Bełatka 30.12.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Rozmowy w toku, drodzy forumowicze czytam ten wątek i drążę temat powolutku ciągle dodając jakieś nowe ZA . Praca jest trudna , myślę że kiedy uda nam się sprzedać mieszkanie i będziemy mieli realne szanse na szybką wykończeniówkę , to mąż dla świętego spokoju się zgodzi na ten cud techniki. Bardzo dziękuję za argumenty, są używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 chciałam tylko wtrącić że mąż przed świętami zrobił sam instalacje pod centralny odkurzacz, materiały kosztowały nas na razie coś około230zł odkurzacz planujemy kupić zwykły przemysłowy i przerobić go na jednostkę centralną więc koszty zejdą do minimum a zrobieni instalacji jest banalnie proste Ja szczerze mówiąc, nie pragnęłam zbytnio tego urządzania ( bardziej zależy mi np. na zmywarce ) ale mąż jest alergikiem i stąd te cały pomysł na odkurzacz centralny zdjęcia instalacji w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Mnie przekonaliście Będę miała odkurzacz centralny - najbardziej cieszy się Pani, która u mnie sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.01.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ... odkurzacz planujemy kupić zwykły przemysłowy i przerobić go na jednostkę centralną więc koszty zejdą do minimum ... No nie wiem czy nie wyjdzie lepiej kupić najtańszego Beama za 999zł z rurą i końcówkami do sprzątania. http://www.beam.com.pl/cgibin/shop?show=PAK165&sort=id&sid=5bed4dae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts