selimm 12.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ceramika Tubodzin kolekcja Majolika http://tubadzin.pl/flash.php?lang=1#hStrona=kolekcje_szczegoly,hLan=1,hSound=true,hLoop=1,hStrona_sub=uniwersalne,hKolekcje_id=128,hKolekcje_produkt_id= chodze po tych sklepach i nic mi sie nie podoba ...wychodzi na to ze malkontent jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ja lubie zielony z niebieskim , ale te plytki nie podobaja mi sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 mi podoba się szary 16 pueblo... (to dekor w kwadracik) ale po połaczeniu z jakimś innym - u mnie.... jeszcze wszedzie stan surowy.... ( domku - oczywiscie) więc... wyobraznia mnie ponosirada: wybierz ten, który Ci sie podoba! dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.12.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ...wychodzi na to ze malkontent jestem Malkontent, to taki specyficzny koneser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Selimm musi się Tobie podobać będziesz na nie trochę patrzyłA kolekcja ładnie wygląda.Ma duże możliwości w aranżacji pomieszczenia.Najlepiej zostaw problem na parę dni i zrób podejście nr dwa mi to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Trzy lata temu remontowalem mieszkaniena kafle -ktore wtedy mi sie podobały dzisiaj patrzeć nie moge zastanawiam sie czy teraz nie zrobić odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Trzy lata temu remontowalem mieszkanie na kafle -ktore wtedy mi sie podobały dzisiaj patrzeć nie moge zastanawiam sie czy teraz nie zrobić odwrotnie To jest jakies wyjscie. A moze zrezygnuj z kafli i trzasnij sobie tapete. Pod prysznicem bedziesz mial taki cieply klimat, zaoszczedzisz na grzaniu wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Nie lubie tapet tapety som nie-dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.12.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Nie lubie tapet tapety som nie-dobre zalezy. moj pies uwazal ze dobre. Trzy lata temu remontowalem mieszkanie na kafle -ktore wtedy mi sie podobały dzisiaj patrzeć nie moge zastanawiam sie czy teraz nie zrobić odwrotnie Selus - no to moze odzyskac te z mieszkania za trzy lata jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.12.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Selimm, to twoje płytki, ale jak pytasz o subiektywne wrażenia, to mnie podoba się tylko ten biały dekor z zielonymi kwiatkami, nr 14. Ale faktem jest, że masz tu mnóstwo możliwości łączenia płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Podoba mi się kolekcja na drugim od góry zdjęciu, ale kolor ścian jakoś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.12.2006 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Wojtek ,jak Ci sie podoba moje www ...??? w zasadzie to mnie tez rajcuje ten zielony ps. moze ktos- by sie pobawił w jakies zestawienie i gotowce zapodał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.12.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Poukładaj sobie trochę puzzli z tych płytek w salonie. Ja spróbowałabym połaczyć gładkie całe zielone z tymi dekorami nr 14 plus listwy scienne z tym samym motywem, ale w zupełnie innym kolorze. Pasuje w zasadzie tylko żółty. Byle nie za bardzo naćkać tego żółtego, bo zrobi się bagno. Ale to trzeba zobaczyć na żywo w zestawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 13.12.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witaj Selimm, ja nic złego na majolike powiedziec nie moge.. poniewaz obydwie łazienki i kuchnie właśnie mam w majolice. Kierowałam sie głównie kolorem tych płytek..sa intensywne takie jak lubie, przeplatałam je z białymi aby nie było zbyt intensywnie. Nie mniej jednak wyszło bardzo kolorowo.... ale mi sie podoba.. i chyba to najwazniejsze.Podoba mi sie w nich to ze mozna zrobic cos nowoczesnego i w stylu bardziej country.To moja górna łazienka:http://www.domek.edat.pl/galeria/albums/userpics/10002/%C5%82azienka_-_wanna.jpghttp://www.domek.edat.pl/galeria/albums/userpics/10002/%C5%82azienka_-_blat.jpghttp://www.domek.edat.pl/galeria/albums/userpics/10002/Obraz_5300.jpgi kibelek..w innym juz stylu http://www.domek.edat.pl/galeria/albums/userpics/10002/kibelek-p%C5%82yki.jpg.. gdzies w mojej galerii jest też kuchnia.. gdzie mam małe płytki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 13.12.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 A ile one kosztuja, te kafelki? Mnie sie podobaja baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.12.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wojtek ,jak Ci sie podoba moje www ...??? ? Hmmm! Jakby Ci tu powiedziec delikatnie Obiektywnie tak , subiektywnie nie. Wiekszosc z osob , ktore dzisiaj sa zafyscynowane majolika , jej ostrymi barwami i wzornictwem za rok moze gora 2 -3 lata bedzie mialo odruch wymiotny na jej widok. Zrobienie pomieszczenia w stylu i kolorystyce z tej serii wymaga sporych umiejetnosci i wyczucia. Bardzo latwo zabrnac w slepy zaulek lub jarmarczna tandete, inna sprawa to ,ze ten typ ceramiki najlepiej wyglada w obszernych pomieszczeniach potrzebuje duzo swiatla, najlepiej dziennego albo odpowiednich proporcji w uzytych materialach. Kolor jak kolor moze sie podobac lub nie, mozna go zestawic dobrze lub źle ale z wnetrzem trzeba zyc. Dla ceramiki powinno to byc zycie na min 10lat. Majolika moze byc piekna , ale wymaga odpowiedniego tla , spokoju i nie znosi konkurencji , bo bedzie burdello bum,bum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 13.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Trzy lata temu remontowalem mieszkanie na kafle -ktore wtedy mi sie podobały dzisiaj patrzeć nie moge zastanawiam sie czy teraz nie zrobić odwrotnie Cóż za wrażliwe wnętrze, moja żona ma tak samo. Czasem płytki przestają jej się podobać po drodze ze sklepu, gdzie je kupiliśmy. Ale faktem jest, że dopóki nie trafiliśmy na Tubądzin (ale inna kolekcja), to nie podobały jej się żadne płytki poniżej 80 zł/m2. Na szczęście już kafle leżą wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Powiem tak - te plytki to zupełnie nie moja bajka . Za to strona www. to mię do łez zruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ewa ,gratuluje odwagi takie barwy to zamiast kawy Maxi -pokazi swoją bajke bardziej myślałem- zeby te białe zestawic z zielonym lub niebieskim Wojtek ,skoro juz tak nalegasz żeby byc pomocnym -to zapodaj coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wojtek ,skoro juz tak nalegasz żeby byc pomocnym -to zapodaj coś E tam nalegam. Az tak natarczywy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts