ponury63 03.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Oczywiście, że działa z poziomu pojedynczego postu. Ale mając do usunięcia kilkanaście postów czułam się jak ten świstak co siedzi i zawija w te sreberka... to ja mając codziennie kilkadziesiąt do usunięcia czuję się jak cała Polana Chochołowska też mnie to spienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 nie dziala z poziomu pojedynczego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 moja też jest całkiem zapchana i nie mozna nic usunąć może informatycy by cos z tym w końcu zrobili bardzo prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.04.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dalej nie dziala funkcja "usun wszystkie" i "usun zaznaczone".... Czy mamy sie z tym zestarzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 NIE DZIALA NAWET POJEDYNCZO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 NIE DZIALA NAWET POJEDYNCZO!!!!!! działa, tylko trzeba otworzyć posta a następnie usunąć wiadomość później potwierdzić, że chcesz go usunąć zabawa na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 26.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 no rzeczywiście działa! tylko chyba bedz musiała jakąś nock zarwać zeby odgruzować skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 29.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 no rzeczywiście działa! tylko chyba bedz musiała jakąś nock zarwać zeby odgruzować skrzynke kurcze nadal to nie dziala juz 2 x pisalem do redakcji i nigdy nie dostalem odp :/ niech ktos to naprawi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 no rzeczywiście działa! tylko chyba bedz musiała jakąś nock zarwać zeby odgruzować skrzynke kurcze nadal to nie dziala juz 2 x pisalem do redakcji i nigdy nie dostalem odp :/ niech ktos to naprawi :/ zrob tak , jak pisze jea ja pojedynczo moge usunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Panowie administratorzy, minęło wiele miesięcy od uruchomienia nowego (nowoczesnego bo poprzedni był oczywiście przestarzały) interfejsu Forum. Usuwanie postów z listy - niemożliwe. Wyszukiwanie - coraz bardziej uciążliwe. Może to jest czas, żeby się zastanowić czy nie wrócić do poprzedniej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.11.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Panowie administratorzy, (...) Rasowi informatycy. Użytkowników maja w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Przed chwilą usunąłem wszystkie za pomocą jednego kliknęcie Trzeba wejść przez Firefox na pocztę i kliknąć usuń wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Żedne sposoby nie działają!!!!!! Jak mam wywalic wreszcie te wiadomości ze skrzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 widać Firefox się zlisił przenoszenie i usuwanie priwów z poziomu pojedynczego priwa - klikając "Usuń wiadomość" w każdym poście po prawej stronie na dole http://img220.imageshack.us/img220/70/priw2br8.png natomiast klikając "Zapisz wiadomość" przenosimy ją do z folderu "Skrzynka" lub "Wysłane" do folderu "Zapisane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 widać Firefox się zlisił przenoszenie i usuwanie priwów z poziomu pojedynczego priwa - klikając "Usuń wiadomość" w każdym poście po prawej stronie na dole http://img220.imageshack.us/img220/70/priw2br8.png natomiast klikając "Zapisz wiadomość" przenosimy ją do z folderu "Skrzynka" lub "Wysłane" do folderu "Zapisane" dzięki udało się!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Firefox usuwa zaznaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Firefox usuwa zaznaczone sprawdzilam godo prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts