Ella 12.12.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 No i znowu temat został skasowany w momencie, kiedy miałam wysłać moją odpowiedź . Korolowo skarżył się na wybiórczość kasowania wątków przez Redakcję, więc został skasowany. Co tu się dzieje ? Moja odpowiedż w skasowanym wątku: Chociaż moje osobiste poglądy różnią się znacznie od korolowo vel... vel...., to co do kwestii powyższej zgadzam się zdecydowanie, o czym napisałam w sąsiednim wątku. Tu nie chodzi o poglądy, chodzi o zasadę. Zatem z przekonaniem powtórzę : Cenzura na tym forum !!!!!!! Mój nowy temat że Gazeta Wyborcza to szmatławiec został skasowany. To jest forum budowlane, raczy Pan zauważyć. Nie no, Redakcjo, bez żartow . To po co zakładacie działy typu 'psycholog', 'dział porad życiowych', 'kącik zapaleńców'. etc. etc. Takie tłumaczenie Redakcji jest mocno niemerytoryczne, a w związku z tym niewiarygodne. To już lepiej powiedzcie wprost, że forum jest Waszą prywatną własnością, więc będziecie tolerować jedynie ekspresję poglądów zbieżnych z Waszymi. Sprawa postawiona uczciwie i jasno, a komu się nie podoba, to adieu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts