Tomuś 13.05.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Przepraszam nie tego wątku a wątku: jaki komin wentylacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 13.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dzięki Tomuś, znalazłem wątek, znam odpowiedź i tak się zastanawiam, czy jest sens budować oddzielny przewód kominowy (kiedyś pewnie będzie gaz), czy taniej będzie zastosować to o czym pisałeś?Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomuś 13.05.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Krzysztofie najlepiej zadzwonić do jakiegoś zakładu kominiarskiego. Mi się jednak wydaje że może być problem z połączeniem kotła gazowego z kotłem na paliwo stałe w jeden komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 13.05.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts