Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Usunięte z "nowe oblicze forum"

canola

Recommended Posts

Nie wiem co było przed rokiem. Wiem że teraz miałaś avatara w postaci całkiem gustownego domku, ale ten avatar bardziej do Ciebie pasuje ;)

Za dużo wypiłaś, skoro zobaczyłaś u mnie awatar z domkiem. :lol:

Obawiam się, że masz amnezję, albo to Ty wypiłaś za dużo, albo... nie wiesz co to avatar. Twój miał wymiary cośtamcośtam x 150 pikseli, dlatego dostałaś ode mnie takiego na 140 :)

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obawiam się, że masz amnezję, albo to Ty wypiłaś za dużo, albo... nie wiesz co to avatar. Twój miał wymiary cośtamcośtam x 150 pikseli, dlatego dostałaś ode mnie takiego na 140 :)

Hahaha... No czegos takiego to jeszcze nie widziałam. Nie zdawałam sobie sprawy, ze można mieć halucyncje w wirtualnym życiu... Weź powiedz jeszcze coś śmiesznego bo mi to strasznie poprawia humor...

Nike - a ja znow sie pytam ... z Toba nie rozmawiam - to co sie tak pieklisz? :lol:

naprawde ci sie jeden nick az tak bardzo miesza z drugim? :o :lol:

zapamietaj co piszesz jako canola a co jako Nike

ja ci mam przypominac?! czy jak :o :lol:

nie chce mi sie :lol:

co do avatara - dziekuje slicznie - ale nie skorzystam, - zieeewaaaaam jak na niego patrze a jak mowi maz canoli ( :lol: )- i tak jestem baaaardzo znudzona, nieprawdaz? :lol: :lol: :lol: :wink:

Heh, a ja myślałam, że złośliwość idzie w parze z inteligencją.

Nie wiem kim jest Canola. Przyszła sobie po prostu na forum i chyba została przez Was skutecznie odstraszona.

A ja? Napisałam wcześniej dość dużo, nawet zbyt dużo, co był w stanie pojąć najbardziej przeciętny umysł.

Ale Wy dalej swoje.

Jak to było z tą gołębicą? http://img205.imageshack.us/img205/3176/diabelekok4.gif