rrmi 23.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Moze jeszcze w kwestii formalnej . Teraz dziala az za dobrze , zaznaczylam pw do usuniecia a usnely sie wszystkie , nawet te , ktore chcialam zostawic tzn . ze ich nie zaznaczalam , bo np. mialam telefony do kolezanek Nie jestem informatykiem , ale nie wydaje mi sie , ze to jest problem nie do przeskoczenia -takie ustawienie poczty Przemilcze laskawie predkosc forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rozumiem, ze weekend jest, więc odpuszczam ta akcję. Zacznę prosić od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 a mnie poczta zamiast jednej zaznaczonej wiadomości Wyyp....... rzucila wszystkie, również wyslane kaśka zaczne od poniedzialku z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 26.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Już poprawiłem. Niestety znalazł się jeszcze jeden błąd w oprogramowaniu. ten problem nie występował pod Firefoxem, więc jedyne co mogę poradzić, to nieużywanie niebezpiecznego oprogramowania Microsoftu, i przerzucenie się na Firefoxa, albo Operę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Fiat to grat, Ford gówno wort ...... kilka lat działało pod IE, po zmianie grafiki dwa lata temu przestało .... ja używam Firefoxa, ale użytkownicy IE mają rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Już poprawiłem. Niestety znalazł się jeszcze jeden błąd w oprogramowaniu. ten problem nie występował pod Firefoxem, więc jedyne co mogę poradzić, to nieużywanie niebezpiecznego oprogramowania Microsoftu, i przerzucenie się na Firefoxa, albo Operę. PozdrawiamNawet nie zdążyłam zareagować. brawo lecę sprawdzić czy dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 U mnie wciaz wyslane sa w do wyslania i odwrotnie . I nie zmienie IE na zaden inny .Starej daty jestem , no ale chyba moge byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 U mnie wciaz wyslane sa w do wyslania i odwrotnie . I nie zmienie IE na zaden inny .Starej daty jestem , no ale chyba moge byc A nieee, to dalej bez zmian. Jednak zaznaczasz 2 wiadomości, naciskasz usuń zaznaczone i poczta usuwa zaznaczone. Dla mnie to jest mega postęp Z resztą moder_tech też sobie kiedyś poradzi, ja w niego wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 działą, teraz mogę na grubie usuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 23.03.2009 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to ja się może podepne , bo temat w miarę podobny. Wczoraj otrzymałem powiadomienia o trzech prywatnych wiadomościach , ale niestety za każdym razem gdy się zalogowałem by je przeczytać , zastawałem pustą skrzynkę ( w sensie że nowych nie było) . Co tu jest grane ? Wie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts