Nike 11.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nie wiem co było przed rokiem. Wiem że teraz miałaś avatara w postaci całkiem gustownego domku, ale ten avatar bardziej do Ciebie pasuje Za dużo wypiłaś, skoro zobaczyłaś u mnie awatar z domkiem. Obawiam się, że masz amnezję, albo to Ty wypiłaś za dużo, albo... nie wiesz co to avatar. Twój miał wymiary cośtamcośtam x 150 pikseli, dlatego dostałaś ode mnie takiego na 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Obawiam się, że masz amnezję, albo to Ty wypiłaś za dużo, albo... nie wiesz co to avatar. Twój miał wymiary cośtamcośtam x 150 pikseli, dlatego dostałaś ode mnie takiego na 140 Hahaha... No czegos takiego to jeszcze nie widziałam. Nie zdawałam sobie sprawy, ze można mieć halucyncje w wirtualnym życiu... Weź powiedz jeszcze coś śmiesznego bo mi to strasznie poprawia humor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 11.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Weź powiedz jeszcze coś śmiesznego bo mi to strasznie poprawia humor... - Coś śmiesznego. I to wszystko czym mogę Cię rozśmieszyć. Reszta... Może niech moderator sprawdzi w logach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nike - a ja znow sie pytam ... z Toba nie rozmawiam - to co sie tak pieklisz? naprawde ci sie jeden nick az tak bardzo miesza z drugim? zapamietaj co piszesz jako canola a co jako Nike ja ci mam przypominac?! czy jak nie chce mi sie co do avatara - dziekuje slicznie - ale nie skorzystam, - zieeewaaaaam jak na niego patrze a jak mowi maz canoli ( )- i tak jestem baaaardzo znudzona, nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No dobra zielonooka. Przestajemy juz karmić trolla w tym wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No dobra zielonooka. Przestajemy juz karmić trolla w tym wątku ? przestajemy juz sie obżarł - gruby jest - starczy mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 11.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Heh, a ja myślałam, że złośliwość idzie w parze z inteligencją. Nie wiem kim jest Canola. Przyszła sobie po prostu na forum i chyba została przez Was skutecznie odstraszona. A ja? Napisałam wcześniej dość dużo, nawet zbyt dużo, co był w stanie pojąć najbardziej przeciętny umysł.Ale Wy dalej swoje. Jak to było z tą gołębicą? http://img205.imageshack.us/img205/3176/diabelekok4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 11.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 co do avatara - dziekuje slicznie - ale nie skorzystam, - zieeewaaaaam jak na niego patrze Twoja sprawa, ale zasłaniaj przy tym buzię na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 11.12.2006 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 No dobra zielonooka. Przestajemy juz karmić trolla w tym wątku ? przestajemy juz sie obżarł - gruby jest - starczy mu za to wy obie jesteście wyraźnie wyposzczone Jest na to lekarstwo, ale trzeba by mniej czasu przeznaczyć na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts