lady in red 07.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Fajnie wygląda prosta nowoczesna łazienka-a do niej np.kolonialna komoda i krzesło-nadaje to wnętrzu pazur.Szkoda,że nie umiem wkleić zdjęć;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.09.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 najedź na obrazek - kliknij prawym na "pokaż obrazek" - skopiuj adres z paska (musi miec rozszerzenie .jpg) - wklej tu. jak chcesz, żeby był widoczny cały obrazek, nie link, ujmij adres w takie ramy: [jpg]adres obrazka[/jpg].i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.09.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 jadalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.09.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 monah-dzięki za rady 'cfaniaro" .Ale zdjęcia mam w moich obrazacg w kompie i nie ma tam opcji"pokaż obrazek " Prawdziwa blondynka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dobra. to była instrukcja dla zdjęc z sieci. swoje musisz wrzucic na zewnętrzny "obrazkowy" serwer typu imageshack. albo wrzucic bezpośrednio z kompa - do tego masz na górze taką ikonkę z obrazkiem drzewka. klikasz i wybierasz fotę z kompa. ale wtedy wyjdzie tak: a nie tak: http://c.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/1903/1/1903_pl_00000000.jpg ...don't worry, mężczyźni ponoć wolą blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) Podobno to też meble kolonialne http://elbem.pl/index.php?strona=meblekolonialne&gclid=CO6SuNqK9aMCFQMFZgoduQyF3w i to też http://www.farmakolonialna.pl/kategoria/1 to są meble robione w Indiach pod aktualne mody europejskie Meble kolonialne to sobie można zobaczyć na "pożegnanie z Afryką" indyjskie meble kolonialne faktycznie są rzeźbione, intarsjowane (te ich) bądź solidne (dla anglików) a przynajmniej ja tak je odbierałam czytając opisy w książkach z tego okresu. No i sporo ich widać w Anglii... Nawiasem mówiąc ktoś tam opisywał kolonialne wnętrze jako ciemne podłogi, meble z litego drewna i białe ściany. No to ja mam wnętrze kolonialne. Mam też muśliny, meble mam częściowo właśnie ze sklepu "indyjskiego", podobno tekowe, tylko kanapę ze skóry. I stół stuletni. Ale ponieważ układ współczesnych domów jest mało kolonialny, więc u siebie jakoś tego klimatu nie wyczuwam Niestety zdjęć nie mam, nie umiem na tym nowym forum wklejać ale przede wszystkim nie umiem zrobić zdjęć wnętrza, żeby wyglądało zbliżone do rzeczywistości. To duża sztuka Edytowane 7 Września 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.09.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166354-kolonialne-czy-nie pomyliło mi sie i otworzyłam nowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.09.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 kolonialne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen girl 07.09.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jak dla mnie to nie ma za grosz kolonialnosci Przepraszam za off'a, ale jak na litosc boska wstawia sie emotikonki? Jest gdzies taka opcja zamist recznie wpisywania odpowiednich znakow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 07.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sorry za nieobecność. Mały problem rodzinny zakończony izba przyjęć w szpitalu:( No to mi namieszaliście. Rzeczywiście słowo "kolonialne" w temacie niespecjalnie trafione. Podążając za Monah -myślałam o meblach lżejszych, bez rzeźbień, ale niekoniecznie jasnych. Chyba, ze czegoś nie rozróżniam:) Przyznam, ze nie czuję się mocna w projektowaniu wnętrz. Widząc coś wiem, czy mi pasuje, czy nie pasuje. Ale decyzje związane z doborem gratów i poczuciem osiągnięcia pewnej zamierzonej równowagi-są dla mnie trudne..Musiałabym przymierzać z ciężarówkę mebli-wtedy powiem co mi pasuje:):) Jak nie zobaczę-nie wyobrażę sobie tego co mam zmienić.... Dzięki za fotki i proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 07.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 piwosz1 Dzięki za fajne zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 07.09.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 duś, ŚWIĘTA RACJA!!!! Dobrze to ujęłaś. Dziękuję wszystkim co się odzywali. Jak znajdziecie jeszcze jakieś idee (w mieszaniu) piszcie dalej, będę tu często zaglądała. Może coś wreszcie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 08.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 takie kolonialne stoliki, moim zdaniem świetne pasują do nowoczesnego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 albo to czy inne pod tym linkiem. http://sklady-meblowe.com/oferta/index.php?gallery=K.stoly&image=BD-01%20B12-KENDO46-5-%20color%20N%2CM-102x102x104%20.jpg Wśród mebli "kolonialnych" są całe linie bardzo nowoczesne. Przecież oni też starają się dostosować do aktualnej mody. Zaletą jest lite i na ogół szlachetne drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Szkoda,że taki interesujący temat zapadł w zimowy sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.11.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam! Dołaczam sie do grona. Mam pytanko - ogladałm meble z brw - kolekcja sheetal i te, które sa np. na allegro. Czy ktoś moze mi podpowiedzieć, które sa lepsze? Do brw mam średnie podejście, ale ceny kolekcji maja wyzsze niz te w innych slepach. O co chodzi? Widziałam w salonie BRW ten stół i...................był niesamowicie porysowany.Jeśli tak poniszczony był na ekspozycji ,nie wyobrażam sobie jak może być eksploatowany w warunkach domowych.Jednym słoewm meblik kolonialnych z BRW nie polecam. A swoją drogą chyba nie da się kupić tych mebli dobrych i tanich Niestety. Ja - od siebie - polecam belbazaar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Już wiem, że w BRW nie ma co... Popatrzyłam sobie na moje meble z kolekcji KENT, po kilku latach... Nie będe komentować. Na allegro w przystepnej cenie kupiła swietnej jakości ławę. Jestem zadowolona, bo o takiej marzyłam. Edytowane 3 Listopada 2010 przez anulkawj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harmonia 29.11.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Meble kolonialne prezentują sie naprawdę doskonale, ale niestety sa zazwyczaj bardzo drogie.. Turaj udało mi sie znaleźć nieco tańsze http://meblopol.net/index.php?d=one_prod&id_product=5643 Są raczej stylizowane na kolonialne, ale wydają mi się całkiem niezłe, zresztą cena tez nie jest wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 02.12.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 polecam http://eldar-galeria.pl/. Naprawdę duży wybór mebli , oświetlenia i akcesoriów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts