Ramot 13.10.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Czołem,dostałem wycenę dachu mojej powiększonej Idylli II. Dachówka cementowa Braas, cztery okna połaciowe Velux, orynnowanie PCV Marley. Za te 340 m2 wykonawca życzy sobie 19k za robociznę + 28k materiały. Wg Was akceptowalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 13.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 umbrella100bardzo ładna i konsekwentnie urządzona ta toja Idylla - co prawda całkiem nie w moim stylu - ale fajnie jest pooglądać ten dom z innej perspektywy..pozdrawiam i gratuluję domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to spokoJa płaciłem o 25k więcej za całość tylko ze dachówka ceramiczna glazurowana.ale to z więźba było!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 14.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i dachu u mnie nieco więcej chyba...dzięki za info.przy okazji - robiłeś pełne deskowanie i krycie papą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 14.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 A ile płaciliście za kuchnie ? tz same szafki bez osprzętu?mi wykonawca powiedział 11tys za szafki bluma z blatem i frontami. co wy na to?Kuchnia nowoczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 27.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Chodzi mi o te słupu wejściowe. Właściwie to jeden jest tylko taki skośny. my zrobilismy skosne wylewane z betonu. Strasznie teraz zaluje, ze nie sa jednak proste, normalne, zwykle slupy. Nie podobaja mi sie te skosy... teraz mysle jak zrobic z nich proste przede mną decyzja nt. słupów przy wejściu. Na razie są proste, ceglane, ale wg planu jeden powinien być skośny. Chciałem to zrobić przy użyciu odpowiednio przyciętych bloczków z gazobetonu. Czym obudowywaliście słupy? Klinkier, kamień? Mi bardzo podoba się taka okładzina jak w oryginalnym projekcie, ale nie mogę znaleźć nic podobnego w normalnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 29.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 JA mam imitacjapiaskowca szczyty kominów oraz cały komin na tarasie (zobacz w dzinniku) wyglada super ale przód zrobilem tradycyjny ze wzgledów estetycznych ( łatwiej w czyszczeniu) ale wyszły drozej niz te co na kominach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 06.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 mam pytanko - czy ktoś pozostawił okap dachu bez podbitki? Zastanawiam się, czy warto inwestować w podbitkę czy też tylko pomalować deski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orfeusz15a 05.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pisałam z Pania jakis czas temu mam ten sam projekt domu , interesuje mnie antersola chce sie skusic na nia tylko prosze mi powiedziec czy zrobiła Pani wneke w suficie nad salonem tylko gdzie sie ta antresola zaczyna ? Prosze przesłac mi choc jedno zdjecie jaki to ma wyglad ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts