antonówka 11.12.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 hurra 31.05.2006 roku kupiliśmy działeczkę, wymarzoną, piękniutką. Całe 14 arów, pod Lublinem w Kazimierzówce. Czekamy teraz na pozwolenie na budowę i na wiosnę oczywiście, bo wtedy zamierzamy kopać i budować. Jestem cała w nerwach, bo małżonek nie ma zielonego pojęcia o budownictwie. Biedny nie jest w stanie rozpoznać dach kopertowego od dwuspadowego, jak mówi: "byleby było ładnie :o". Projekt wybrany, z Muratora - SKOWRONEK, bo chcieliśmy prosto, nieskomplikowanie i dwuetapowo (budowa na kredyt). Byle do wiosny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 11.12.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Oby optymizmu wystarczylo tobie do konca budowy. Zycze tego tobie,sobie i wszystkim tu zgromadzonym na forum. Nie damy sie biurokratom,budowlancom,hurtownikom i wszystkim innym. Na przekor wszystkim dopniemy swego i pobudujemy swoje wymarzone domy. Bedziemy sie trzymac raz obranej drogi. POWODZENIA I NIE DAJCIE SIE ZDOLOWAC NIKOMU I NICZEMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonówka 16.12.2006 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 cały czas zdaje mi się, że najgorsze mam za sobš, to znaczy tę całš papierologię. Wkurzało mnie szczerze czekanie na każdš decyzję na mapki i inne bardzo, bardzo potrzebne papierzyska. Potem czekało mnie tylko spotkanie z moim architektem, który stawał się niuchwytny, bo inwestorów takich jak ja ma na pęczki (jaki bum na budownictwo mieszkaniowe Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts