kaśka maciej 22.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów.Ale dlaczego z przykrością??? I jak to nie dostaliście żadnego zapytania?? Nic nie rozumiem. Mam nadzieję, że coś da się jednak zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 22.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki, jutro się temu przyjrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja do siebie też zapraszam, dlaczego nie!!!! Szału dostaję za każdym razem usuwając na piechotę pojedynczo stare posty!!!! Tak że może się Pan czuć zaproszony, Panie Moderatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja też się zgłaszam na ochotnika bo mam dosć otwierania każdego postu z osobna żeby go usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki, jutro się temu przyjrzę.super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kuźwa, nie wierzę własnym oczom.Problemy w skrzynce były zgłaszam zaraz po zmianie grafiki strony ( to było rok temu ? póltora ? ) a tu "nikt nic nie wie - jak w ruskim cyrku ...Jakaś śmieszna historia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zapewne problem z zamienionymi nazwami "Do wysłania" i "wysłane" to też zuuuuuuuuuuuuuupełnie nowy, nieznany, nieodryty problem. Od dwóch lat można prosić. Poza tym jest zaje....e :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki, jutro się temu przyjrzę. Wysłany: Sro, 13 Grudzień 2006 12:39 Temat postu: Ta funkcja jeszcze nie działa - usunięcie błędu w programie trochę potrwa. Przepraszamy za utrudnienie i pamiętamy o sprawie. Redakcja ciekawe czy się uda przed Euro2012 problem rozwiązać może prościej zlikwidować PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tiaaa... Małe niezgodności w zeznaniach mamy, nie? Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów. Po raz kolejny - na pytanie, którego nie było i o którym Redakcja pamiętała w 2006 roku już? No i kto na kłamczuszka wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 hmmm... wygląda na to, że trochę szanowna Redakcja olała użytkowników forum przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 23.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam. Użytkownikowi Kaśka i Maciej usunąłem prywatne wiadomości jednym przyciskiem... Rzecz w tym rzecz, że zrobiłem to pod Firefoxem. Potem próbowałem zrobić podobną operację pod Internet Explorerem i już nie wyszło. Zaraz spróbuję znaleźć trochę czasu, aby się temu przyjrzeć, czy jest to wina IE, czy oprogramowania forum (które jak wiadomo nie jest naszym produktem, nie zostało przez nas napisane). W każdym razie zachęcam wszystkich do używania Firefoxa zamiast IE. Dużo lepsza przeglądarka, nie sprawia tyle problemów co IE, bardziej przyjazna dla użytkownika, nieograniczone możliwości, spolszczona a do tego zupełnie darmowa i łatwa w instalacji. Link poniżej: http://www.mozilla.com/en-US/ http://www.mozilla.org.pl/ Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 23.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Już naprawiłem. Niestety błąd był po stronie przeglądarki IE. Dla tych, co się trochę znają: Jeśli w formularzu jest element input typu image, to po kliknięciu na ten element formularz pod IE w przeciwieństwie do firefoxa nie wysyła pola zawartego w atrybucie name. Na ten temat jest napisane np. tutaj: http://www.webmasterworld.com/forum21/9694.htm W każdym razie już ten problem rozwiązałem dla IE (sprawdziłem i działa). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Lece sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo i dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Działa jak diabli, usunął nawet te niezaznaczone posty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Działa jak diabli, usunął nawet te niezaznaczone posty!!!Braza ma rację usuwa wszystko, jak leci nawet te niezaznaczone Nie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Szanowna Redakcjo i Moder_tech Ja jeszcze raz po prośbie przychodzę Otóż moder naprawił pocztę " za bardzo". Czyli: mimo, że zaznaczam 1,2 wiadomości, przycisk: usuń zaznaczone usuwa wszystkie wiadomości, również te niezaznaczone Nie o taką naprawę mi chodziło Gdyby dało się naprawić tak jakoś sensownie, to byłoby świetnie To co?? Mogę na Was liczyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 I na dodatek forum mi dziś tak muuuuuuuuuuuli, co widac po ilości wysłanych postów. Przepraszam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 strasznie dlugo dzisiaj laduja sie strony to wszystko przez twoja skrzynke kaska ludzie listy do Ciebie pisza i serwer przeciazony dojdzie w koncu do tego, ze zablokujesz forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 strasznie dlugo dzisiaj laduja sie strony to wszystko przez twoja skrzynke kaska ludzie listy do Ciebie pisza i serwer przeciazony dojdzie w koncu do tego, ze zablokujesz forum mea culpa, mea maxima culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts