lewakk 16.12.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 REDAKCJO CZY NA FORUM OBOWIĄZUJE REGULAMIN??? Jarek nie bądź dzieckiem. Ujawnij się Mówie wam że lewak alias gregmena alias blablauga to Jarek K. Jak nic siedzi przed premierowskim laptokiem i swoimi małymi kartoflanymi łapkami wypisuje swoje propagandowe hasełka . czy ujawnianie danych osobowych jest zgodne z regulaminem???? 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury nie łamie b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! oraz e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 16.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Jabko ujawniłes CZYJEŚ dane osobowe??? Czy tez uderzyłes w stół i się nozyce.......jak to ludowe przysłowie głosi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 16.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Czyli co? My cały czas dyskutujemy z premierem? A ja miałem o nim taaakie dobre zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.12.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 kto to jest Jarek K? I dlaczego ma czuć się obrażony? I gdzie te dane osobowe? chociaż gręgusia vel lewakka, vel ................. to gdzieś jeszcze mam nawet zdjęcie on face mam Ale nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 18.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Jarek K to premier. Lewakk potwierdził, że blablaluga to to premier właśnie. Dyskutowaliśmy z Prezesem Rady Ministrów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.12.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 To sie porobiło Ale przecież ten Jarek K ma bardziej lotny umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 18.12.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Dlatego mówię, że miałem o nim takie dobre zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 pogubił się biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 18.12.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Może się i pogubił, a może... kopnął nas taki zaszczyt, że z premierem mieliśmy okazję dyskutować. I nie doceniliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 19.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ... noooooo i może na tym zakończmy bo jeszcze wróci J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.12.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Jasny gwint Znowu byłem cytowany Tak sobie myślę że faktycznie przypuszczenie że nasz forumowy "multiname" przyjaciel to premier było obraźliwe dla premiera. Przepraszam. W końcu premier jak by nie patrzeć walczył z komunistami i mimo dzisiajszych fobii szacunek mu się należy. Natomiast lewacy w tamtyc cieżkich czasach byli jak "I sex- mulat". Należeli do partii, służyli, poklaskiwali a teraz jak już nic im nie grozi krzyczą najgłośniej. Przepraszam panie Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 01.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Jak nic siedzi przed premierowskim laptokiem i swoimi małymi kartoflanymi łapkami wypisuje swoje propagandowe hasełka . jabko żal mi ciebie, jeśli ty nawet w Boże Narodzenie nie potrafisz odejść od swojego sposobu bycia..., rozumiem że w twoich sferach, domu, rodzinie, pracy to codzienny język i sposób wyrażania się o drugim człowieku jeżeli nawet w takie swięta kiedy wszyscy ślą życzenia.... p.s. rozumiem że redakcji, tak walczącej by nie było tu tematów politycznych, ten sposób wyrażania się o drugim człowieku odpowiada...., a wśród forumowiczów tak zdobywa się szacunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.01.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Czy Ty czytałeś post z 26 grudnia ?? Jasny gwint Znowu byłem cytowany Tak sobie myślę że faktycznie przypuszczenie że nasz forumowy "multiname" przyjaciel to premier było obraźliwe dla premiera. Przepraszam. W końcu premier jak by nie patrzeć walczył z komunistami i mimo dzisiajszych fobii szacunek mu się należy. Natomiast lewacy w tamtyc cieżkich czasach byli jak "I sex- mulat". Należeli do partii, służyli, poklaskiwali a teraz jak już nic im nie grozi krzyczą najgłośniej. Przepraszam panie Jarku Bo chyba cos Ci sie przewróciło w główce i piszesz o poście sprzed miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts