Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie mogę usunąć zaznaczonych postów ze skrzynki

Gość

Recommended Posts

Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów.
Ale dlaczego z przykrością??? I jak to nie dostaliście żadnego zapytania?? Nic nie rozumiem.

Mam nadzieję, że coś da się jednak zrobić :roll:

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki, jutro się temu przyjrzę.

Wysłany: Sro, 13 Grudzień 2006 12:39 Temat postu:

Ta funkcja jeszcze nie działa - usunięcie błędu w programie trochę potrwa. Przepraszamy za utrudnienie i pamiętamy o sprawie.

Redakcja

ciekawe czy się uda przed Euro2012 problem rozwiązać :roll:

może prościej zlikwidować PW :lol:

Tiaaa... Małe niezgodności w zeznaniach mamy, nie? :D

Z przykrością śledzimy tę Pani akcję. Nie dostaliśmy żadnego zapytania w tej sprawie. Informatyk po raz kolejny odpowie, dlaczego jest problem z usuwaniem listów.

Po raz kolejny - na pytanie, którego nie było i o którym Redakcja pamiętała w 2006 roku już? No i kto na kłamczuszka wyszedł? 8)

Witam. Użytkownikowi Kaśka i Maciej usunąłem prywatne wiadomości jednym przyciskiem... Rzecz w tym rzecz, że zrobiłem to pod Firefoxem. Potem próbowałem zrobić podobną operację pod Internet Explorerem i już nie wyszło. Zaraz spróbuję znaleźć trochę czasu, aby się temu przyjrzeć, czy jest to wina IE, czy oprogramowania forum (które jak wiadomo nie jest naszym produktem, nie zostało przez nas napisane). W każdym razie zachęcam wszystkich do używania Firefoxa zamiast IE. Dużo lepsza przeglądarka, nie sprawia tyle problemów co IE, bardziej przyjazna dla użytkownika, nieograniczone możliwości, spolszczona a do tego zupełnie darmowa i łatwa w instalacji. Link poniżej:

http://www.mozilla.com/en-US/

http://www.mozilla.org.pl/

Pozdrawiamy

Już naprawiłem. Niestety błąd był po stronie przeglądarki IE. Dla tych, co się trochę znają:

Jeśli w formularzu jest element input typu image, to po kliknięciu na ten element formularz pod IE w przeciwieństwie do firefoxa nie wysyła pola zawartego w atrybucie name. Na ten temat jest napisane np. tutaj:

http://www.webmasterworld.com/forum21/9694.htm

W każdym razie już ten problem rozwiązałem dla IE (sprawdziłem i działa).

Pozdrawiam

Szanowna Redakcjo i Moder_tech :)

Ja jeszcze raz po prośbie przychodzę :roll:

Otóż moder naprawił pocztę " za bardzo".

Czyli: mimo, że zaznaczam 1,2 wiadomości, przycisk: usuń zaznaczone usuwa wszystkie wiadomości, również te niezaznaczone :-? :-?

Nie o taką naprawę mi chodziło :roll:

Gdyby dało się naprawić tak jakoś sensownie, to byłoby świetnie :) :)

To co?? Mogę na Was liczyć???? :D