Gacusiowa 12.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 pomagamy świątecznie - zapraszam do licytacji http://www.pasc.pl/DZIALALNOSC/img/banner_small.jpg ----------------------------------------------------------------- http://www.nashaaddo.com.pl/baner.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 nr 3 zalicytowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 12.12.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 super liczy się każda złotówka, ja aktualnie inaczej pomóc nie mogę, to chociaż parę obrazków zrobiłam One są w technice 3D (kolejne, mniejsze warstwy naklejane na odstępnikach piankowych), więc sprawiają wrażenie trójwymiarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.12.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Gacusiowa - wiesz - wyglad to najmniej sie w tym momencie liczy na razie zalicytowalam 50 zeta [jestem w stanie wyasygnowac max. ok 100 - no niestety wiecej nie bo sezon swiateczny i kupa wydatkow :-/ ] - jakby mnie ktos przelicytowal to te kase moge wplacic na konto - no problem - bez karteczki A Azyl w Konstancinie znam i pania Irene tez) - jak pisalam prace magisterska to z kolezanka przez ok 2 mies w ramach odstresowywania sie jezdzilysmy pomagac Z 5 lat minelo jak nic, ale moze pani Irena pamieta jeszcze taka sierote ktora kot ugryzl ? i jezdzila z nia po chirurgach w konstancinie? Ta sierota bylam ja a zostalam ugryziona bo sie dwa koty bily - kotka broniaca mlodych i kocur no i bardzo inteligentnie chcialam je rozdzielic golymi rekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 12.12.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 http://bestsmileys.com/kissing1/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.12.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ahhh to ja ze swojej strony moge powiedziec tylko ze naprawde zachecam do licytacji (ew. wplacenia nawet niewielkiej kwoty na Azyl w Konstancinie) Jest to niesamowite miejsce - dzieki staraniom P.Ireny udalo sie zrobic cos podobnego do typowych schronisk- Wlascicielka przystosowala na potrzeby Azylu swoj niezawielki domek jednorodzinny . Jest on zapelniony od piwnic do poddasza kotami i wlasciwie podpozadkowala kotom cale swoje zycie.I udalo jej sie stworzyc miejsce w ktorych ktos o te kociska dba Naprawde - jestem pelna podziwu bo ja - pomimo ogromnej milosci do kotow- nie umialabym az tak sie poswiecic. No coz -wiadomo - azyl -azylem ale nic nie zastapi wlasnego domku i absolutnie wlasnych kolan wlasciciela o ktore nie trzeba sie bic z innymi kotami ale ja osobiscie moge zapewnic (bo sprawdzalam ) ze kazda zlotowka jest tam rzetelnie rozdysoponowywana [ no i bardzo potrzebna.... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts