Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rasowe - nierasowym

Gacusiowa

Recommended Posts

Gacusiowa - wiesz - :wink: wyglad to najmniej sie w tym momencie liczy :)

na razie zalicytowalam 50 zeta [jestem w stanie wyasygnowac max. ok 100 :) - no niestety wiecej nie bo sezon swiateczny i kupa wydatkow :-/ ] - jakby mnie ktos przelicytowal to te kase moge wplacic na konto - no problem - bez karteczki ;)

A Azyl w Konstancinie znam ;) :wink: i pania Irene tez) - jak pisalam prace magisterska to z kolezanka przez ok 2 mies w ramach odstresowywania sie jezdzilysmy pomagac :)

Z 5 lat minelo jak nic, ale moze pani Irena pamieta jeszcze taka sierote ktora kot ugryzl ? :wink: :lol: i jezdzila z nia po chirurgach w konstancinie? :wink: :lol:

Ta sierota bylam ja :oops: :lol: a zostalam ugryziona bo sie dwa koty bily - kotka broniaca mlodych i kocur no i bardzo inteligentnie chcialam je rozdzielic golymi rekami :lol: :wink:

Ahhh to ja ze swojej strony moge powiedziec tylko ze naprawde zachecam do licytacji :wink: (ew. wplacenia nawet niewielkiej kwoty na Azyl w Konstancinie)

Jest to niesamowite miejsce - dzieki staraniom P.Ireny udalo sie zrobic cos podobnego do typowych schronisk-

Wlascicielka przystosowala na potrzeby Azylu swoj niezawielki domek jednorodzinny .

Jest on zapelniony od piwnic do poddasza kotami :o :wink: :lol: i wlasciwie podpozadkowala kotom cale swoje zycie.I udalo jej sie stworzyc miejsce w ktorych ktos o te kociska dba :)

Naprawde - jestem pelna podziwu bo ja - pomimo ogromnej milosci do kotow- nie umialabym az tak sie poswiecic.

No coz -wiadomo - azyl -azylem ale nic nie zastapi wlasnego domku i absolutnie wlasnych kolan wlasciciela o ktore nie trzeba sie bic z innymi kotami :wink: ale ja osobiscie moge zapewnic (bo sprawdzalam :wink: ) ze kazda zlotowka jest tam rzetelnie rozdysoponowywana :wink: [ no i bardzo potrzebna.... :( ]