Monika B 13.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wiekszosc z osob , ktore dzisiaj sa zafyscynowane majolika , jej ostrymi barwami i wzornictwem za rok moze gora 2 -3 lata bedzie mialo odruch wymiotny na jej widok. Ja bym się bała takiego odruchu natychmiast po ułożeniu, a najpóźniej po kilku dniach. Nigdy nie zdecydowałabym się kłaść takich płytek bez fachowej porady i absolutnie nigdy w małym i niezby jasnym pomieszczeniu. No, ale tu większość ma salony kąpielowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wojtek ,skoro juz tak nalegasz żeby byc pomocnym -to zapodaj coś E tam nalegam. Az tak natarczywy nie jestem. No, nie bądź taki skromny idz na całość !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 13.12.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Hej, także mam majolikę w małej łazience, a właściwie ubikacji . Pomieszałam żołte płytki z białymi ( białe nie są za ciekawe) dodatek dekorów 20/20 w kwiatki także żółte, podłoga zółta 33/33. Łazienka wyszła najładniej z całego domu, ale ściany będą pomalowane na blado bardzo blado żółte ponieważ byłaby za ostra, a efektu rażenia po oczach chciałam uniknąć.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 13.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ewa ,gratuluje odwagi bardziej myślałem- zeby te białe zestawic z zielonym lub niebieskim u mnie w kuchni sa białe i zielone, te zielone nie sa tak żywe jak w folderach.. sa bardziej stonowane. Co do odwagi... to nie tak chyba.. to po prostu mój dom.. wiec najważniejsze ze nam sie podoba. Zawsze lubiłam ostre kolory na scianach.. stonowane bardzo mnie nudzą ( chociaż maja wielu sympatyków). Tez poczatkowo miałam galimatias w głowie.. jak wybrac płytki aby mi nie obrzydły po kilku miesiacach.. bo po kilku latach maja prawo. Łazienki nie robi sie jednak na całe życie .. i za 5, 6 lat kazda z obecnych bedzie juz nie modna , nie na czasie.. wiec i tak czeka nas remoncik Najwazniejsze to nie dac sie zwariować ... staram sie wiec jak moge i tego zycze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 13.12.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ewa, jak cztery lata temu rodziła się moja córka to trzasnęliśmy takie kolory jak u ciebie, u siebie w firmie też tak wymalowałam, a teraz w nowym domu będzie jasno z pojedynczo pomalowanymi mocniejszymi ścianami ale nie jaskrawymi lecz stonowanymi dość ciemnymi. Tak szczerz mówiąc zmęczyły mnie te ściany jak cie zmęczą za 4 lata to sobie trzaśniesz ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_zaj 13.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Rowniez odwazylam sie na majolike w kolorach biel-pomarancz. Mala lazienka ,a po wykonczeniu wyglada oryginalnie,czysto i sprawia wrazenie wiekszej.Jestem bardzo zadowolona z koncowego efektu. Wiecej problemu przysparza wykonczenie scian powyzej glazury,zeby nie zrobic haosu i jarmarcznego wygladu. Po raz kolejny bede kladla strukture,poniewaz za kazdym razem wychodzi nie to co bym chciala.Niby biel,a z roznymi odcieniami roznie wspolgra:(. Jak zakoncze cala lazienke to wkleje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.12.2006 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 To czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 14.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Też się zastanawiałam nad Majoliką, ale zrezygnowałam z niej, bo bałam się, że mi się zbyt szybko opatrzy. Sądzę, że takie zdecydowane barwy i kolekcje szybciej się opatrują, a galzura to nie ściana, którą można w miarę łatwo przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 takie coś http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,50990478,51017329,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 14.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Kazdy z nas ma jakieś za i przeciw.. najważniejsze aby wybierać to co nam sie podoba.. a nie cioci.. czy ludziom z forum. Jak zrobimy cos "po swojemu" to bedzie najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 14.12.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 takie coś http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,50990478,51017329,0,2.html?v=2 Tu mi się podoba, na ściane bym nie dała ostrych kolorów no chyba że cienki paseczek albo kilka płytek w jakiejś ciekawej aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 19.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Moim skromnym zdaniem zbyt kolorowe wnętrza chociaż są bardzo wyraziste szybko sie nudzą. Płytki to nie farba na ścianie, którą można zamalować innym kolorem. Jeśli coś jest trendy, to szybko przestaje takim być, a płytki na ścianie zostają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts