Majka 16.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jaki żart? Ja całkiem poważna jestem.A że goni_mnie-peleton to krajan, więc pełna niepokoju jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 16.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To nie milosc , to slabosc do PSL-u , ale nie tylko. Pan Piechocinski pisze przeciez duzo o infrastrukturze a to temat niewatpliwe bardzo budowlany. A jego ostatni tekst o puktach G na pewno moze byc bardzo przydatny dla forumowiczow poszukujacych swego wymarzonego miejsca. Poza tym sposob w jaki pisze i dzieli sie z nami swoja wiedza jest dla mnie wyzwaniem. Nie sa to teksty latwo przyswajalne. Wciaz zmagam sie z nimi , poszukujac jakichs ukrytych tresci , zakodowanych informacji , wierzac ze Pan Piechocinski nie pojawil sie na tym forum przez przypadek. Zapraszam wszystkich chetnych do wspolnej lektury i zabawy. Bo zapewniam Was , ze to wielka frajda i sposob na relaks. Pozdrawiam PS Zaluje tylko tego , ze Pan Piechocinski nie jest z Malopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 GMP nie desperuj. Na pewno Malopolske stac na wlasnego Pana Piechocinskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 16.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 GMP nie desperuj. Na pewno Malopolske stac na wlasnego Pana Piechocinskiego. Pewnie , ale niech sie do licha ujawni na tym forum. Czekam na Niego zadowalajac sie tymczasem nieco jalowo mazowieckim Panem Piechocinskim. Nomen omen akurat w Malopolsce mamy Mazowieckiego , ktory niestety nie udziela sie na tym forum. Zreszta watpie czy jest zorientowany w sprawach malopolskiej infrastruktury , co nie znaczy , ze go nie cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 oj to ja przepraszam .Działy mi sie pomyliły.....dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nomen omen akurat w Malopolsce mamy Mazowieckiego , ktory niestety nie udziela sie na tym forum. Zreszta watpie czy jest zorientowany w sprawach malopolskiej infrastruktury , co nie znaczy , ze go nie cenie. no tak. a nawet jesli jest - to nie ma gwarancji ,ze wiedze potrafilby w rownie intrygujacy sposob przekazac. rozumiem Cie. Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego tak czy inaczej nie poddawaj sie w oczekiwaniu W razie czego przyjedz do mnie , posiedzisz kilka dni i moj Piechocinki zostanie tak jakby Twoim Piechocinskim. Zreszta kazdy ma jakiegos Piechocinskiego , z tym , ze niektorzy sie nie ujawinaja Piechocinscy oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 16.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nomen omen akurat w Malopolsce mamy Mazowieckiego , ktory niestety nie udziela sie na tym forum. Zreszta watpie czy jest zorientowany w sprawach malopolskiej infrastruktury , co nie znaczy , ze go nie cenie. no tak. a nawet jesli jest - to nie ma gwarancji ,ze wiedze potrafilby w rownie intrygujacy sposob przekazac. rozumiem Cie. Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego Ja z Malopolski , Ty z Pomorksiego , do Piechocinskiego tak samo nam daleko. Co gorsza i u mnie i u Ciebie za miedza szaleje Gosiewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 tak czy inaczej nie poddawaj sie w oczekiwaniu W razie czego przyjedz do mnie , posiedzisz kilka dni i moj Piechocinki zostanie tak jakby Twoim Piechocinskim. Zreszta kazdy ma jakiegos Piechocinskiego , z tym , ze niektorzy sie nie ujawinaja Piechocinscy oczywiscie ze niby - piechocinski mojego przyjaciela jest moim piechocinskim - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tak czy inaczej nie poddawaj sie w oczekiwaniu W razie czego przyjedz do mnie , posiedzisz kilka dni i moj Piechocinki zostanie tak jakby Twoim Piechocinskim. Zreszta kazdy ma jakiegos Piechocinskiego , z tym , ze niektorzy sie nie ujawinaja Piechocinscy oczywiscie ze niby - piechocinski mojego przyjaciela jest moim piechocinskim - ? nie żartuj. Nie chce, aby został moim Piechocińskim Rrmi, podlegasz pod tą gminę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 17.01.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zbudowany jestem tą dyskusją szczególnie wątkami związanymi z Piechocinskimi (korzystając z okazji wszystkich Piechocinskich tego świata pozdrawiam ).Potwierdzam ,że są i w Małopolsce najbardziej znany zajmuje się zawodowo tańcem towarzyskim uwaga z sukcesami.To zaszczyt ,że tak wielu ludzi pochyliło się nad drogami i infrastrukturą bo przecież oto chodzi w debacie.Uspokajam w gminie wszystko w porządku co do kóz chyba jest parę.Nad drogami też pracujemy o parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz" nie wspomnę.Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie ,najtrudniej pisać do szuflady.Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 rany Niedługo chyba sie zaprzyjaźnimy. Znaczy forum z panem Piechocińskim. A wtedy już bedziemy pisać przez "ty", a nie ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały. Ty jestes porzadny gosc . Wkurza mnie za to Furgalski . No bo tak : Ty pracujesz , posty tworzysz , udzielasz sie , a Furgalski nic nie robiac smietanke spija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały. Ty jestes porzadny gosc . Wkurza mnie za to Furgalski . No bo tak : Ty pracujesz , posty tworzysz , udzielasz sie , a Furgalski nic nie robiac smietanke spija . zawsze możesz mu morde obić na parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz" Furgalskiemu znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a moze pan frugalski to alter ego pana piechocinskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 przepraszam, pan Furgalski oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zbudowany jestem tą dyskusją szczególnie wątkami związanymi z Piechocinskimi (korzystając z okazji wszystkich Piechocinskich tego świata pozdrawiam ).Potwierdzam ,że są i w Małopolsce najbardziej znany zajmuje się zawodowo tańcem towarzyskim uwaga z sukcesami.To zaszczyt ,że tak wielu ludzi pochyliło się nad drogami i infrastrukturą bo przecież oto chodzi w debacie.Uspokajam w gminie wszystko w porządku co do kóz chyba jest parę.Nad drogami też pracujemy o parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz" nie wspomnę.Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie ,najtrudniej pisać do szuflady.Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały. Polaczenie kolejowe do Balic na liscie rezerwowej inwestycji, samo lotnisko dostalo jakies ochlapy na rozbudowe istniejacego terminalu , o drugim terminalu mozna zapomniec poki nie ureguluje sie spraw wlasnosci gruntu .... a konca tego nie widac ... obwodnica miasta nie wiadomo kiedy powstanie ... dwupasmowka do Zakopanego , szkoda gadac ... kolej podmiejska istnieje tylko w marzeniach ( a wiele nie trzeba zeby sie zmaterializowala bo wiekszosc torow juz jest , tyle tylko ze chwasty na nich rosna) , o kanale ulgi to juz nawet marzyc nie ma co. A Pan mi pisze , ze jest w Maloposce Piechocinski mistrz parkietu ... zeby chociaz tego warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 17.01.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 spoko Adrian pracuje na innym odcinku ,szczegolnie ostatnio podpadł mu Lot i Gosiu oczywiście.Chyba mogę bez obrazy pisać Gosiu bo Pana Ministra znam i pare lat pracowaliśmy razem w Sejmiku Mazowieckim kiedy to jeszcze nie był z świętokrzyskiego a bodajże z Radomia radnym.Prywatnie wypada zdecydowanie korzystniej niż na ekranie........Nie mowiąc o tym jak zqaskakująco umie rozmawiać o wszelkich koalicjach..Szczery aż do bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Prosze Gosia wziazc za przyklad i nie zajmowac sie tylko jednym wojewodztwem. Moze Gosiu "opiekowac sie" Swietokrzyskim , Zachodniopomorskim i Mazowieckim , to i Pan chyba moze napisac cos o Malopolsce na Forum Muratora.Bardzo bym prosil aby zrobil to Pan w swym starym stylu ... dlugi , bardzo dlugi tekst , najezony danymi , wyliczeniami , prognozami ..... oczywiscie powinien byc to "trudnoprzyswajalny" tekst o infrastrukturze. Z powazaniem - wierny czytelnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts