dorbie 06.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Powodzenia na ten poczatek, oby zima byla slaba, ale owocna w budowie. sobie tez tego zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dobra kwota za fundament, u nas bylo 38tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 24.10.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 heydzieki za komentarz.przy okazji obejrzalem Wasz dziennik i domek troszke bardziej okazały,wiekszy wiec roznica w kosztach na pewno bedzie.Ale nic to musimy dać radę.pozdrawiam serdecznie PS pdoba mi sie Wasz dziennik i zaluję ze brakuje mi czasu i mozliwosci na prowadzenie czegos w tym stylu,ale niestety tak to wyglada jak sie buduje na odleglość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea27 14.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dołączam do osób obserwujących prace gdyż na wiosne 2008 sama zamierzam rozpocząć budowe w Leśniewie ,podobnie jak was zauroczyło nas to miejsce . Pozdrawiam sąsiadów Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.12.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witamy Sąsiadkę!!A z których okolic Leśniewa jeśli można wiedzieć??My mamy działkę na ulicy Strzeleckiej,to nowa ulica,czesc dawnego Glinnego Pola.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea27 14.12.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Nie bardzo się orientuje w ulicach Leśniewa ale nasza działeczka mieści sie nie daleko szkoły podstawowej w stronę Domatowa na lekkim wzniesieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Hej inwestorzy!!!! Piękna z Was para Fajne zdjęcie. Zajeb..stałka za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 23.01.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 17.02.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam, my tez zdecydowalismy sie na ten domek, tylko ze projekt powiekszony.Budowa zacznie sie jesienia tego, lub wiosna przyszlego roku (niestety kolejka do murarza jest dluga).Szalenie stresuje sie tym wszystkim, bo budowac bedziemy na odleglosc-to raz, a dwa moj maz nie gawari po polsku (chyba, ze przeklina).Czekam z niecierpliwoscia na dalsze zdjecia i wrazenia z realizacji projektu.Ciekawi mnie to bardzo, gdyz milo bedzie zobaczyc, jak wygladac bedzie moj dom. Ach i male pytanko.Jakie zastosujecie ogrzewanie (jezeli juz to napisales, to niedoczytalam) i czy bedziecie bawic sie z kominkiem w salonie ( bo ja chce baardzo)?PozdrawiamyMalgoska i Gabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.02.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no hey budowa na odleglosc to duze wyzwanie,wiem cos o tym,ale spokojnie moze sie udac.ogrzewanie hmm ... pomyslow bylo sporo,a skonczy sie na Atmosie(kociol na drzewo,zgazowujacy) plus bufor.Kominek czysto rekreacyjny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 20.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witamy przyszłych sąsiadów powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.02.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witamy i dziekujemy,rowniez zyczymy pomyślności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 11.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sailor - gratulacje z okazji powiększenia rodziny widzę że u was pracę idą pełną parą wrzuć jakieś zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sailor_ro moje gratulacje z okazji narodzin synka!!! No i chętnie zobaczę jakieś zdjęcie potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 11.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Sliczne dzieki Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Właśnie zobaczyłem Kostusia Jest boski : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 18.09.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzieki i pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 30.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Chciałam zapytać, czy impregnowaliście Euforię?Mam te same płytki w łazience, łazienka jest duża i przeraża mnie impregnowanie samych fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 30.06.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Nie impregnowalismy,dzwonilem do Cersanitu,powiedziano,ze jest to gres szkliwiony,nie ma zatem potrzeby go impregnować.Chciałem,zaimpregnować łącznie z fugami,ale obawiam sie,ze w tym przypadku,po jakims czasie imregnat moze zaczac sie scierac z kafli i bedzie trzeba to powtarzac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 30.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 witam sąsiada mam pytanko - z czego planujecie zrobić podstopnie? I czy stopnie robiliście sami czy robił je stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts