Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usunięte z "nowe oblicze forum"

canola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak na osobę, która zalogowała sie tu tylko pod wpływem pierwszego w Twoim życiu numeru muratora to:

1. Za bardzo sie tłumaczysz ze swoich postów

2. Jakoś nie zauważyłam, żebyś sie interesowała innymi wątkami niz tylko te dotyczące wyglądu forum.

Czy aby na pewno to Twój debiut na forum ?

Ja też jestem nowa. Czy to znaczy, że wypowiadając się, jestem narazona na twoją krytykę?

Jesteś psychologiem, czy przedłuzeniem ręki redakcji?

Bo nie rozumiem jakie zadanie ma twój wpis? Skupianie sie na osobie nie na problemie jest naruszeniem regulaminu o ile ja się znam. Piszesz wyzej, że jesteś obeznana z zyciem forów.

Jak na osobę, która zalogowała sie tu tylko pod wpływem pierwszego w Twoim życiu numeru muratora to:

1. Za bardzo sie tłumaczysz ze swoich postów

2. Jakoś nie zauważyłam, żebyś sie interesowała innymi wątkami niz tylko te dotyczące wyglądu forum.

Czy aby na pewno to Twój debiut na forum ?

I zdębiałam drugi raz :o Co to znaczy "za bardzo tłumaczę się ze swoich postów?". Czy wg. Ciebie rozpoczynanie pisania na forum od tego działu jest niewłaściwe?

Zalogowałam się również na Tutaj się już nie pojawię - nie szukałam forum dla domorosłych psychoanalityków , lecz miejsca, w którym znajdę odpowiedź na setki moich budowlanych dylematów, nie psując sobie oczu.

Zalogowałam się równieżTutaj się już nie pojawię - nie szukałam forum dla domorosłych psychoanalityków , lecz miejsca, w którym znajdę odpowiedź na setki moich budowlanych dylematów, nie psując sobie oczu.

Dzięki za tego linka :) Tamta grafika jest łagodna dla oczu faktycznie.

Ja też jestem nowa.

http://manu.dogomania.pl/emot/tiiiwiii.gif

a w ogóle to już dalibyście spokój z tym "obliczem" forum - to nudne.

Jest tuż obok taki wątek

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87350

a poza tym jest weekend...

tez tak mysle....http://manu.dogomania.pl/emot/tiiiwiii.gif

Pani JoShi nie tylko to lubi, ale się wręcz w tym lubuje ;) Zamiast skupić się na przesłaniu, to skupia się na jego autorze. To chyba jednak dość typowa i nieuleczalna, niestety, przypadłość "moderatora, a nawet admninistratora innych forów" ;)

PieS. canola i nike, bez przesady, fajnie, że jesteście ;)

Nie tylko wpisów. Widzę że ludzie usuwają swoje wątki. A redakcja rżnie głupa nadal.

normalnie userzy nie moga usunąć swojego wątku, jeżeli po ich wpisem wpisał się inny uzytkownik.

redakcja rżnie głupa nadal

jak na nowego usera jesteś chyba zbyt bezpośrednia, ale pewnie "taka młodzież dzisiaj"

:roll:

Nie tylko wpisów. Widzę że ludzie usuwają swoje wątki. A redakcja rżnie głupa nadal.

jak na nowego usera jesteś chyba zbyt bezpośrednia, ale pewnie "taka młodzież dzisiaj"

:roll:

Majka, jesteś bardzo stonowana w swojej wypowiedzi :wink:

Ja bym powiedział bardziej wprost - ale.. też się pohamuję :roll:

Oj - chyba zyskałas własnie przyjaciela ze strony Redakcji 8)

zaraz mi sie takie powiedzonko kolokwialne przypomniało

Pić,pie..lic nie załować bieda musi pofolgować :lol:

no to my te biedne roznorakie nicki se folgujemy ....

Majka, jesteś bardzo stonowana w swojej wypowiedzi :wink:

Ja bym powiedział bardziej wprost - ale.. też się pohamuję :roll:

Przepraszam za moją bezpośredniość, zwykłą zresztą. Poniosło mnie za to milczenie i brak reakcji. Ale jak widać, cel uświęca środki i nie ja to wymyśliłam ;)