canola 05.12.2006 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czy wg. Ciebie rozpoczynanie pisania na forum od tego działu jest niewłaściwe? Już tak mam że jak gdzies jestem naprawdę nowa, to nie zaczynam występów od krytyki. wg forumowych kryteriów oceniania stażu na forum, "nowym" można być bardzo długo. Nie każdy ma czas i ochotę pisać. Za to każdy, kto tu zagląda, chciałby CZYTAĆ. Gdyby to tylko było możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canola 05.12.2006 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Pani JoShi nie tylko to lubi, ale się wręcz w tym lubuje Zamiast skupić się na przesłaniu, to skupia się na jego autorze. To chyba jednak dość typowa i nieuleczalna, niestety, przypadłość "moderatora, a nawet admninistratora innych forów" PieS. canola i nike, bez przesady, fajnie, że jesteście tak myślałam - są tu mili i fajni userzy boorg Mam nadzieję, że do tego czasu nie oślepnę przy czytaniu tego forum. ja nie będę ryzykować - oczy mam tylko jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 07.12.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zmiany już wprowadzone, teraz forum zostanie odźwieżone. Prawie na Mikołaja "Teraz?" Żadnych zmian nie widzę A poza tym, może Redakcja dałaby nam jednak możliwość wyboru wyglądu forum, poprzez wprowadzenie tzw. skórek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie jest super, przynajmniej dla mnie, przez ten wszech obecny kolor żółci. Chińczycy Wami zawładnęli, czy co? Proszę po raz setny o dołączenie starej wersji forum do wyboru. Komu podoba się nowa wersja, niech ją TEŻ ma! a ja po raz setny się zastanawiam, co w Ciebie wstąpiło. Jeden tydzień na Forum, a wydzierasz sie jakby Ci ojca i matkę zabili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 07.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a ja po raz setny się zastanawiam, co w Ciebie wstąpiło. Jeden tydzień na Forum, a wydzierasz sie jakby Ci ojca i matkę zabili. Na forum to ja byłam od dawna. Czytałam, uczyłam się, przygotowując do budowy po zakupie działki. I pamiętam wersję, do której bezapelacyjnie się przyzwyczaiłam i chcę mieć ją z powrotem. A gadam jak do ściany i to jest najbardziej wkurzające. Niech mi kto powie, dlaczego redakcja ANI RAZ nie odpowiedziała na monity odnośnie wprowadzenia dwóch wersji forum. Starej i nowej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 nie wiem o co jej chodzi z tym zołtym , może monitor jej padł Bo widzisz, "ona" ma wszystkie przyciski na żółto, pasek na całą szerokość ekranu na żółto. Plakietka Muratora też żółta http://www.discodelic.netfirms.com/angry-bangheadonwall.gif Tekst w okienku staje się mniej czytelny, przez te żółte w nadmiarze akcenty. A w ogóle , nie byłoby grzeczniej zwrócić się bezpośrednio do mnie z pytaniem, niż operować przy mnie per "ona"?... Stach do ciebie się zwracać bezposredni bo krzyczysz tymi wielkim literami Świeta się zblizaja, lepiej dolącz do nas do licytacji , mozesz zrobić cos dobrego . I nie gniewaj się już, no http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie jest super, przynajmniej dla mnie, przez ten wszech obecny kolor żółci. Chińczycy Wami zawładnęli, czy co? Proszę po raz setny o dołączenie starej wersji forum do wyboru. Komu podoba się nowa wersja, niech ją TEŻ ma! a ja po raz setny się zastanawiam, co w Ciebie wstąpiło. Jeden tydzień na Forum, a wydzierasz sie jakby Ci ojca i matkę zabili. ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? na pewno nie, przecież Słoneczko się obraziło jakby nie ten słynny apel, figa by była, a nie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? na pewno nie, przecież Słoneczko się obraziło jakby nie ten słynny apel, figa by była, a nie zmiany no tak ,masz racje ...musimy jej serdecznie podziękować a ten list osobisty do Redakcji widziałeś ? bo za długo to on nie wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.12.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? możePanzgadywaćtrzyrazyczygraPandalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Zmiany już wprowadzone, teraz forum zostanie odźwieżone. Prawie na Mikołaja "Teraz?" Żadnych zmian nie widzę A poza tym, może Redakcja dałaby nam jednak możliwość wyboru wyglądu forum, poprzez wprowadzenie tzw. skórek? juz dobrze sloneczko , uspokoj sie wszystko jest pod kontrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? możePanzgadywaćtrzyrazyczygraPandalej? eeemitotamMImilotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.12.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? możePanzgadywaćtrzyrazyczygraPandalej? eeemitotamMImilotto cośPanpazernynatekubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? możePanzgadywaćtrzyrazyczygraPandalej? eeemitotamMImilotto "zgadywać" ? w lotto byś nie trafił chyba że ZONKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ......a nie jest to -to nasze Słoneczko ? możePanzgadywaćtrzyrazyczygraPandalej? eeemitotamMImilotto cośPanpazernynatekubki bo ja kolekcjoner jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a ja po raz setny się zastanawiam, co w Ciebie wstąpiło. Jeden tydzień na Forum, a wydzierasz sie jakby Ci ojca i matkę zabili. Jaki Tydzień. Przecież to Słoneczko, które się zaparło, ze nie będzie wchodzic na forum póki sie nie zmieni. Ma honor, więc troluje pod innym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 07.12.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jaki Tydzień. Przecież to Słoneczko, które się zaparło, ze nie będzie wchodzic na forum póki sie nie zmieni. Ma honor, więc troluje pod innym nickiem. Kłamiesz. Słoneczko miało honor przyznać, że nie ma honoru... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87350&highlight= Trop dalej. Środowisko trolli jest Ci dobrze znane, a nawet bliskie, choć... dalekie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.12.2006 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Jaki Tydzień. Przecież to Słoneczko, które się zaparło, ze nie będzie wchodzic na forum póki sie nie zmieni. Ma honor, więc troluje pod innym nickiem. Kłamiesz. Słoneczko miało honor przyznać, że nie ma honoru... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87350&highlight= Trop dalej. Środowisko trolli jest Ci dobrze znane, a nawet bliskie, choć... dalekie... coś Ci się kręci, zakorkuj już tę butelkę i daj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 To wciśnij ctrl+F5. Tez będziesz miała takie ładne żółte... Mnie sie podoba. Nike zauważyłam, że odkąd tu gardłujesz to Słoneczko zapomniało, ze nie ma honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nike 08.12.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Nike zauważyłam, że odkąd tu gardłujesz Co za wysublimowany język... Z jakichś przyczyn wyżywasz się na forum, łamiąc notorycznie Netykietę, oceniając ludzi, nie problem zmian w grafice. Pogardzam ludźmi tego pokroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts