Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Furgalski i Piechocinski o drogach

piechocinski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To nie milosc , to slabosc do PSL-u , ale nie tylko.

Pan Piechocinski pisze przeciez duzo o infrastrukturze a to temat niewatpliwe bardzo budowlany. A jego ostatni tekst o puktach G na pewno moze byc bardzo przydatny dla forumowiczow poszukujacych swego wymarzonego miejsca.

Poza tym sposob w jaki pisze i dzieli sie z nami swoja wiedza jest dla mnie wyzwaniem. Nie sa to teksty latwo przyswajalne. Wciaz zmagam sie z nimi , poszukujac jakichs ukrytych tresci , zakodowanych informacji , wierzac ze Pan Piechocinski nie pojawil sie na tym forum przez przypadek.

Zapraszam wszystkich chetnych do wspolnej lektury i zabawy. Bo zapewniam Was , ze to wielka frajda i sposob na relaks.

Pozdrawiam

PS

Zaluje tylko tego , ze Pan Piechocinski nie jest z Malopolski :(

GMP nie desperuj.

Na pewno Malopolske stac na wlasnego Pana Piechocinskiego.

Pewnie , ale niech sie do licha ujawni na tym forum.

Czekam na Niego :wink: zadowalajac sie tymczasem nieco jalowo mazowieckim Panem Piechocinskim.

Nomen omen akurat w Malopolsce mamy Mazowieckiego , ktory niestety nie udziela sie na tym forum. Zreszta watpie czy jest zorientowany w sprawach malopolskiej infrastruktury , co nie znaczy , ze go nie cenie.

Nomen omen akurat w Malopolsce mamy Mazowieckiego , ktory niestety nie udziela sie na tym forum. Zreszta watpie czy jest zorientowany w sprawach malopolskiej infrastruktury , co nie znaczy , ze go nie cenie.

no tak.

a nawet jesli jest - to nie ma gwarancji ,ze wiedze potrafilby w rownie intrygujacy

sposob przekazac.

rozumiem Cie. Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego :roll:

Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego :roll:

tak czy inaczej nie poddawaj sie w oczekiwaniu

W razie czego przyjedz do mnie , posiedzisz kilka dni i moj Piechocinki zostanie tak jakby Twoim Piechocinskim. :p

Zreszta kazdy ma jakiegos Piechocinskiego , z tym , ze niektorzy sie nie ujawinaja

Piechocinscy oczywiscie

no tak.

a nawet jesli jest - to nie ma gwarancji ,ze wiedze potrafilby w rownie intrygujacy

sposob przekazac.

rozumiem Cie. Zaczynam odczuwac cos jakby brak glosu z Pomorskiego :roll:

Ja z Malopolski , Ty z Pomorksiego , do Piechocinskiego tak samo nam daleko.

Co gorsza i u mnie i u Ciebie za miedza szaleje Gosiewski :-?

W razie czego przyjedz do mnie , posiedzisz kilka dni i moj Piechocinki zostanie tak jakby Twoim Piechocinskim. :p

Zreszta kazdy ma jakiegos Piechocinskiego , z tym , ze niektorzy sie nie ujawinaja

Piechocinscy oczywiscie

ze niby - piechocinski mojego przyjaciela jest moim piechocinskim - ?:p

Piechocinscy oczywiscie

ze niby - piechocinski mojego przyjaciela jest moim piechocinskim - ?:p

nie żartuj. Nie chce, aby został moim Piechocińskim :roll:

Rrmi, podlegasz pod tą gminę? :o

zbudowany jestem tą dyskusją szczególnie wątkami związanymi z Piechocinskimi (korzystając z okazji wszystkich Piechocinskich tego świata pozdrawiam ).Potwierdzam ,że są i w Małopolsce najbardziej znany zajmuje się zawodowo tańcem towarzyskim uwaga z sukcesami.To zaszczyt ,że tak wielu ludzi pochyliło się nad drogami i infrastrukturą bo przecież oto chodzi w debacie.Uspokajam w gminie wszystko w porządku co do kóz chyba jest parę.Nad drogami też pracujemy o parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz" nie wspomnę.Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie ,najtrudniej pisać do szuflady.Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały.

Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały.

Ty jestes porzadny gosc . Wkurza mnie za to Furgalski . No bo tak : Ty pracujesz , posty tworzysz , udzielasz sie , a Furgalski nic nie robiac smietanke spija .

zawsze możesz mu morde obić na

parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz"
Furgalskiemu znaczy się :wink:

zbudowany jestem tą dyskusją szczególnie wątkami związanymi z Piechocinskimi (korzystając z okazji wszystkich Piechocinskich tego świata pozdrawiam ).Potwierdzam ,że są i w Małopolsce najbardziej znany zajmuje się zawodowo tańcem towarzyskim uwaga z sukcesami.To zaszczyt ,że tak wielu ludzi pochyliło się nad drogami i infrastrukturą bo przecież oto chodzi w debacie.Uspokajam w gminie wszystko w porządku co do kóz chyba jest parę.Nad drogami też pracujemy o parkingu przy stacji w ramach "parkuj i jedz" nie wspomnę.Pozdrawiam wszystkich bez względu na opinie ,najtrudniej pisać do szuflady.Co do stylu i treści nikt przecież nie jest doskonały.

Polaczenie kolejowe do Balic na liscie rezerwowej inwestycji, samo lotnisko dostalo jakies ochlapy na rozbudowe istniejacego terminalu , o drugim terminalu mozna zapomniec poki nie ureguluje sie spraw wlasnosci gruntu .... a konca tego nie widac ... obwodnica miasta nie wiadomo kiedy powstanie ... dwupasmowka do Zakopanego , szkoda gadac ... kolej podmiejska istnieje tylko w marzeniach ( a wiele nie trzeba zeby sie zmaterializowala bo wiekszosc torow juz jest , tyle tylko ze chwasty na nich rosna) , o kanale ulgi to juz nawet marzyc nie ma co.

A Pan mi pisze , ze jest w Maloposce Piechocinski mistrz parkietu :-? ... zeby chociaz tego warszawskiego.

spoko Adrian pracuje na innym odcinku ,szczegolnie ostatnio podpadł mu Lot i Gosiu oczywiście.Chyba mogę bez obrazy pisać Gosiu bo Pana Ministra znam i pare lat pracowaliśmy razem w Sejmiku Mazowieckim kiedy to jeszcze nie był z świętokrzyskiego a bodajże z Radomia radnym.Prywatnie wypada zdecydowanie korzystniej niż na ekranie........Nie mowiąc o tym jak zqaskakująco umie rozmawiać o wszelkich koalicjach..Szczery aż do bólu...

Prosze Gosia wziazc za przyklad i nie zajmowac sie tylko jednym wojewodztwem. Moze Gosiu "opiekowac sie" Swietokrzyskim , Zachodniopomorskim i Mazowieckim , to i Pan chyba moze napisac cos o Malopolsce na Forum Muratora.

Bardzo bym prosil aby zrobil to Pan w swym starym stylu ... dlugi , bardzo dlugi tekst , najezony danymi , wyliczeniami , prognozami ..... oczywiscie powinien byc to "trudnoprzyswajalny" tekst o infrastrukturze.

Z powazaniem - wierny czytelnik.