EWAF 14.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 cześć Wszystkim Forumowiczom a szczególnie Grupie Krakowskiej! postanowiłam się dołączyć do budujących w Małopolsce. Na razie tylko czytam dzienniki, oglądam galerię i szukam interesujących mnie tematów ale kto wie co będziew przyszłości? Nasz domek powstaje w Michałowicach, projekt muratora c04 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.12.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 ..Witam, witam Koleżankę i powodzonka życzę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja się również kłaniam nisko chociaż krzyże już nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 witam jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 cześć Wszystkim Forumowiczom a szczególnie Grupie Krakowskiej! postanowiłam się dołączyć do budujących w Małopolsce. Na razie tylko czytam dzienniki, oglądam galerię i szukam interesujących mnie tematów ale kto wie co będziew przyszłości? Nasz domek powstaje w Michałowicach, projekt muratora c04 pozdrawiam szczecin wita poszukaj swojej grupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 14.12.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 grupke znalazłam ale zle sie wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 14.12.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 w każdym razie dzieki za powitanie: w grupie docelowo krakowskiej jeszcze nikt nie zauważył mojej obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts