MADOX 11.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 WITAM Sprzedam działkę budowlaną o pow. 1000m2 ( w kwadracie )gm.Babice Stare Koczargi Nowe ul. Górki ( 7 km od Warszawy ) Media: gaz, prąd, woda, kanalizacja.Realizacja tranzakcji: Marzec 2007' Osoby zainteresowane ofertą proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 14.12.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kupie działkę budowlanąLegionowo, Marki, Zielonkado 1200 m(022) 6865504 - wieczoremlub [email protected] (w adresie podkreślnik)K.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 14.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 witam ja wiem kto może mieć ale w jabłonnie i też czeka działka luks z planem zagospodarowania przestrzennego przy ulicy z nazwą... powiedział że za 300pln zastanowiłby się nad sprzedarzą około 1500mkw typowi nie zależy ale wiadomo cena.... to jest działka na bliźniaka szerokość około 27m a długość około 55m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 20.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zdecydowanie za drogoja reprezentuję polska typowa rodzinęa nie biuro obrotu nieruchomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 20.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 nie jestem biurem obrotu nieruchomości takich terenów nie sprzedaje się z pomocą biura...a poza tym nie ufam pośrednikompozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 28.12.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 zdecydowanie za drogo ja reprezentuję polska typowa rodzinę a nie biuro obrotu nieruchomości... z tego co czytam to pan chciałby żeby ceny działek były takie jak w 2003 roku miały plany przestrzennego zagospodarowania dojazd drogą asfaltową szeroką..., wszystkie media już na działce, i działka miała szerokość 30 na 33m......... owszem są takie działki ale nie po 100pln za metr ja mieszkam w bloku z rodzicami i chciałem mieszkać w bloku ale na blok już mnie nie stać za drogo więc budować się muszę i też jestem z typowej polskiej rodziny ale mam oczy otwarte i widzę co się dzieje na rynku nieruchomości i wiem co jest ile warte, a pan widzę goni za okazją której już nie będzie bynajmniej nie w jabłonnej i okolicach ja nabyłem działkę w jabłonnej 800mkw za 160tyś pln o szerokości 12 a długości prawie 60 m i nie narzekam pozwolenie na dom mam już aktualne gaz w ulicy prąd na słupie a w przyszłym roku kanalizacja jak pan myśli ile taka działka może być teraz warta pan na taką działkę nie chciał by pewno nawet spojrzeć..... a na takiej posesji będzie mieszkała polska typowa rodzina reprezentowana przeze mnie i mych bliskich pozdrawiam pana i życzę owocnych poszukiwań i jak będzie pan uważał za stosowne ustosunkowanie sie do mojej wypowiedzi jeżeli nie to trudno pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts