A ja siem pytam: dlaczego właśnie w momencie, kiedy zapytywałam o tożsamość podobizny zdobiącej avatar Luca Skywalkera, a budzącej oburzenie niektórych :cry: ? Jakaś mroczna tajemnica :o ? Spisek jaki, cy co :o ?

Objaśnijcie blondynce, o tssso chodzi , bo blondynka ciekawa :roll: ...

chyba Ci to przypomina wzrost cen !

gdyż mała podaz mielonki

wrozy tasiemcowe kolejki w sklepach ....

trza będzie znowu na kapuste kiszoną przejść

(tylko to pH w ustach ...)

a tak wogle to ja

chyba ide w Ojca Chrzestnego

rewolwera jeszcze nie mam ,

ale za to mam sygnet -jak kto chce to moze go ucałowac ....

A ja siem pytam: dlaczego właśnie w momencie, kiedy zapytywałam o tożsamość podobizny zdobiącej avatar Luca Skywalkera, a budzącej oburzenie niektórych :cry: ? Jakaś mroczna tajemnica :o ? Spisek jaki, cy co :o ?

Mam odpowiedziec tobie jako psychologowi tak dla jasnosci , czy jako kobiecie o jasnych wlosach ? Doprecyzuj , prosze , bo robi mi to roznice przy udzielaniu odpowiedzi .

Mam odpowiedziec tobie jako psychologowi tak dla jasnosci , czy jako kobiecie o jasnych wlosach ? Doprecyzuj , prosze , bo robi mi to roznice przy udzielaniu odpowiedzi .

:o A jaką różnicę ?

Przecie blondynka pytanie zadawała :roll: ...

:o

Ej, chiba mnie nie zrozumialeś.

Pytanie blondynki dotyczyło przecież tożsamości podobizny na Twoim avatarze, a odpowiedzi się nie doczekałam, bo wątek został wycięty - czy niebiosa maczały paluchy w tym, że niektorych ten blondasek oburza (C2, jeśli dobrze pamiętam)?

Czy ktoś wreszcie oświeci ciekawską blondynkę, co twarzy celebrities nie zna, bo TV nie posiada :roll: ?

:o

Ej, chiba mnie nie zrozumialeś.

Pytanie blondynki dotyczyło przecież tożsamości podobizny na Twoim avatarze, a odpowiedzi się nie doczekałam, bo wątek został wycięty - czy niebiosa maczały paluchy w tym, że niektorych ten blondasek oburza (C2, jeśli dobrze pamiętam)?

Czy ktoś wreszcie oświeci ciekawską blondynkę, co twarzy celebrities nie zna, bo TV nie posiada :roll: ?

Na "Ej" to nawet tramwaj nie staje , to co ja bede reagowal ....