Zochna 17.01.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mam do Ciebie troche zalu GMP,ze o pomorskie sie rowniez nie upomniales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mam do Ciebie troche zalu GMP, ze o pomorskie sie rowniez nie upomniales... Naprawiam swoj blad. Panie Piechocinski nie moze przeciez byc pan gorszy od Gosia. Prosze takze o "trudnoprzyswajalny" tekst o infrastrukturze w woj Pomorskim. Pozdrawiam i z gory dziekuje PS Zochna troszku juz bylo o Pomorzu , nie czytasz uwaznie tekstow Pana Piechocinskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Naprawiam swoj blad. Panie Piechocinski nie moze przeciez byc pan gorszy od Gosia. Prosze takze o "trudnoprzyswajalny" tekst o infrastrukturze w woj Pomorskim. Pozdrawiam i z gory dziekuje dziekuje PS nie czytasz uwaznie tekstow Pana Piechocinskiego. to pomowienie Panie Piechocinski - czy to prawda ze pomorskie nie dostanie planowanych dotacji z budzetu - bo mysmy tutaj zle glosowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 PS nie czytasz uwaznie tekstow Pana Piechocinskiego. to pomowienie O autostradzie A1 , troszku jednak piechocinski pisal PS Malopolska tez g... dostanie choc pewnie Cie to nie pocieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 18.01.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zainteresowanym polecam nadesłanie maila to wtedy juz prywatnie podeślę analiz wojwodzkich czy transportowych ,trochę prezentacji i raportów w tych sprawach zrobiłem ,pozdrawiam .W A1 wyszło na moje niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 przyjaciel Gosia a my jego fanami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zainteresowanym polecam nadesłanie maila to wtedy juz prywatnie podeślę analiz wojwodzkich czy transportowych ,trochę prezentacji i raportów w tych sprawach zrobiłem ,pozdrawiam .W A1 wyszło na moje niestety..... o ,dziekujemy ja bym wolala publicznie jednak bardzo nas ta wspolna lektura jednoczy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zainteresowanym polecam nadesłanie maila to wtedy juz prywatnie podeślę analiz wojwodzkich czy transportowych ,trochę prezentacji i raportów w tych sprawach zrobiłem ,pozdrawiam .W A1 wyszło na moje niestety..... o ,dziekujemy ja bym wolala publicznie jednak bardzo nas ta wspolna lektura jednoczy .. Ja tez bardzo prosze o publikacje na forum. Na forum "smakuje" inaczej. Teksty "podane" przez autora , stwarzaja okazje do wspolnej degustacji , dyskusji , zadawania pytan .... Prosze zaczac od Pomorskiego PS Zochna znasz juz swoj punkt W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zainteresowanym polecam nadesłanie maila to wtedy juz prywatnie podeślę analiz wojwodzkich czy transportowych ,trochę prezentacji i raportów w tych sprawach zrobiłem ,pozdrawiam .W A1 wyszło na moje niestety..... o ,dziekujemy ja bym wolala publicznie jednak bardzo nas ta wspolna lektura jednoczy .. A powiedziałas ,że nie pijesz???wolała,jednoczy,lektura,dziękujemy Ja chyba jakiś taki glupawy.Nie kumam.Może to i lepiej .Później smacznie się śpi. przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A powiedziałas ,że nie pijesz??? nigdzie tak nie powiedzialam wolała,jednoczy,lektura,dziękujemy Ja chyba jakiś taki glupawy.Nie kumam.Może to i lepiej .Później smacznie się śpi. przepraszam . nie przejmuj sie ns ja tez nie zawsze Twoje posty rozumiem ale czy to takie istotne w koncu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 PS Zochna znasz juz swoj punkt W? punkt W ?...nie .. myslisz ze Pan Piechocinski go znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 PS Zochna znasz juz swoj punkt W? punkt W ?...nie .. myslisz ze Pan Piechocinski go znalazl Owszem znalazl i nawet podal do publicznej wiadomosci. A niektorych nawet uszczesliwil punktem G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A powiedziałas ,że nie pijesz??? nigdzie tak nie powiedzialam wolała,jednoczy,lektura,dziękujemy Ja chyba jakiś taki glupawy.Nie kumam.Może to i lepiej .Później smacznie się śpi. przepraszam . nie przejmuj sie ns ja tez nie zawsze Twoje posty rozumiem ale czy to takie istotne w koncu ... Akurat nie chodziło mi wytykanie sobie niezrozumienia w postach...........No to zostane przy tym ,że jednak jestem głupawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Akurat nie chodziło mi wytykanie sobie niezrozumienia w postach...........No to zostane przy tym ,że jednak jestem głupawy. ale ja Ci nie wytykam - zle odczytales intencje sam napisales ze "nie kumasz" - to chcialam Ci przekazac, ze to nie takie istotne - bo ja tak do konca to tez nie ... uff... ps. (znaczy ns) wczytaj sie w posty Pana Piechocinskiego - to dopiero jest wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Akurat nie chodziło mi wytykanie sobie niezrozumienia w postach...........No to zostane przy tym ,że jednak jestem głupawy. ale ja Ci nie wytykam - zle odczytales intencje sam napisales ze "nie kumasz" - to chcialam Ci przekazac, ze to nie takie istotne - bo ja tak do konca to tez nie ... uff... ps. (znaczy ns) wczytaj sie w posty Pana Piechocinskiego - to dopiero jest wyzwanie O mamuniu!! do czego Ty mnie namawiasz toż ja taki prosty z ludu i nawet nie chce tego interpretowac. Z całym szacunkiem do PP ale ja wymiękam.Czytam ,czytam i .............czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS moze zostan tu jakims ekspertem od zawilosci tekstu. Czasem przez twe posty trudniej jest mi sie przegryzc niz przez posty piechocinskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Akurat nie chodziło mi wytykanie sobie niezrozumienia w postach...........No to zostane przy tym ,że jednak jestem głupawy. ale ja Ci nie wytykam - zle odczytales intencje sam napisales ze "nie kumasz" - to chcialam Ci przekazac, ze to nie takie istotne - bo ja tak do konca to tez nie ... uff... ps. (znaczy ns) wczytaj sie w posty Pana Piechocinskiego - to dopiero jest wyzwanie O mamuniu!! do czego Ty mnie namawiasz toż ja taki prosty z ludu i nawet nie chce tego interpretowac. Z całym szacunkiem do PP ale ja wymiękam.Czytam ,czytam i .............czytam nie martw się. Za pierwszym razem doczytałam tylko do końca trzeciego zdania. Przy drugim podejściu gdzieś w połowie tekstu pot zrosił mi czoło i musiałam się napić Przy trzecim podejściu - patrzyłam jednym okiem i jakos przebrnęłam całość Zrozumiałam dopiero po .................... dlatego bardzo chcemy, aby dialog z panem Piechocińskim odbywał się pisemnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... ja wymiękam.Czytam ,czytam i .............czytam Wiesz , wydaje mi sie , ze jestes na dobrej drodze. Bez fazy relaksacji dalej sie zajsc nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 nie martw się. Za pierwszym razem doczytałam tylko do końca trzeciego zdania. Majka - umowmy sie - jakie "tylko" ? nie badz taka skromna - zaimponowalas mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zainteresowanym polecam nadesłanie maila to wtedy juz prywatnie podeślę analiz wojwodzkich czy transportowych ,trochę prezentacji i raportów w tych sprawach zrobiłem ,pozdrawiam .W A1 wyszło na moje niestety..... Piechocinski Dlaczego nie napiszesz jakiegos porzadnego posta w swoim stylu , tylko meczysz nas jakimis jedno- czy dwuzdaniowcami . Ty nie badz taka aspoleczna jednostka . Daj cos innym . Nie pytaj , co forum moze zrobic dla Ciebie , zrob cos dla forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts