banialuk 11.12.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam wszystkich.Chciałem uzyskać fachową poradę, jakie prace warto wykonać najpierw, wykorzystując aktualną pogodę. Mój dom stoi w stanie surowym. Jestem po fazie montażu okien. Obecnie muruje po części ścianki działowe. Co teraz? Zabezpieczenie okien? Przegląd istniejących kominów i wybudowanie nowych? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 14.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 mozesz zaczac tynkowac ale jesli ten dom powstal w 2006 roku to daj sobie na wstrzymanie i pozwol odparowac wodzie ze scian dokoncz te sciany dzialowe i na spokojnie sobie teraz przemysl gdzie co bedzie stalo to zobaczczysz ile i gdzie dokladnie beda potrzebne gniazdka gdzie najlepiej ustawic gzejniki i ile i jak bedzie kominek jeszcze to jak nie masz podlug skonczonych to mozesz doprowadzic powietrze do kominka z zewnatrz by nie zabieralo z pomieszczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.12.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jak wyżej.Zima to czas przemyśleń.Można ewentualnie naostrzyć łyżwy i nasmarować narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Można skopać ogródek. Jeszcze nie zamarzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts