androzek 13.12.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Velux,Fakro,Roto - wszystko kręci się wokól tych firm.Ceny ogólnie rzecz biorąc na podobnym poziomie ( różne promocje).Velux - stara firma,sama nazwa czaruje ale szyba 1,2 W/m,Fakro przebój ale szyba już 1,0 W/m Roto trochę mniej popularne.Nowy gracz to Okpol,trochę mnie kusi - okno 1,1 W/m automatyczny nawiewnik.Czy będę be kupując Okpol i usłyszę na forum - a dlaczego nie Velux,tylko Fakro itp.,itd.Proszę o opinię użytkowników tych okien ale nie na zasadzie "mam takie i są najlepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makol 13.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Mam 3 takie okna ale dopiero od pol roku wiec nie moge z reka na sercu ich polecic. Jak narazie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 13.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Przy okazji trochę innego tematu wywiązała się dyskusja na interesujący Cie temat: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85884&highlight=velux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Miałem okpola założonego jakieś 3 lata temu w starym domu. Przez ten czas nic złego o nim nie mogłem powiedzieć.Teraz mam fakro. Przeważyła uznana marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZYN 13.12.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 .........Nowy gracz to Okpol..... Nie taki znów NOWY od 10 lat conajmniej na rynku okien nie mam , złych opini nie słyszałem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolar 21.12.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Sprzedaję takie i nie mam żadnych reklamacji. Są nie gorsze od bardziej znanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 fakro to też w 100% polska firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.12.2006 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 W 2004 roku porównywałem OKPOLA do FAKRO. Sprzedawca przekonywał mnie że są w tej samej cenie... i były tylko, ze o innych parametrach - (bez rozszczelnienia, bez nawiewnika i coś tam jeszcze.Swoją wypowiedzia nie chce nic zarzucic jakości - chcę tylko pokazać, że sprzedawca często by sprzedać to co ma w danej chwili na sklepie będzie porównywał dwa rózne modele by udowodnić że np. cena jest taka sama... Uwazajcie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eksperci firmy OKPOL 14.04.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Drodzy forumowicze! Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące naszych produktów. Od 25 lat produkujemy okna dachowe. W 2015 roku wprowadziliśmy technologię SuperThermo, pozwalającą na wyprodukowanie okien energooszczędnych, które nie potrzebują dodatkowych bloków termicznych. Jeżeli chcecie widzieć więcej, serdecznie zapraszamy do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts