Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

polecam ekipe tynkarzy

Recommended Posts

sory ale wykasowałam, na nic mi sie nie przydały po takim czasie

ja jestem z wrocka a Ty chyba budujesz koło wawki więc wrockowych Ci nie będę polecac chyba ze chcesz

Czesc Xena,

ja bylabym zainteresowana namiarami na tynkarzy wroclawskich. Rozumiem, ze bylas zadowolona ze swoich? Ja wlasnie poszukuje dobrych wykonawcow tynkow wewnetrznych.

Z gory dzieki.

O,to i ja bym prosiła o jakiś namiar na tynki jeśli można :D

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
:D właśnie zakończył się u mnie etap tynkowania (tynki gipsowe z agregatu)

wykonane solidnie przez świetną ekipę...chłopcy uwijali śię jak mróweczki naprawdę godni polecenia ...zero alkoholu czysto i co najważniejsze bardzo sympatyczni mili panowie...

(mazowieckie)

poprosze o namiar na PW :lol:

wstępna cena to 25złm2 ..ale utargowane przy rozliczeniu i wyszło 24

4 dni 380m2 nie liczyli kawałka ścianki i coś tam jeszcze...fajne chłopaki pracowite i konkretne...

piwnice i łązienki tynkowałam tradycyjnie i wyszło razem z materiałem ponad 3 tyś i gdzie to porównywać wyglądem...a okna przy tradycyjnych to myślałam że nie domyję...tel podaję na priv a co dalej to już nie wiem :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam .

Czy miał ktoś z Was do czynienia z ekipą tynkarzy z okolic Piaseczna tel.0509-267-013 , od kilku dni nie odbierają telefonów.... oddzwonić też jakoś nie mogą. A podczas oględzin domu właściciel firmy wydawał się konkretny.

He, he...a to moja historia, bardzo podobna, ale tynkarz jest z Jasienicy k/Tłuszcza

"Nasz tynkarz" (polecany przez znajomych) jest strasznie NIEPOWAŻNY - umawiał się z nami (w styczniu) na zrobienie tynków, miał zacząć początek kwietnia. Niestety do dnia dzisiejszego "odciąga termin". Od trzech tygodni nie odbiera telefonów :evil: i niestety mimo zostawianych informacji na sekretarce, też się nie odzywa :evil:

"Nasz tynkarz" też wydawał się poważny i konkretny....polecili nam go (tego tynkarza) znajomi, u których robił tynki - znajomi byli/są bardzo zadowoleni z jego/ich pracy. Najbardziej szkoda mi terminu...czekaliśmy na niego trzy miesiące.... :evil:

A podpisałas umowę z nimi na wykonanie usługi ?

Nie zdążyliśmy podpisać umowy , mieliśmy spotkać się z wykonawcą w następnym tygodniu .... Znaleźliśmy następnego za 20 zł/m. Zdecydowaliśmy się na tynki gipsowe (dom zbudowany z silikatów), chyba największy dylemat podczas całej budowy mieliśmy z wyborem tynków. Jedni doradzają tynki w.c. inni gipsowe... Cieszę się , że już coraz bliżej do zamieszkania we własnym domu, bo już czujemy się trochę zmęczeni. Jak zakończymy budowę odpoczniemy trochę, zanim wybudujemy następny dom hehehe