kaśka maciej 13.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Firefox usuwa zaznaczonea ja mam IE i chcę, żeby to tam działało, czy to takie trudne do zrobienia??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dzeiń dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja to juz zdazylam do tego przywyknac .Tez mam IE i nie zamierzam zmieniac na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.01.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja to juz zdazylam do tego przywyknac .Tez mam IE i nie zamierzam zmieniac na cos innego Ja też przywykłam, ale tak mnie ten tytuł natchnął , ze chciałam jakąs pożyteczną rzecz dla forumowiczów zrobić I nie przestanę działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 tym razem dobry wieczór, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 jaacccccccccieeeeeeeeeee, ale Wy macie do mnie cierpliowść dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jaacccccccccieeeeeeeeeee, ale Wy macie do mnie cierpliowść ta cierpliwośc to się raczej strach nazywa i chyba brak umiejętności informatyka albo Redakcji leci kasa od Firefoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jaacccccccccieeeeeeeeeee, ale Wy macie do mnie cierpliowść ta cierpliwośc to się raczej strach nazywa i chyba brak umiejętności informatyka albo Redakcji leci kasa od Firefoxa jamles, najprawdopodobniej masz rację co tylko potęguje mój zapał dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kaśka już 15 dzień protestuje ..... żol mi dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mam nadzieje, ze nie gloduje Redakcja zlitowalaby sie juz i przynajmniej bylaby uprzejma ustosunkowac sie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ten stosunek trwo już dwa lata z hokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 głodówka to jest to będzie może podwójna radość jamles, najprawdopodobniej masz rację co tylko potęguje mój zapał dzień dobry, to znowu jaaa cieszycie się, nie?? Szanowna redakcjo, Szanowni Informatycy, Nie wiem czy mam prosić czy grozić czy jeszcze inaczej zmotywować WAS do zrobienia porządku z pocztą.......... To jest jakiś archaik, a nie poczta.... Żeby nie można było po ludzku wykasować wiadomości, tylko na piechotę Nawet NK ma taką funkcję i DZIAŁA!!!! Tutaj ni chu chuuuu Może takie postanowienie noworoczne Redakcja sobie zrobi: damy im funkcję kasowania zaznaczonych postów Barrrrrrrrrdzo prrrrrrrrrrrrroszę PS. Mam nadzieję, ze to nie zła wola, tylko jakieś arcy trudne problemy techniczne nie pozwalają redakcji/informatykom na wprowadzenie tej bardzo ułatwiającej życie forumowe funkcji. Działającej oczywiscie w IE PS.2 Tak będę wklejać, az chociaż zabierzecie głos w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów. dziekuje kaska bedzie dobrze, nie lam sie tylko pij duzo plynow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 22.01.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, zostałem poproszony o interwencję. Ja w swoim koncie testowym usunąłem wszystkie za pomocą tej dostępnej opcji, więc trudno mi się ustosunkować. Jeśli ktoś z Was wyrazi pozwolenie na to, abym przetestował na jego skrzynce, to proszę dać znać (nie trzeba podawać mi hasła, poradzę sobie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam, zostałem poproszony o interwencję. Ja w swoim koncie testowym usunąłem wszystkie za pomocą tej dostępnej opcji, więc trudno mi się ustosunkować. Jeśli ktoś z Was wyrazi pozwolenie na to, abym przetestował na jego skrzynce, to proszę dać znać (nie trzeba podawać mi hasła, poradzę sobie). PozdrawiamBe my guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts