niktspecjalny 18.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS moze zostan tu jakims ekspertem od zawilosci tekstu. Czasem przez twe posty trudniej jest mi sie przegryzc niz przez posty piechocinskiego Odgryzasz się ? i dobrze bo przynajmniej cisnienie ci spada.Olej i nie czytaj miej to w dupi..e.Wolno ci we wolnym kraju ,żyjesz a jak bedziesz sie kładł to sobie zanuć: FACET TO ŚWINIA KAZDY O TYM DOBRZE WIEczy jakoś tak. luziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS moze zostan tu jakims ekspertem od zawilosci tekstu. Czasem przez twe posty trudniej jest mi sie przegryzc niz przez posty piechocinskiego Odgryzasz się ? i dobrze bo przynajmniej cisnienie ci spada.Olej i nie czytaj miej to w dupi..e.Wolno ci we wolnym kraju ,żyjesz a jak bedziesz sie kładł to sobie zanuć: FACET TO ŚWINIA KAZDY O TYM DOBRZE WIEczy jakoś tak. luziki. NS , widze ze jeszcze nie wiesz jak to fajnie sie zasypia rozmyslajac o tym co napisal Pan Piechocinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS moze zostan tu jakims ekspertem od zawilosci tekstu. Czasem przez twe posty trudniej jest mi sie przegryzc niz przez posty piechocinskiego Odgryzasz się ? i dobrze bo przynajmniej cisnienie ci spada.Olej i nie czytaj miej to w dupi..e.Wolno ci we wolnym kraju ,żyjesz a jak bedziesz sie kładł to sobie zanuć: FACET TO ŚWINIA KAZDY O TYM DOBRZE WIEczy jakoś tak. luziki. NS , widze ze jeszcze nie wiesz jak to fajnie sie zasypia rozmyslajac o tym co napisal Pan Piechocinski Bede szczery.Wolę Piekłasiewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS moze zostan tu jakims ekspertem od zawilosci tekstu. Czasem przez twe posty trudniej jest mi sie przegryzc niz przez posty piechocinskiego Odgryzasz się ? i dobrze bo przynajmniej cisnienie ci spada.Olej i nie czytaj miej to w dupi..e.Wolno ci we wolnym kraju ,żyjesz a jak bedziesz sie kładł to sobie zanuć: FACET TO ŚWINIA KAZDY O TYM DOBRZE WIEczy jakoś tak. luziki. NS , widze ze jeszcze nie wiesz jak to fajnie sie zasypia rozmyslajac o tym co napisal Pan Piechocinski Bede szczery.Wolę Piekłasiewicza. Nie wiem ktoz to taki ten Pieklasiewicz , ale szczerze radze , sprobuj zasnac z Piechocinskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.01.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Piechocinski jest skuteczniejszy , niz liczenie baranow przed zasnieciem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.01.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 obawiam sie ze Pan Piechocinski moze sie zniechecic prosze tego nie robic Panie Piechocinski - czekamy na Pana posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 09.02.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 toż przecież nie zapominam o WAS co widać słychać a moze i czuć taki stary kawałek mi się zanucił jestem z ....,niestety na większe zamówienia nie mam teraz czasu KRAKOW i POmorze muszą poczekać ,zrobiłem ciekawą prezentację o śląskim ( plany inwestycji finansowanie drogi kolej lotnisko ),niestety to bardzo pracochłonne zadanie i do tego coś tak 10 mega,dużo mapek ,nie mam nawet czasu zawiesić tych prac na swojej stronie pozdrawiam jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 O Śląskim hmmm ciekawe Gorol o Hanysie mysli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 09.03.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 zrobilem a jakże kolejne parę tekstow to jeszcze Wam Malo ?????? Fakt po ostatniej konferencji Polaczka ( dla niewtajemniczonych minister Transportu ) chyba wrócę do tematu ,moze coś o Obszarach natura 2000 i inwestycjach choc znowu moze być ciężkie i niestrawne pozdrawiam jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.03.2007 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 zrobilem a jakże kolejne parę tekstow to jeszcze Wam Malo ?????? Fakt po ostatniej konferencji Polaczka ( dla niewtajemniczonych minister Transportu ) chyba wrócę do tematu ,moze coś o Obszarach natura 2000 i inwestycjach choc znowu moze być ciężkie i niestrawne pozdrawiam jp Polaczek to jest ze Slaska? Ciekawe czy to taki prawdziwy Slazak czy naplywowy. A o inwestycjach to prosze pisac tylko w sposob ciezki i niestrawny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.03.2007 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 zrobilem a jakże kolejne parę tekstow to jeszcze Wam Malo ?????? Fakt po ostatniej konferencji Polaczka ( dla niewtajemniczonych minister Transportu ) chyba wrócę do tematu ,moze coś o Obszarach natura 2000 i inwestycjach choc znowu moze być ciężkie i niestrawne pozdrawiam jp Natura 2000!!!!!! Piękny temat. Tak piękny, że Suwałki bronią się przed tym jak tylko mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 10.03.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 imienniku to chociaż zobacz przed czym się omni bronią wciśnij w necie Biała Księga Procesów inwestycyjnych i będziesz miał w skondensowanej formie jakieś 40 stroniczek marnych nie tylko o Natura 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 03.06.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Niestety razem z Adrianem mieliśmy rację mamy czerwiec 2007 roku a żadna spółka spec-znaczenia drogowa nie powstała ,z wielkiej chmury nawet kropli deszczu nie ma ,zanucę więc NIE MA nIE ma WODY na PUSTYNII sorki dalej nie ciągne bo mogę coś skopać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 susza......................dalej nic a potem dopiero koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechocinski 05.06.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 LUC juz to chyba pisałeś dorzuć od siebie coś nowego ,Piaseczno na Ciebie patrzy to zobowiązuje pozdrowienia Puławska na razie robiona jest zgodnie zharmonogramem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts