aandrzej 13.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam. mam budynek piętrowy pion kanalizacyjny jest tak zrobiony, że ma zbierać ścieki z łazienki na parterze i na piętrze. Na parterze łazienka jest zrobiona, a na pietrze nie. Problem: jak mam podłączyć prysznic i ubikację pod pion, żeby nie przekuwać stropu? Chodzi mi, żeby nie było widać rurek kanalizacyjnych w łazience na parterze. Pozdrwawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 13.12.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Wszystko zależy od rozplanowania łazienki bez wizji lokalnej trudno będzie coś zaproponować wstaw jakieś zdjęcia lub szkice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aandrzej 14.12.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Czytających dużo moze mizrozumoale napisałem poprostu lazienka jest jedna nad drugą na parteze jest juz zrobiona a na piętrze będę robił w najblizszym czasie na parteze mam super odwaloną łazienke i nie moge rurek kanalizacyjnych puscic przez strop jak podłączyc ubikace, umyw, prysz pion mam na piętrze moze ktos miał taki problemik jak to zrobic prysznica nie podniose zaduzo a spadki musza byc itd Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 14.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Wszystko zależy od odległości od pionu kanalizacyjnegoi sposobu prowadzenia rur. Jeżeli są proste to spadki mogą być minimalnenatomiast jeżeli pojawią się po drodze jakieś zakręty to robi się problem.Minimalne nachylenie rury to 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts