tidia 12.12.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam mam pytanie panowie czy do piecow elektrycznych kospel można podłączyć dodatkowe sterowniki(programatory pracy,czujniki itp.? Zalezy mi na tym by taki piec pracowal jako dodatkowe zasilanie dla istniejącego już C.o. Podstawowym zasilaniem jest kominek z dgp i plaszem wodnym. ma on nagrzac wode cwu a potem przelaczyc sie za pomoca elektro zaworow na c.o Piec co kospel ma go tylko uzupełniać? Tzn jak wygasnie w kominku włączyć piec, czy np latem przygotowac tylko wode cwu? jak rozwiazac takowe sterowanie? Dlatego chciałbym wiedziec jakie SA możliwości sterowania nim?jakie sa regulatory,programatory itp np z zakresem pomiaru temp do np 90 st moge opisac dokladnie jaki system planuje zrobic? Proszę o odpowiedz[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 14.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 mogę się podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tidia 14.12.2006 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Ok.dzieki za odpowiedz. Co potzrebujesz wiedziec,jakie informacje sa ci potrzebne? odpisz! z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts