AxLe 11.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tam gdzie się buduję zasięg mojego operatora jest w miarę dobry, ale teraz kiedy wstawiłem okna wewnątrz domu nie można już normalnie rozmawiać. Korzystam z Motoroli V3, czy są inne modele telefonów które lepiej ,,łapią,, zasięg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 11.12.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 mam ten sam problem i nawet pytalam o to w salonie ich technika podobno nie ma takich badań które by wskazywały na lepsze wyłapywanie zasięgów przez niektóre modele, doradził, że na pewno pomaga antenka a w jego prywatnym przypadku najlepiej się sprawdził sony ericsson;w moim przypadku najlepiej wypada stara nokia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Przez jakiś czas miałem antenkę wyprowadzoną na dach. Teraz bez problemu. W rodzinie mamy telefony w dwóch sieciach. Naajgorzej mają goście którzy korzystają z trzeciej. Sygnał jest, ale trzeba wyjść z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.12.2006 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ja z kolei raz miałem raz do dyspozycji 4 telefony jednocześnie (3 służbowe i 1 prywatny). Zacząłem łapać sygnał jakies 15 mil od wybrzeży Australii. Na zwykłej chamskiej Nokii - nawet bez kolorowego wyświetlacza. Najgorzej wypadła taka jedna Motorola z: kolorem, aparatem, kamerą, polifonią, Internetem, możliwością ściągania Sky News video i piorun wie, czym jeszcze. Albo kombajn - albo telefon. zgadzam się z: w moim przypadku najlepiej wypada stara nokia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 tam gdzie inne telefony są głuche .....nadal jest sygnał na Sagemie ....nawet tym najprostszym my100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 12.12.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Dzięki, tylko jak teraz przestawić się z V3 na starą Nokie 5110 ( działa bez zarzutu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Normalnie, wsadź kartę i naładuj baterię. Albo odwrotnie, naładuj baterię i dopiro wsadź kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 02.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A moze okna otworzyć i wtedy fale nawieje do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 A moze okna otworzyć i wtedy fale nawieje do domu ? Tyko przy silnym wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts