JoShi 08.12.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 oceniając ludzi Ooooo do ludzi to ja nic nie mam. Ale bardzo lubie drażnić trolle. Tak ładnie się zapieniają. Pogardzam ludźmi tego pokroju. Słoneczko... co za przykład netykiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kłamiesz. Słoneczko miało honor przyznać, że nie ma honoru... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87350&highlight= Trop dalej. Środowisko trolli jest Ci dobrze znane, a nawet bliskie, choć... dalekie... jak na taki krotki czas na forum to swietnie odrozniasz sloneczko od innych . Bystra z ciebie dziolszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Kłamiesz. Słoneczko miało honor przyznać, że nie ma honoru... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87350&highlight= Trop dalej. Środowisko trolli jest Ci dobrze znane, a nawet bliskie, choć... dalekie... jak na taki krotki czas na forum to swietnie odrozniasz sloneczko od innych . Bystra z ciebie dziolszka bo ona mowi przeciez ze byla tu wczesniej ale sie nie odzywala niesmiala taka czy jak?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 08.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 jak na taki krotki czas na forum to swietnie odrozniasz sloneczko od innych . Bystra z ciebie dziolszka bo ona mowi przeciez ze byla tu wczesniej ale sie nie odzywala niesmiala taka czy jak?! Nie wystarczy, że Mama urzędowała tu za całą rodzinę, dopóki nie rozbolały Ją oczy? Mój małż też tu jest. Tylko Taty i Brata brakuje Takie jest to nasze "trollowisko"... Jeszcze jakieś info Wam potrzebne? P.S. Mama wciąż czeka na skórkę ze starym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 to sie nazywa isc w zaparte ale na pewno to nie mimilglapa , bo ta cytuje inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 P.S. Mama wciąż czeka na skórkę ze starym forum... po co udajesz mimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 08.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 P.S. Mama wciąż czeka na skórkę ze starym forum... po co udajesz mimi ? Że jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Samothrace.jpg/180px-Samothrace.jpg dajcie spokój, bo Nike głowę w tym wszystkim straci Nasza bogini zwycięstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 jak na taki krotki czas na forum to swietnie odrozniasz sloneczko od innych . Bystra z ciebie dziolszka bo ona mowi przeciez ze byla tu wczesniej ale sie nie odzywala niesmiala taka czy jak?! Nie wystarczy, że Mama urzędowała tu za całą rodzinę, dopóki nie rozbolały Ją oczy? Mój małż też tu jest. Tylko Taty i Brata brakuje Takie jest to nasze "trollowisko"... Jeszcze jakieś info Wam potrzebne? P.S. Mama wciąż czeka na skórkę ze starym forum... przepraszam bardzo... ale pierwsze zdanie to nie spod moich palcow sie pojawiło CptQ - chyba juz lekko zakrecona - Nike w avatarku to warszawska a autorka z krakowa? eeeee..... to jakby smok wawelski z gdanska pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 08.12.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 , nie masz sumienia. Masz rację. Nie ma. A Ty też jesteś dobrze zorientowana jak na tę swoją ilość wpisów. Nie boisz się "wymądrzać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirror2 09.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 I tutaj dotarlas Nnike z awanturami? Malo ci na forum gazety? Tu bedziesz teraz rozrabiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 09.12.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 I tutaj dotarlas Nnike z awanturami? Malo ci na forum gazety? Tu bedziesz teraz rozrabiac? zawsze rozrabiała - ha ha ha i wszędzie jej skórki nie pasują - ale jaja http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,53015643,53015643.html?f=999&w=53015643&a=53015643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 09.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 I tutaj dotarlas Nnike z awanturami? Malo ci na forum gazety? Tu bedziesz teraz rozrabiac? Widzisz... Zaraza zmieniania grafiki forum dotarła również i tutaj. Zupełnie jakby ktoś zaczął trzymać w garści oba pisma, czyli gazety które MY kupujemy, a już ja na pewno. Zarówno Ty, jak i ja, mamy prawo wyrażać swoje zdanie. A że nazywasz je awanturą? Też Twoje prawo, co nie znaczy że masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 09.12.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Te - nike - Tak do kobiet zwracają się tylko chamy. Szkoda że i tu ich nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 10.12.2006 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 no tak - kobieta...zapomniałom http://manu.dogomania.pl/emot/mietla.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 10.12.2006 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Czy wg. Ciebie rozpoczynanie pisania na forum od tego działu jest niewłaściwe? Już tak mam że jak gdzies jestem naprawdę nowa, to nie zaczynam występów od krytyki. jak na "moderatora" innych forów to coś często łamiesz netykietę A może to już rzeczywiście taki charkakter Wyluzuj, bo dostaniesz etykietkę "Złośnicy forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 10.12.2006 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Drogie towarzystwo, moze zalozycie sobie watek gdzie bedziecie ze swoim, nieodpartym oczywiscie, wdziekiem obrzucac sie blotem? Bo byc moze ktos nawet mi odpowie na moja prosbe, a ja tego nie zauwaze, lub (co bardziej prawdopodobne) moje pytanie nie zostanie zauwazone. To raczej jest watek o wygladzie forum a nie "zagadki kryminalno-detektywistyczne". gdzieś te tysiące postów trzeba nastukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.12.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Wyluzuj, bo dostaniesz etykietkę "Złośnicy forum". o nie! na ten tytuł to ja sobie ostrze zeby i nikomu nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 10.12.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Wyluzuj, bo dostaniesz etykietkę "Złośnicy forum". o nie! na ten tytuł to ja sobie ostrze zeby i nikomu nie oddam Zielonooka "Serdeczna Inaczej" albo "Wszystkie Rozumy Zjadła" też ? Ale zaraz...Ty już masz tytuł "Wszechobecna". Nie będź taka zachłanna! Zostaw coś dla Joshi ! Tak się stara, atakując nawet nowozalogowanych TŁO JEST JEDNAK NIE DO ZNIESIENIA DLA MOICH OCZU , brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Juz ty sie nie martw w razie czego z JoShi bedziemy sobie pozyczac za to dla ciebie zostawimy "BrakPoczuciaHumoru" oraz "LubieSieDrzecNaForumPiszacPogrubionymCapsem" tylko ze ze Sloneczko i Mimi bedziesz musiala sie dzielic ale mysle ze sobie dziewczyny jakos poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts