Damro 27.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 sory ale wykasowałam, na nic mi sie nie przydały po takim czasie ja jestem z wrocka a Ty chyba budujesz koło wawki więc wrockowych Ci nie będę polecac chyba ze chcesz Czesc Xena, ja bylabym zainteresowana namiarami na tynkarzy wroclawskich. Rozumiem, ze bylas zadowolona ze swoich? Ja wlasnie poszukuje dobrych wykonawcow tynkow wewnetrznych. Z gory dzieki. O,to i ja bym prosiła o jakiś namiar na tynki jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 o mamo....chętnie bym podała Wam namiar do tynkarzy wrocławskich z których jestem zadowolona ale sa aktualnie w Anglii i nie planuja wracać....może ktoś inny Wam pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gelinde 07.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mogę polecić tynkarzy z okolic Trójmiasta - z Kaszub, nie są tani, ale są dobrzy (nas kierbud to sprawdził i potwierdził): 880 379 361. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 23.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 właśnie zakończył się u mnie etap tynkowania (tynki gipsowe z agregatu) wykonane solidnie przez świetną ekipę...chłopcy uwijali śię jak mróweczki naprawdę godni polecenia ...zero alkoholu czysto i co najważniejsze bardzo sympatyczni mili panowie... (mazowieckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 06.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 właśnie zakończył się u mnie etap tynkowania (tynki gipsowe z agregatu) wykonane solidnie przez świetną ekipę...chłopcy uwijali śię jak mróweczki naprawdę godni polecenia ...zero alkoholu czysto i co najważniejsze bardzo sympatyczni mili panowie... (mazowieckie) poprosze o namiar na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawus 06.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 poproszę o namiar na tych znakomitych tynkarzy i może - jaka była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 06.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wstępna cena to 25złm2 ..ale utargowane przy rozliczeniu i wyszło 24 4 dni 380m2 nie liczyli kawałka ścianki i coś tam jeszcze...fajne chłopaki pracowite i konkretne... piwnice i łązienki tynkowałam tradycyjnie i wyszło razem z materiałem ponad 3 tyś i gdzie to porównywać wyglądem...a okna przy tradycyjnych to myślałam że nie domyję...tel podaję na priv a co dalej to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 06.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja też mogę polecić tynkarzy co robili u mnie. Tynki z agegatu MP75L(spisane z worka), płaciłam 32zł z materiałem(03.2008). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
focus123 15.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 poproszę o namiary na ekipę tynkarską Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 15.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Focus123 chcesz namiary na ekipę od moich tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
focus123 16.04.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Focus123 chcesz namiary na ekipę od moich tynków? tak, bardzo chętnie.... dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 16.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Szef ekipy od tynków Waldek Kuźma-601-208-018.Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawi 28.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam .Czy miał ktoś z Was do czynienia z ekipą tynkarzy z okolic Piaseczna tel.0509-267-013 , od kilku dni nie odbierają telefonów.... oddzwonić też jakoś nie mogą. A podczas oględzin domu właściciel firmy wydawał się konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJA35 02.05.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A podpisałas umowę z nimi na wykonanie usługi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 02.05.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam . Czy miał ktoś z Was do czynienia z ekipą tynkarzy z okolic Piaseczna tel.0509-267-013 , od kilku dni nie odbierają telefonów.... oddzwonić też jakoś nie mogą. A podczas oględzin domu właściciel firmy wydawał się konkretny. He, he...a to moja historia, bardzo podobna, ale tynkarz jest z Jasienicy k/Tłuszcza "Nasz tynkarz" (polecany przez znajomych) jest strasznie NIEPOWAŻNY - umawiał się z nami (w styczniu) na zrobienie tynków, miał zacząć początek kwietnia. Niestety do dnia dzisiejszego "odciąga termin". Od trzech tygodni nie odbiera telefonów i niestety mimo zostawianych informacji na sekretarce, też się nie odzywa "Nasz tynkarz" też wydawał się poważny i konkretny....polecili nam go (tego tynkarza) znajomi, u których robił tynki - znajomi byli/są bardzo zadowoleni z jego/ich pracy. Najbardziej szkoda mi terminu...czekaliśmy na niego trzy miesiące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ertevu 04.05.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Zdecydowanie polecam fachowca od tradycyjnych tynków , czyli cementowo-wapiennych. Pan Sławek tel. 0 602 116 685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 04.05.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie są tani ( 24zł ) za m2 , ale tę cenę w zasadzie sam zaproponowałem ,aby ich ściągnąć w dogodnym dla mnie czasie. Pan Sławomir Tyrała tel. 0 602 116 685 Termin na lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawi 10.05.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 A podpisałas umowę z nimi na wykonanie usługi ? Nie zdążyliśmy podpisać umowy , mieliśmy spotkać się z wykonawcą w następnym tygodniu .... Znaleźliśmy następnego za 20 zł/m. Zdecydowaliśmy się na tynki gipsowe (dom zbudowany z silikatów), chyba największy dylemat podczas całej budowy mieliśmy z wyborem tynków. Jedni doradzają tynki w.c. inni gipsowe... Cieszę się , że już coraz bliżej do zamieszkania we własnym domu, bo już czujemy się trochę zmęczeni. Jak zakończymy budowę odpoczniemy trochę, zanim wybudujemy następny dom hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts