mmmad 11.12.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Na pierwsze pytanie znam odpowiedz, natomiast drugie mnie intryguje... Czy na przyklad na forum blabla-guje sie za darmo (z przekonania), czy tez dostaje sie kase za np. "specjalistyczne uslugi reklamowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ta blabla ...to chyba Bułgarskie imie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.12.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ta blabla ...to chyba Bułgarskie imie ? Eee, bardziej rumuńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ta blabla ...to chyba Bułgarskie imie ? Eee, bardziej rumuńskie. niee...chinskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 I znowu blondynka się zdumiewa ... A to czarne cóś to niby przeciw komu wymierzone ? I kto się czuje tym czymś zagrożony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.12.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 W normalnych firmach sa dzialy, ktore zajmuja sie promocja i kontaktami (z angielska public relation - PR)Ale dzis to nie wystarcza niektorym - zatrudnia sie specjalistow od czarnego PR, aby oczerniac konkurencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A to niby kto finansuje ten czarny PR na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 W normalnych firmach sa dzialy, ktore zajmuja sie promocja i kontaktami (z angielska public relation - PR) Ale dzis to nie wystarcza niektorym - zatrudnia sie specjalistow od czarnego PR, aby oczerniac konkurencje... Hej, to niby ma być odpowiedź na moje pytania ? Toż blondynka nie o definicje pytała, a o desygnaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 japońskie... sponsorem jest Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 11.12.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ta blabla ...to chyba Bułgarskie imie ? Eee, bardziej rumuńskie. niee...chinskie nie....białoruskie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.12.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 japońskie... sponsorem jest Donald Ella, to jest cos na wzor desygnatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.12.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A to niby kto finansuje ten czarny PR na forum? No ja tez sie zastanawiam... czy to z przekonania, czy za pieniadze... Czy moze z przekonania i za pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A to niby kto finansuje ten czarny PR na forum? No ja tez sie zastanawiam... czy to z przekonania, czy za pieniadze... Czy moze z przekonania i za pieniadze... W zasadzie to ja jestem przekonany, że lubię mieć pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 japońskie... sponsorem jest Donald ...a ausweiss byte mosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 japońskie... sponsorem jest Donald Ella, to jest cos na wzor desygnatu Hmmm... Znaczy siem, japońskie mangi i anime są sponsorowane przez The Walt Disney Co. ... Coż, globalizacja Mocium Panie ... Ale któż biedaków za to czarnym PRem potraktował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 11.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tak mi sie wydaje , ze z czarnego PR-u to sie czasem dzieci biora. A przynajmniej ich rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ... Czy na przyklad na forum blabla-guje sie za darmo (z przekonania), czy tez dostaje sie kase za np. "specjalistyczne uslugi reklamowe"? Moim zdaniem z przekonania. A najgorsze jak osioł jest przekonany o słusznosci swojego przekonania. A mówią ze tylko krowa nie zmienia poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kto finansuje i jak bardzo? Też se mogę nicka założyć i poiskrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 12.12.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 "Specjalistów" widać szczególnie na popularnych portalach internetowych w komentarzach do artykułow zamieszczanych tamże. Ich aktywność jest taka, że prowadzą agitację nawet przy artykułach ze sportu czy rozrywki. Dużo jest ich w wiadomościach gospodarczych, najwięcej jednak w aktualnościach z kraju. Łatwo to wychwycić,bo pasują tam jak g... do twarogu. Nie wiem, czy to są osoby wynajęte, czy funkcjonariusze partii z wpisanym w zakres obowiązków klikaniem w sieci. Dobrze czy źle - ważne żeby się mówiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 13.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Po politologii zastanawiałam się co dalej - i po namyśle zrobiłam podyplomówkę z public relations. Powiem tak - nie ma silniejszej reklamy niż poprzez pr i nie ma groźniejszej broni niż poprzez pr.Jest to cudowne i jednocześnie niebezpieczne narzędzie przeciw konkurencji.Powinno wprowadzić się zakaz publicznego wyrażania opinii na temat firm i instytucji ale...... wolność słowa z tym nie idzie w parze. Więc korzystajmy póki możemy polecac dobrych budowalańców, nie polecać złych i oczerniać tych, których nie lubimy:)p.s. tak jak bywają rzetelni dzinnikarze tak i bywają rzetelni pr - owcy i oni czarnego pr nie prowadzą tym bardziej, że jako fachowcy potrafią odróżnić jeden od drugiego.Słowa ranią mocniej niż czyny - tak było, jest i będzie - PR - owcy - pamiętajcie o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts