olebaum 15.06.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 byc moze stane sie dla ciebie nieprzyjemnym gosciem, kolezanko, ale czy wiesz, ze palisander nalezy do bardzo rzadkich drzew na "wymarciu" chyba ze kupujesz uzywane, bo wtedy to juz shit happend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 juz wyczailem te mebelki na allegro ... spore sa roznice w cenie w porownaniu z cenami w sklepach ale i spore różnice w jakości. Choć i na allegro wystawiają się sklepy bardziej ekskluzywne i hurtownie masówki indyjskiej. Dla mnie nawet te najtańsze są ładne, bo to jednak dobre drzewo w porównaniu z wszechobecną u nas sosną czy płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 byc moze stane sie dla ciebie nieprzyjemnym gosciem, kolezanko, ale czy wiesz, ze palisander nalezy do bardzo rzadkich drzew na "wymarciu" chyba ze kupujesz uzywane, bo wtedy to juz shit happend po cenach tego nie widać albo to nie palisander, choć egzotyk na pewno, bo to się czuje, albo jakiś hodowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Moje meble sa w wiekszosci masowka indyjska, ale jestem bardzo zadowolona. Z bliska widac wady, np niedokladnie dopasowania czy szczeliny, ale to zywe drewno, podoba mi sie i tak Moja najwieksza okazja - lawa opium za niecale 100 zl Normalnie w sklepach lux 1200 zl, w sklepach masowkowych 400-600 zl http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/usE9I5UA5eZi8SeaCB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 16.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 "... Z bliska widac wady, np niedokladnie dopasowania czy szczeliny, ale to zywe drewno, podoba mi sie i tak .." Po tym właśnie poznaje się co bardziej żywotne meble z litego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan2 07.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja z kolei polecam salon Asiana w Warszawie, ktory dopiero niedawno wykrylem. Meble glownie indonezyjskie. Nie ma tam smieci (bo niestety tak w wielu miejscach jest).asiana.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam! Dołaczam sie do grona. Mam pytanko - ogladałm meble z brw - kolekcja sheetal i te, które sa np. na allegro. Czy ktoś moze mi podpowiedzieć, które sa lepsze? Do brw mam średnie podejście, ale ceny kolekcji maja wyzsze niz te w innych slepach. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 05.09.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Żeby łączyć te style trzeba wielkiego wyczucia. Można łatwo przesadzić. Efekt może być fantastyczny. Widziałam takie wnętrze i jestem pod wrażeniem.Jeżeli macie dostęp do zdjęć pokazujących ciekawe rozwiązania w tym temacie, to bardzo proszę podzielcie się nimi na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 06.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Podtrzymuję temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 06.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nikt z Was nie miesza stylów? No to lipa... Powiało nudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 06.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) a co tam , ja pomieszałam i chyba nikt tak jeszcze nie zamieszał antyk+klimat afrykański+szczypta nowości = aniqafrik ale to moje zamieszanie , mnie się podoba.amen aha na pościel nie patrzcie, na to przyjdzie narzuta , afrykańska oczywiście a żeby nie było nudno zapraszam do krytyki Edytowane 6 Września 2010 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 06.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj duma! Również podobają mi się takie wnętrza. Uwielbiam meble kolonialne. Widziała bym kiedyś u siebie coś w tym stylu..http://www.dekoratornia.meble.pl/odcinki,papierowe-cuda,5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.09.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 duż znowu muszę cie poprzeć sądząc po tym, że autorka pokazuje ostatnio swoją sypialnię w wielu wątkach, musi być z niej dumna. Mnie się niestety nie podoba nie odrobinę. No, może meble bym przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.09.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) Heh ja też chcę te meble Meble w ogóle nie pasują do stylu kolonialnego... W jednym z antykwariatów w W-wie jeden z klientów chciał za taki podobny zestaw mebli (bo rozumiem, że i szafa jest?) ok. 35 tys. zł. Wydaje mi się Claudii, że chyba nie wiesz, jaki skarb masz w sypialni... Edytowane 7 Września 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.09.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 TAK , jestem dumna ze swojej komnaty ale chętnie dla odmiany posłucham krytyki. Poproszę jednak o pomoc w doborze narzuty na łoże, wklejcie jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 07.09.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Moim skromnym zdaniem w każdym wątku w którym wkleiłaś swoją sypialnię króluje dyskretna (lub nie) krytyka, więc dla odmiany chyba szukasz jakich kolwiek pozytywnych opinii Przychylam się do opinii poprzedniczek, wszystko z innej bajki - podłoga gryzie się z meblami i ze ścianą, zasłonka - opis duś bombowy Grunt, że podoba się Tobie - ale proszę nie faszeruj już innych wątków swoją sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 07.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 klika takich propozycji mamy u siebie w sklepie: http://e-kare.pl/meble-c-22.htmlwięcej propozycji na stronie kare-design.de - niestety, ale większość na zamówienie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Chyba sobie żartujesz!!!!! Aha i starą chałupę bądziesz przekształcała w supernowoczesny plastikowo-kartongipsowy gniot????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Oxa wybacz ale jestem na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Właśnie o takim połączeniu marzę...Nowoczesny design-tapeta,kuchnia a do tego meble kolonialne.Na podłogę planuję woodentica brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts