Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUPIĘ - SPRZEDAM ..... NIERUCHOMOŚCI

Recommended Posts

witam

ja wiem kto może mieć ale w jabłonnie i też czeka działka luks z planem zagospodarowania przestrzennego przy ulicy z nazwą... powiedział że za 300pln zastanowiłby się nad sprzedarzą około 1500mkw typowi nie zależy ale wiadomo cena....

to jest działka na bliźniaka szerokość około 27m a długość około 55m

pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

zdecydowanie za drogo

ja reprezentuję polska typowa rodzinę

a nie biuro obrotu nieruchomości...

z tego co czytam to pan chciałby żeby ceny działek były takie jak w 2003 roku miały plany przestrzennego zagospodarowania dojazd drogą asfaltową szeroką...,

wszystkie media już na działce, i działka miała szerokość 30 na 33m.........

owszem są takie działki ale nie po 100pln za metr

ja mieszkam w bloku z rodzicami i chciałem mieszkać w bloku ale na blok już mnie nie stać za drogo więc budować się muszę i też jestem z typowej polskiej rodziny

ale mam oczy otwarte i widzę co się dzieje na rynku nieruchomości i wiem co jest ile warte, a pan widzę goni za okazją której już nie będzie bynajmniej nie w jabłonnej i okolicach

ja nabyłem działkę w jabłonnej 800mkw za 160tyś pln o szerokości 12 a długości prawie 60 m i nie narzekam pozwolenie na dom mam już aktualne gaz w ulicy prąd na słupie a w przyszłym roku kanalizacja jak pan myśli ile taka działka może być teraz warta

pan na taką działkę nie chciał by pewno nawet spojrzeć.....

a na takiej posesji będzie mieszkała polska typowa rodzina reprezentowana przeze mnie i mych bliskich

pozdrawiam pana i życzę owocnych poszukiwań i jak będzie pan uważał za stosowne ustosunkowanie sie do mojej wypowiedzi jeżeli nie to trudno

pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj w nowym roku