marcell 12.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Staram się o zwiększenie mocy(drugi licznik na piętrze+zasilanie) Zakład energetyczny do wniosku zażądał mapkę sytuacyjno-wysokościową.Czy to jest niezbedne?Prąd będzie rozprowadzany od krzyżaka z zewnątrz budynku, więc po co ta mapka???Dodam, że dom stoi już kilka dobrych lat i prąd rzecz jasna również jest podłączony.Gdzie zdobędę taką mapkę?Ile to znowu kosztowało będzie...?Ile musze czekać na to?Macie jakieś doświadczenia z zakładem energetycznym(Kraków)jeżeli chodzi o zwiększanie mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 13.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Pewnie chodzi im o mapę do celów lokalizacji za kilkadziesiąt złotych, którą dostaniesz w Starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 13.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 j.w. ale jest to kopia mapy zasadniczej za drobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perrine 13.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ja potrzebowałam taka mapę do podobnych czynności dla ZE - niestety była konieczna:( koszt 35zł za jeden egzemplarzdo pobrania w Starostwie w moim przypadku od ręki, ale myslę, że warto wysłac od nich fax z prośbą o przygotowanie mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perrine 13.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 j.w. ale jest to kopia mapy zasadniczej za drobne. zgadzam się jest to xero mapy, jedynie z oryginalna pieczatką, ale niestety nie za drobne:( ja zapłaciłam dokładnie 35zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts