Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pierwszy dom III Malgosi i Michala

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hey

dzieki za komentarz.przy okazji obejrzalem Wasz dziennik i domek troszke bardziej okazały,wiekszy wiec roznica w kosztach na pewno bedzie.

Ale nic to musimy dać radę.

pozdrawiam serdecznie

PS pdoba mi sie Wasz dziennik i zaluję ze brakuje mi czasu i mozliwosci na prowadzenie czegos w tym stylu,ale niestety tak to wyglada jak sie buduje na odleglość

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Witam, my tez zdecydowalismy sie na ten domek, tylko ze projekt powiekszony.

Budowa zacznie sie jesienia tego, lub wiosna przyszlego roku (niestety kolejka do murarza jest dluga).Szalenie stresuje sie tym wszystkim, bo budowac bedziemy na odleglosc-to raz, a dwa moj maz nie gawari po polsku (chyba, ze przeklina).

Czekam z niecierpliwoscia na dalsze zdjecia i wrazenia z realizacji projektu.

Ciekawi mnie to bardzo, gdyz milo bedzie zobaczyc, jak wygladac bedzie moj dom.

Ach i male pytanko.Jakie zastosujecie ogrzewanie (jezeli juz to napisales, to niedoczytalam) i czy bedziecie bawic sie z kominkiem w salonie ( bo ja chce baardzo)?

Pozdrawiamy

Malgoska i Gabe

• 5 months później...
  • 1 month później...
  • 9 months później...

Nie impregnowalismy,dzwonilem do Cersanitu,powiedziano,ze jest to gres szkliwiony,nie ma zatem potrzeby go impregnować.Chciałem,zaimpregnować łącznie z fugami,ale obawiam sie,ze w tym przypadku,po jakims czasie imregnat moze zaczac sie scierac z kafli i bedzie trzeba to powtarzac.

pozdrawiam